Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 15 vuotta vanha

Jaskarin ex-ystävätär peruu väitteitään parituksesta

Kokoomuksen entisen puoluesihteerin Harri Jaskarin entinen naisystävä peruu väitteet Jaskarin asunnossa tapahtuneesta parituksesta, mutta syyttää Jaskaria edelleen väkivaltaisuudesta, kertoo virolaislehti Eesti Päevaleht.

Avaa Yle-sovelluksessa

- En tunne Suomen säädöksiä ja sitä, mitä paritus on. Sen ei selvästikään tarvitse olla välttämättä seksiä, etunimellään Kai esiintyvä nainen sanoo.

Hän myös kiistää koskaan olleensa missään tekemisissä prostituution kanssa tai toimineensa itse prostituoituna.

Nainen kuitenkin sanoo edelleen, että Jaskari oli mustasukkainen hänestä ja väkivaltainen häntä kohtaan. Naisen mukaan poliisi kävi useita kertoja heidän kotonaan väkivallan vuoksi.

Helsingin rikospoliisin mukaan lehtijuttu ei vaikuta tutkintaan - Jaskaria epäillään yhä parituksesta ja pahoinpitelystä.

Nainen kertoo haastattelussa myös, että Jaskari oli vaatinut häntä käyttämään peitenimeä Eve Roosmaa.

Jaskari itse kiistää jyrkästi perjantaina entisen naisystävänsä kautta julkisuuteen tulleet väitteet parituksesta ja väkivaltaisuudesta. Hän vetäytyi kokoomuksen puoluesihteerin tehtävästään kohun takia.

Rikosylikomisario Kari Tolvanen kertoi viime viikolla, että poliisi epäilee parituksen tapahtuneen tänä vuonna, pahoinpitelyt muutaman viime vuoden aikana.

Eesti Päevaleht

Suosittelemme