Hyppää sisältöön

Prinssit William ja Harry uusimman Tähtien sodan punaisella matolla – pikkuroolit odotetussa tieteiselokuvassa

Britannian prinsseillä Williamilla ja Harrylla on pienet roolit Tähtien sota -elokuvasarjan kahdeksannessa osassa The Last Jedi.

Prinssit William ja Harry vastaanottivat BB8-droidin kumarruksen Star Wars: The Last Jedi -elokuvan Euroopan ensi-illassa Lontoossa 12. joulukuuta. Kuva: EPA-EFE / Facundo Arrizabalaga

Tiistai-illalla Lontoossa vietetyn Star Wars: The Last Jedi -elokuvan Euroopan ensi-illassa esittäytyi avaruusseikkailun tähtinäyttelijöiden lisäksi myös kuninkaallista verta. Britannian prinssit William ja Harry tepastelivat Royal Albert Hallissa järjestetyn ensi-illan punaisella matolla myös siksi, että molemmilla on elokuvassa pienet roolit.

BBC:n mukaan (siirryt toiseen palveluun) prinssit esittävät elokuvassa stormtroopereita, eli iskusotilaita, jotka palvelevat pahan sotilasvalta Ensimmäisen ritarikunnan riveissä. Saagan elokuvissa sotilailla on päällään ikoniset valkoiset haarniskat ja kypärät, joten kuninkaallisten tunnistaminen rooleistaan lienee vähintään haasteellista.

Prinssit purkittivat kohtauksensa viime vuoden keväällä (siirryt toiseen palveluun) brittiläisellä Pinewood Studiosilla, BBC kertoo.

Prinssi William vieraili vastikään marraskuun lopussa Suomessa.

Star Wars: The Last Jedi saa ensi-iltansa Suomessa keskiviikkona 13. joulukuuta.

Korjattu 13.12. klo 7.35: Toisin kuin jutussa kirjoitettiin, prinsseillä ei ole elokuvassa cameoroolia, eli he eivät esiinny omana itsenään.

Star Wars -elokuvien storm troopereita, eli iskusotilaita Star Wars: The Last Jedi -elokuvan ensi-illassa Lontoossa. Prinssit William ja Harry esiintyvät elokuvassa valkoasuisina sotilaina. Kuva: EPA-EFE / Facundo Arrizabalaga

Lue myös:

Star Wars: The Last Jedi - Hyvä, paha, hyvä, paha...

Näin prinssi hurmasi helsinkiläiset – "Hän oli kohtelias ja kiinnostunut"