Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 13 vuotta vanha

Homopingviinit erosivat - naisen takia

Kaksi yhdysvaltalaista homopigviiniä on eronnut San Fransiscon eläintarhassa. Harryn ja Pepperin kuusi vuotta kestänyt suhde kariutui, kun Harry iski silmänsä Linda-nimiseen naaraspingviiniin.

Pingviineja San Fransiscon eläintarhassa
Pingviineja San Fransiscon eläintarhassa Kuva: CBSN
Avaa Yle-sovelluksessa

Harryn muutto naapuripesään Lindan perässä on kirvoittanut kovia kannanottoja internetissä. Ahkerimmat bloggaajat ovat nimittäneet Lindaa kodinrikkojaksi, joka ajattelee vain omaa onneaan, eikä mieti lainkaan muiden tunteita.

San Fransiscon eläintarhan kuraattori Harrison Edell sanoo, että asiassa on käytännöllinen puolensa. Hiljattain leskeksi jääneen Lindan edellinen kumppani oli pesän johtaja, joka johti peräti kahta pesäkuntaa.

- Pingviinit arvostavat varallisuutta ja pingviinien näkökulmasta Linda oli houkutteleva sijoitus, Edell sanoo The Los Angeles Times -lehden haastattelussa.

Kristillinen OneNewsNow-verkkosivusto ehti jo ilmoittaa, että sen mielestä Harryn ja Pepperin ero on merkki siitä, että luonto suosii heteroseksuaalisia suhteita. Muut kannanotot ovat olleet lähinnä yksin jääneen Pepperin puolella.

Suosittelemme sinulle