Mikkelin murhasta epäilty puukottaja vangittu

Mikkelissä Raviradantiellä opiskelutoverinsa keskiviikkona puukottanut mies on vangittu Etelä-Savon käräjäoikeudessa. Hän ei vastustanut poliisin vangitsemisvaatimusta.

Kotimaa
Etelä-Savon käräjäoikeus
Inka Hannonen / Yle

20-vuotias ulkomaalainen opiskelija vangittiin todennäköisin syin epäiltynä murhaan. Rikoksesta epäilty ei vastustanut poliisin vangitsemisvaatimusta.

Poliisi otti tapahtumapaikalta keskiviikkoiltana kiinni rikoksesta epäillyn 20-vuotiaan ulkomaalaisen miehen pian teon jälkeen. Mies on ollut opiskelijana Mikkelissä. Mies ei tehnyt kiinnioton yhteydessä vastarintaa. Epäilty on kuulustelussa myöntänyt syyllistyneensä henkirikokseen, mutta poliisi jatkaa edelleen teon motiivin selvittelyä.

Osapuolet ovat tunteneet toisensa hyvin vähän aikaa eikä heillä ole ollut riitaa tai muita erimielisyyksiä. Poliisin mukaan asianosaisten kansallisuudella tai muilla vastaavilla seikoilla ei ole ollut merkitystä tapahtumien kulkuun. Esitutkinnassa kuulustellaan edelleen tapahtuman nähneitä todistajia. Epäillyn kuulustelut jatkuvat ensi viikolla.

Surmatyön takia Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun XAMKin kaikilla kampuksilla on tänään suruliputus.