Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 12 vuotta vanha

Halla-aho ilmoittaa jäävänsä lomalle Facebookista

Perussuomalaisten kansanedustaja Jussi Halla-aho on ilmoittanut lopettavansa joksikin aikaa yhteisöpalvelu Facebookin käytön. Halla-aho kommentoi ennen päätöstään maanantaina alkanutta Cannonball-moottoripyöräjengin oikeudenkäyntiä, mutta poisti pian kommentin sivultaan. Oikeudenkäynnissä puidaan moottoripyöräjengin nykyisten ja entisten jäsenten välistä ammuskelua, jossa kukaan ei loukkaantunut.

Jussi Halla-aho
Jussi Halla-aho Kuva: YLE
Avaa Yle-sovelluksessa

- Voisi olla ns. yleisen edun mukaista, että noille jätkille järjestettäisiin ampumakoulutusta, Halla-aho ehdotti seinällään.

Halla-aho kirjoitti lyhyen kommenttinsa Facebook-seinälleen Helsingin Sanomien kirjoituksen linkin yhteyteen. Jutussa kerrotaan maanantaina alkaneesta moottoripyöräjengi Cannonballin oikeudenkäynnistä.

Hetken päästä Halla-aho tuli toisiin ajatuksiin ja poisti kommenttinsa ja jakamansa linkin. Sen sijaan Halla-aho julkaisi seinällään kommentin, jossa hän kertoi lopettavansa vähäksi aikaa Facebookin käytön.

- Jään vähäksi aikaa lomalle fb:stä. Formaatti tukee liian hyvin absurdia huumoria, mutta vallitsevissa oloissa joudun olemaan ja elämään tyhmimmän lukijan ehdoilla. Jatkan Scriptan puolella, Halla-aho kommentoi.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pirkko Ruohonen-Lerner ei halua kommentoida Halla-ahon Facebook-kirjoituksia. Hän sanoo, ettei ole nähnyt kirjoituksia eikä halua sen vuoksi kommentoida niitä millään tavalla.

Halla-ahon Facebook-kirjoitukset aiheuttivat suuren kohun syyskuun puolivälissä. Halla-aho ehdotti tuolloin, että Kreikkaan tarvittaisiin sotilasjuntta pistämään lakkoilijat kuriin. Perussuomalaisten eduskuntaryhmä päätti kohun seurauksena erottaa Halla-ahon ryhmästä kahdeksi viikoksi.

Suosittelemme