Saame |

Vuonna 2006 kadonnutta Hanhivaaraa etsitty jälleen Angelista

Poliisi on viikonlopun aikana suorittanut vuonna 2006 kadonneen ivalolaisen Antti Hanhivaaran etsintöjä Angelin alueella Inarin kunnassa. Hanhivaaraa on etsitty sekä helikopterin että koiran avustuksella.

Antti Hanhivaara Poliisi-tv:n arkistokuvassa.
Kuva: Poliisi-tv

Poliisi on viikonloppuna jatkanut vuonna 2006 kadonneen ivalolaisen Antti Hanhivaaran etsintöjä.

Uusia vinkkejä ei ole tullut, mutta poliisi etsii aika ajoin uusin taktiikoin henkilöitä, jotka ovat kadoksissa, kertoo rikosylikomisario Jukka Haataja Lapin poliisilaitokselta.

– Ei ole uusia vinkkejä Hanhivaarasta, mutta uusia suunnitelmia. Tämä on yleinen projekti jossa etsitään muitakin henkilöitä, jotka ovat Lapissa kadoksissa. Tarkoitus on käydä läpi paikkoja, jotka ovat mahdollisesti jääneet etsimättä tai käytetään esimerkiksi koiraa paikoissa, joista ei ole aikaisemmin etsitty koiran kanssa, tarkentaa Haataja.

Poliisi on viikonlopun aikana suorittanut etsintöjä Angelin alueella Inarin kunnassa sekä helikopterin että koiran avustuksella.

"Etsintäalueelta on löytynyt luu, jota tutkitaan ja varmistetaan, onko se peräisin ihmisestä vai eläimestä"

Angelin-etsinnät eivät Haatajan mukaan tuottaneet läpimurtoa, jotain kuitenkin löytyi.

– Etsintäalueelta on löytynyt luu, jota tutkitaan ja varmistetaan, onko se peräisin ihmisestä vai eläimestä, kertoo Jukka Haataja Lapin poliisilaitokselta.

Ivalolainen Antti Hanhivaara katosi 14.10.2006 Angelissa.

Kävellen liikkuneesta Hanhivaarasta on tehty viimeinen havainto lauantaina 14.10 klo 8.00 ja viimeksi hänen on nähty kävelevän Angelin kylältä lounaaseen päin.

Poliisi-tv: Etsimme kadonneita: Antti Hanhivaara  

Tuoreimmat: Saame

Váldoođđasat

Varrasamosat

Muualla Yle.fi:ssä