Poliisi kaipaa yhä tietoja kolmivuotiaan puukotuksesta Porvoossa

Surma tapahtui Porvoon keskustassa toissa viikolla. Puukotustapaukseen liittyvää kuva- tai videomateriaalia pyydetään toimittamaan poliisille.

puukotus
Surijoiden tuomia kynttilöitä ja lasten pehmoleluja Porvoossa Lyseon leikkipuistossa maanantai-iltana 13. marraskuuta.
Oikeus on vanginnut 38-vuotiaan miehen tyttärensä murhasta epäiltynä.Vesa Moilanen / Lehtikuva

Poliisi kaipaa yhä silminnäkijöiden havaintoja Porvoossa 13. marraskuuta tapahtuneesta kolmivuotiaan lapsen puukotuksesta. Tiedot pyydetään ilmoittamaan Porvoon poliisiaseman tutkinnan numeroihin 029 543 8718 tai 029 543 8787.

Poliisi pyytää myös toimittamaan tapaukseen liittyvää mahdollista kuva- tai videomateriaalia Porvoon poliisiaseman sähköpostiosoitteeseen tutkintasihteerit.porvoo.ita-uusimaa@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun).

Oikeus vangitsi 38-vuotiaan miehen tyttärensä murhasta epäiltynä 16. marraskuuta. Häntä epäillään teosta todennäköisin syin.

Poliisi on aiemmin kertonut, että miehen epäillään saaneen lapsen haltuunsa sieppaamalla. Tehtävä ei tullut poliisille puukotustehtävänä vaan lapsen huoltajuuttta koskevana erimielisyytenä.

Surma tapahtui aamukahdeksalta Porvoon keskustassa. Tapahtumapaikalla Porvoon Lyseon leikkipuistossa oli useita silminnäkijöitä.

Mediatietojen mukaan mies oli kesäkuussa äidiltä salaa hankkinut lapselle passin ja vienyt tämän kotiseudulleen Karibialle (MTV 13.11.2017 (siirryt toiseen palveluun)). Äiti oli hakenut miehelle elokuussa lähestymiskieltoa.