Joukkotappelu Tornion yössä suomalaisten ja ruotsalaisten välillä

Riita oli alkanut aiemmin läheisessä ravintolassa kiistana jostain juomasta.

Joukkotappelu
Poliisiauton keula.
Risto Koskinen / Yle

Kolmen ruotsalaisen ja kahden suomalaisen miehen joukkotappelu lauantain vastaisena yönä keskeytyi poliisipartion tultua väliin. Voimankoitos tapahtui jalkakäytävällä Satamakadulla.

Poliisin tiedon mukaan riita oli alkanut aiemmin läheisessä ravintolassa juomasta. Kaikki osalliset saivat vammoja.

Motocrossari kaahasi poliisia pakoon Keminmaassa

Keminmaassa perjantaina päivällä partioinut poliisipartio havaitsi Väylätiellä kevyenliikenteenväylällä motocross-pyörällä ajavan nuoren miehen. Poliisin havaittuaan mies lähti ajamaan kovaa vauhtia karkuun, jolloin poliisipartio laittoi hälytys- ja pysäytysvalot päälle ja lähti miehen perään.

Miehen pakomatka jatkui Kullekujan ja Haminasaarentien kautta Väylätielle, jossa tämä kaatui ja partio sai miehen kiinni. Kuljettajaksi paljastui 15-vuotias keminmaalainen nuorukainen, joka määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Häntä kuulustellaan asiasta myöhemmin.

Torniossa ajokortiton jälleen poliisin haaviin

Normaalia partiointia Torniossa puolen päivän aikaan suorittanut poliisipartio päätti Länsi-Pohjankadulla tarkistaa vastaan tulevan ajoneuvon kuljettajan kunnon. Kuljettajaksi osoittautui 36-vuotias torniolaismies, jolla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Mies jäi vuoden sisällä seitsemännen kerran kiinni ajamisesta ajo-oikeudetta.

Kemissä varkaus, Torniossa pyörävarkaus

Kemissä Möylyntiellä sijaitsevaan vapaa-ajan asuntoon on murtauduttu loka-marraskuun aikana ja asunnosta on anastettu villakangastakki ja taulu.

Torniossa on Thurevikinkatu 4:n pihalta anastettu lukittuna olut Focus Lost Laguun -merkkinen polkupyörä, jonka valmistenumero on 274752062.