Saame |

Hotelli Inari saa uuden omistajan

Inarin kirkonkylällä sijaitseva, "Ranta-Marinakin" tunnettu Hotelli Inari saa uuden omistajan inarilaisesta Tapani Lappalaisesta ja hänen perheestään. Hotellin nimi säilyy, mutta tarjonta laajenee, kertoo Lappalainen.

Hotelli Inarin uusi omistaja, Visit Inari Oy:n toimitusjohtaja Tapani Lappalainen.
Hotelli Inarin uusi omistaja, inarilainen yrittäjä Tapani Lappalainen. Kuva: Visit Inari Oy

Inarin kirkonkylällä sijaitseva, "Ranta-Marinakin" tunnettu Hotelli Inari saa uuden omistajan.

Hotellia kymmenisen vuotta pyörittäneet Lasse Hägglund ja Jaana Kostiander ovat myyneet hotellin naapurissa toimivalle Visit Inari Oy:lle. Hotellia alkaa pyörittämään yrityksen omistaja, inarilainen Tapani Lappalainen perheineen.

"Nimi säilyy, mutta tarjonta laajenee"

Visit Inari Oy on erikoistunut tarjoamaan matkailijoille ulkoaktiviteetteja, kuten kelkkasafareita ja risteilyjä, ja omistaa jo ennestään majoituspaikkoja Inari Aurora -hotellissa yhteisomistuksessa Hotelli Inarin kanssa.

– Inari Aurora yhdistetään Hotelli Inariin, ja nimi säilyy Hotelli Inarina, kertoo uusi omistaja, Visit Inari Oy:n toimitusjohtaja Tapani Lappalainen.

– Päättymäisillään oleva talvisesonki on ollut vilkas ja liikevaihto on kasvanut, varsinkin aasialaisten osalta. Kaupan myötä ohjelmapalvelujen kysynnän odotetaan kasvavan edelleen, koska voimme tarjota täydellisen palvelupaketin isommalla hotellihuonekapasiteetilla, Lappalainen jatkaa.

Uudet omistajat toivottavat yhteistyökumppanit ja kyläläiset tervetulleiksi maanantaina 11.4. klo 12–15 Hotelli Inarin avoimien ovien päivään kahvistelemaan ja tutustumaan taloon.

Tuoreimmat: Saame

Váldoođđasat

Varrasamosat

Muualla Yle.fi:ssä