1. yle.fi
  2. Uutiset

Huumekuski liikenteessä varastetulla autolla Jämsässä – rekisterikilpeä tuunattu ja kyydissä anastettua tavaraa

Poliisin haaviin jäi eilen illalla Jämsässä kuljettaja, jota epäillään muun muassa moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta.

Jämsä
Poliisiauto
Henrietta Hassinen / Yle

Poliisipartio pysäytti eilen iltayhdeksän jälkeen Patalahdentiellä Jämsässä peräkärryllisen pakettiauton. Autossa oli eri rekisterikilvet edessä ja takana. Takakilpeä oli myös muunneltu teipillä.

Ajoneuvon kuljettaja oli vuonna 1978 syntynyt mies. Poliisin mukaan kuskille tehty huumepikatesti näytti positiivista, eikä miehellä ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta.

Pakettiauto oli anastettu Tampereen Nekalasta ja peräkärry ja siinä ollut minikaivuri Sarankulmasta. Poliisi kertoo, että ajoneuvossa oli muutakin anastetuksi epäiltyä omaisuutta. Mies otettiin kiinni Jämsän poliisivankilaan.

Muitakin rattikäryjä tapahtui sunnuntai-iltana Keski-Suomessa. Vuonna 1970 syntynyttä miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Hänet tavattiin Jyväskylän Heinälammentieltä noin kello 22.30. Poliisi määräsi kuljettajan väliaikaiseen ajokieltoon.

Poliisipartio pysäytti myös Keljonkankaalla ysitiellä noin kello 00.50 henkilöauton, jonka kuljettajan puhalluskoe ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan. Autoa ajoi vuonna 1999 syntynyt mies. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lue seuraavaksi