1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Lappeenranta

Pete Parkkonen Kaamospuhallukseen

Lappeenrannassa 17. marraskuuta järjestettävän Kaamospuhalluksen artistit on julkistettu. Juontajana on yksi Duudsoneista, HP Parviainen.

Pete Parkkonen on Kaamospuhalluksen pääesiintyjä Kuva: Lauri Laukkanen

Lappeenrannan urheilutalolla järjestettävässä Kaamospuhalluksessa esiintyvät tänä vuonna Pete Parkkonen sekä paikalliset MC Oge, Royal Gallery ja Eeva. Tapahtuman juontaa Duudsoneista tuttu HP Parviainen.

Kaamospuhallus järjestetään perjantaina 17. marraskuuta kello 18–23 Lappeenrannan urheilutalolla. Tapahtuman alaikäraja on 12 vuotta.

Kaamospuhalluksessa on paikalla yli 40 paikallista järjestöä, yhdistystä ja toimipistettä. Tarjolla on muun muassa tanssityöpaja, korujen valmistamista, pomppia pomppulinnassa, painia sumopainia. Siellä voi myös kokeilla polkupyörien esterataa, tutustua virtuaalitodellisuuteen, pelata konsolipeleillä tai pohtia asiantuntijoiden kanssa ammatinvalintaa.

Tapahtumaa on suunniteltu tiiviisti lappeenrantalaisten nuorten kanssa. Nuorten turvallisuudesta ja viihtyvyydestä vastaavat järjestyksenvalvojat sekä nuorisotoimen henkilökunta. Kaamospuhallukseen mahtuu mukaan 2500 vierasta ja sinne on vapaa pääsy.

Kaamospuhalluksen järjestää Lappeenrannan nuorisotoimi.