Erikoinen ilmoitus Washington Post -lehdessä – Larry Flynt ilmoittaa maksavansa 10 miljoonaa dollaria Trumpin syrjäyttämiseen johtavista tiedoista

Hustler-kustantaja Larry Flynt pitää isänmaallisena velvollisuutenaan toimia presidentti Donald Trumpin syrjäyttämiseksi.

Larry Flynt
Larry Flynt kuvattuna vuonna 2014.
Larry Flynt kuvattuna vuonna 2014.AOP

Yhdysvalloissa pornografisen Hustler-kustantaja Larry Flynt on aloittanut avoimen taiston presidentti Donald Trumpin viralta saamiseksi. Amerikkalainen Washington Post –lehti (siirryt toiseen palveluun) julkaisi Flyntin mainoksen, jossa hän lupaa 10 miljoonaa dollaria eli lähes 8,5 miljoonaa euroa tiedoista, jotka johtava Trumpin virasta syrjäyttämiseen.

Flynt esittelee useita syitä, miksi presidentti Trump pitäisi saada pois virastaan. Flyntin mukaan Trump on aiheuttanut toiminnallaan ongelmia niin kotimaassa kuin ulkomaiden kanssa sekä liike-elämälle.

Mainoksen lopussa on maksuton numero ja sähköpostiosoite sekä vakuutus siitä, että Flynt aikoo maksaa 10 miljoonaa dollaria hyvästä vinkistä.

Flynt pitää Trumpin syrjäyttämistä kiistanalaisena, mutta parempana vaihtoehtona kuin jatkaa nykyisellä tavalla epävakautta vielä kolme vuotta.

– Mielestäni isänmaallinen velvollisuuteni ja kaikkien amerikkalaisten velvollisuus on saada Trump pois virastaan ennen kuin on liian myöhäistä, Flynt kirjoittaa.