"Olen sanaton" - Sauli Niinistö kommentoi reaktioita vauvauutisiin

Presidenttiparin vauvauutisesta kerrottiin maanantaina, jolloin se villitsi sosiaalisen median.

Sauli Niinistö
Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio Viron presidentti Toomas Henrik Ilveksen kotitilalla Ärmassa
Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio Viron presidentti Toomas Henrik Ilveksen kotitilalla Ärmassa, Virossa toukokuussa 2016.Heikki Saukkomaa / Lehtikuva

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on kommentoinut Facebook-sivuillaan viestejä, joita presidenttipari on saanut kerrottuaan odottavansa lasta.

"Olen sanaton sanomistanne, kiitos ei enää riitä; niin paljon, paljon meille kerroitte" kirjoittaa Niinistö. Sauli Niinistö kommentoi (siirryt toiseen palveluun)

Vauvauutinen villitsi sosiaalisen median ja kaatoi presidentinkanslian verkkosivut. Jenni Haukio ja vaalivauva olivat twitterin suosituimmat avainsanat hetikohta julkistamisen jälkeen. Sauli Niinistö julkaisi tiedotteen facebook-sivullaan saatteella: Iloisia uutisia. Päivitykseen tuli parissa tunnissa yli 4 000 onnittelukommenttia.

Presidentti Sauli Niinistön ja rouva Jenni Haukion lapsen laskettu aika on helmikuussa 2018. Presidenttipari kertoi maanantaisessa tiedotteessa, että lasta on odotettu ja toivottu useiden vuosien ajan.