Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 15 vuotta vanha

VR peruu aamun lähijunia pyryn vuoksi

Ratahallintokeskus ja VR varautuvat lumipyryyn ja sen mahdollisesti aiheuttamiin ongelmiin karsimalla aamulla pääkaupunkiseudun lähijunaliikennettä. Jokaisella rataosuudella perutaan tai harvennetaan vuoroja.

Avaa Yle-sovelluksessa

Ratahallintokeskuksen Liikennekeskuksen päivystyksen mukaan poikkeusjärjestely kestää arviolta koko aamun työmatkaliikenteen ajan noin kello kymmeneen asti. Poikkeusjärjestelyillä pyritään turvaamaan työmatkaliikenteen sujuminen hankalissa keliolosuhteissa.

Kaukojunien vuoroihin ei VR:n mukaan ole ainakaan toistaiseksi tulossa muutoksia.

Ratahallintokeskuksen Liikennekeskuksen päivystyksen mukaan Tikkurilan ja Helsingin väliä liikennöivät I-junat perutaan kokonaan. Keravan ja Helsingin väliä liikennöivät K-junat puolestaan muutetaan N-juniksi, jotka pysähtyvät kaikilla asemilla Keravan ja Helsingin välillä. Lahden ja Helsingin väliä liikennöivät Z-junat kulkevat normaalisti.

Riihimäen suuntaan lähijunaliikenne toimii Liikennekeskuksen mukaan muuten normaalisti, mutta Järvenpään Saunakallion ja Helsingin väliä liikennöivät G-junat perutaan kokonaan. Vantaankosken radalla pyritään ajamaan kolme M-junavuoroa suuntaansa tunnissa.

Rantaradalla kaikki Kauklahden ja Helsingin väliä liikennöivät E-junat on peruttu. Leppävaaran ja Helsingin välillä pyritään ajamaan kolme A-junavuoroa suuntaansa tunnissa. Kirkkonummen ja Karjaan suuntaan liikennöivät lähijunat ajavat normaalisti.

Suosittelemme