1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Yle

Uusi Yle.fi-sovellus tuo Ylen parhaat verkkosisällöt puhelimeesi

Uudella sovelluksella voit äänestää esimerkiksi Linnan juhlien näyttävimmistä puvuista.

Yle
Kuva uudesta yle.fi-sovelluksesta puhelimessa.
Yle.fi-sovellus on saatavilla Android- ja iOS-laitteille.Yle

Keväällä uudistettu yle.fi-etusivu on nyt saatavana myös sovelluksena. Yle.fi-sovellus (lataa sovellus Androidille (siirryt toiseen palveluun), lataa sovellus iOS:lle (siirryt toiseen palveluun)) tarjoilee näyttävästi Ylen parhaat verkkosisällöt. Sovelluksesta löydät niin uutisia, urheilua kuin ajanvietettäkin.

– Näyttää siltä, että tosi moni haluaa lukea juttuja applikaatiolla, sanoo Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan kehityksen päällikkö Mika Rahkonen.

– Onhan se kätevää. Samaan aikaan funtsimme, että vaikka Uutisvahdin käyttö kasvaa valtavaa vauhtia, meillä voisi olla hyvä olla paikka, jossa olisi tarjolla uutisten lisäksi muitakin Ylen juttuja

Uusi sovellus kehittyy pikavauhtia. Parhaillaan työn alla on mahdollisuus äänestää.

– Ihan keskeinen osa tätä applikaatiota tulevat olemaan erilaiset vuorovaikutukseen liittyvät systeemit. Tällä voi tulevaisuudessa äänestää erilaisia asioita ja osallistua eri ohjelmiin. Me uskomme, että tämä sopii sellaiseen kuin nakutettu, Rahkonen jatkaa.

Ensimmäinen suuri äänestys on luvassa itsenäisyyspäivänä, jolloin sovelluksella voi osallistua Linnan juhlien pukuäänestykseen.

Uudistettu yle.fi-etusivu uusilla välineillä

Yle.fi-verkkopalvelun etusivu uudistettiin toukokuussa. Uutta etusivua on kiitetty palautteissa ennen muuta värikkyydestä, selkeydestä ja kätevyydestä.

– Etusivulta on helppo löytää kiinnostavia sisältöjä. Sama ajatus on taustalla Yle.fi-applikaatiossa, sanoo tuoteomistaja Heli Savola verkko- ja mobiilikehitystiimistä.

Yle.fi:n sisältö on nykyään tilattavissa myös sähköpostiin. Päivittäisen yle.fi-kirjeen voit käydä tilaamassa yle.fi-etusivulta löytyvästä bannerista.

– Uutiskirjeet ovat tietysti olleet jo todella pitkään tapa pysyä ajan tasalla ja seurata kiinnostavia sisältöjä. Uusi etusivu oli meille oivallinen palvelu, jolla lähteä mukaan uutiskirjeiden maailmaan, Savola sanoo.

Lataa Yle.fi-applikaatio Androidille (siirryt toiseen palveluun)

Lataa Yle.fi-applikaatio iOS:lle (siirryt toiseen palveluun)

Tilaa päivittäinen yle.fi-kirje sähköpostiisi yle.fi-etusivun bannerista

Lue seuraavaksi