Kaupunginjohtaja täytti 6-vuotiaan pikkupojan hartaimman toiveen

6-vuotias eskaripoika toi kolmisen viikkoa sitten Imatran kaupunginjohtajalle kirjeen, jossa hän esitti neljä toivettaan. Kaupunginjohtaja aloitti lupaustensa lunastamisen.

Lapset ja nuoret
Rami hasu tuo jäätelöä
Imatran kaupunginjohtaja Rami Hasulla oli tuliaisia eskarilaisille. Noel on kuvassa kaupunginjohtajan oikealla puolella.Imatran kaupunki

Imatra6-vuotias Noel käveli kolmisen viikkoa sitten Imatran kaupunginjohtajan juttusille. Hänellä oli mukanaan kirje, jonka hän halusi henkilökohtaisesti luovuttaa Imatran kaupunginjohtaja Rami Hasulle.

Kirje kuului näin: "Hyvää päivää kaupunginjohtaja. Toivoisin etä eskarissa nukuttais vähän vähemmän aikaa. Ja että jätskiä olisi useammin. Voisiteko korjata Wolffintien ja tasoitaa Tainionkosken nurmikentän että siellä voisi pelata futista."

Imatran kaupunginjohtaja Rami Hasu kirjeen saatuaan, että aikoo heti ryhtyä heti toimiin Noelin toivomien asioiden selvittämiseksi. Asioita tultaisiin käsittelemään myös Imatran kaupungin johtoryhmässä.

Kirje kaupunginjohtajalle
Noelin kirje Imatran kaupunginjohtajalleJuha-Pekka Taskinen/Yle

Tärkein toive täyttyi

Eilen tiistaiaamuna Imatran kaupunginjohtaja Rami Hasu saapui Tainionkosken päiväkotiin, jossa Noel käy esikoulua. Mukanaan hänellä oli jäätelöä.

– Kyllä jäätelötoive on tärkein, oli Noel etukäteen kertonut.

Kaupunginjohtajalla oli kassissaan 45 mehujäätelöä, joista kaikki eskarilaiset pääsivät nauttimaan.

Kaupunginjohtajalla oli myös tarkempaa tietoa Wolffintiestä. Hän kertoi lapsille, että tämän vanhan asuntomessualueen katujen saneeraustarve on kaupungilla tiedossa. Ihan heti sitä ei pystytä korjaamaan, vaan siihen vielä jokunen vuosi saattaa mennä.

Päiväunista Rami Hasun kanta ei ollut kolmessa viikossa muuttunut.

– Nukkumisen suhteen esikoulun henkilökunta tietää parhaiten miten toimitaan. Minusta kyllä pienet unet ovat aina joskus paikallaan, oli Rami Hasu eskarilaisille kertonut.

Ylen haastattelussa kaupunginjohtaja Rami Hasu tunnusti itsekin silloin tällöin kaipaavansa päiväunia.

– Jos on pitkä päivä, niin kyllä välillä tekisi hyvä ottaa nokoset. Kyllähän tutkimukset osoittavat, että pieni päivälepo tekisi hyvää, totesi Imatran kaupunginjohtaja Rami Hasu.