Enfolle uusi digitaaliajan toimitusjohtaja

Kuopiolainen tietotekniikkayritys saa uuden toimitusjohtajan Siili Solutionista.

Kuopio
Enfo-yhtiön logo.
Yle

Kuopiolainen tietotekniikkapalveluja tuottava Enfo vaihtaa toimitusjohtajaa. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty vuoden 2018 alusta Seppo Kuula. Hän on toiminut digitaalisia palveluita tuottavan pörssiyhtiö Siili Solutionsin toimitusjohtajana vuodesta 2010. Koulutukseltaan hän on DI, eMBA ja insinööri.

Enfo kuuluu kuopiolaiseen KPY-konserniin, jossa uuden toimitusjohtajan odotetaan tuovan voimakkaan kasvusysäyksen ja uusia ajatuksia digitaalisten palvelujen tarjontaan myös muissa KPY:n tytäryhtiöissä.

KPY-konsernin hallituksen puheenjohtajan Tarja Tikkasen mukaan uuden toimitusjohtajan tehtävässä on painotettu myös strategista ajattelua ja kansainvälistä kokemusta. Seppo Kuula on johtanut aiemmin kansainvälisten yhtiöiden liiketoimintoja ja myyntiä Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

Enfon väistyvälle toimitusjohtajalle Arto Herraselle halutaan järjestää paikka yhtiön hallituksesta, jotta hänen osaamistaan voidaan käyttää yhtiössä edelleen. Yhtiö järjestää tätä varten ylimääräisen yhtiökokouksen.