Hyppää pääsisältöön
Joulupukin Kuuma Linja

Sisältöä aiheesta Joulupukin kuuma linja

Pääsisältö

Vuosi 2021 oli Joulupukin Kuuman linjan juhlavuosi. Joulupukki on ollut jo 30. kertaa lasten seurana aattoaamuna. Kuluneisiin vuosiin sisältyy monta iloista aattoaamun hetkeä suomalaisissa kodeissa. Lue lisää Joulupukin Kuuman linjan historiasta.

Kiitos kaikille vuonna 2021 tervehdyksiä lähettäneille, Joulupukin Kuuman linjan terveisiä voi lähettää jälleen joulukuussa 2022!

Joulupukki vilkuttaa Kuumasta linjasta
Kuva: Yle / Pikku Kakkonen

V. 2021 aattoaamun tv-ohjelman aikataulu

klo 8:00 Joulupukin Kuuma linja
klo 8:20 Musifanttien joulu
Syvällä metsässä metsäaukiolla asuvat asuntoautossaan norsut Kari ja Kyösti-pappa. Nämä musikaaliset norsut ovat musifantteja! Jokainen ääni, joka heistä pääsee, kuulostaa musiikilta. Nyt joulun tullessa myös musifantit kaipaavat kotiinsa joulukuusta. Eikä mikä tahansa kuusi kelpaakaan, kun Kyösti ja Kari lähtevät etsimään musifantastista kuusta. Kuinka käykään kuusenhaussa ja mitä sattumuksia matkalle mahtuukaan? Ainakin monen metsän eläimen joulu saa onnellisen käänteen Karin ja Kyöstin metsäretken aikana.
klo 8:45 Joulupukin Kuuma linja
klo 9:20 Helskyn tarina
Helsky on ihana pieni huskypentu, joka etsii jouluksi kotia joulukuusia myyvältä tilalta, mutta ihastuukin tilalla perheensä kanssa vierailleeseen Arttu-poikaan. Seikkailu alkaa, kun Helsky päättää etsiä pojan.
klo 9:41 Joulupukin Kuuma linja
klo 10:25 Reppu-Hepun ja Botin joulu
Onnistuuko Reppu-Heppu kiltteydessä vai jäävätkö lahjat saamatta? Uusi musiikillinen erikoisjakso kutsuu mukaan Reppu-Hepun ja Botin joulunviettoon ullakolle.
klo 10:47 Joulupukin Kuuma linja
klo 11:28 Lumiukko
Koskettava tarina pikkupojan ja lumiukon lämpimästä ystävyydestä ja yhteisistä leikeistä. Animaatioelokuva Raymond Briggsin kertomuksen mukaan. Lumiukosta on saatavilla myös kuvailutulkattu versio Areenassa.

Joulupukin ja lasten jutustelut ovat katsottavissa myös ulkomailla sekä suorana Areenassa että 30 päivän ajan ensilähetyksestä.

Puhelu Joulupukille

Joulupukin Kuumaan linjaan voi soittaa numeroon 020 697 855. Puhelintontut vastaavat puheluihin jouluaattoaamuna klo 7:30-11:30 välisenä aikana ja juttelevat lasten kanssa.

Puhelun lopuksi tonttu pyytää soittajan puhelinnumeron. Jos tonttu soittaa yllätyspuhelun takaisin, pääsee lapsi puhumaan pukin kanssa suoraan lähetykseen. Puhelun aikana puhelin ei saa olla kaiutintilassa.

Koska soittajia on paljon, emme valitettavasti voi luvata, että kaikki pääsevät puhumaan itse joulupukin kanssa.

Puhelu maksaa kotimaan lankaverkosta soitettuna paikallisverkkomaksun ja matkapuhelimesta soitettuna oman operaattorin perimän matkapuhelumaksun verran.

Jouluterveiset tv-ruutuun

Joulutervehdyksiä voi lähettää allaolevalla lomakkeella ja niitä julkaistaan Joulupukin Kuuman linjan tv-lähetyksessä.

Myös nettitonttu esittelee lomakkeen kautta lähetettyjä valokuvia tv-lähetyksessä. Kuvan ja siihen liittyvän tarinan voi lähettää myös lomakkeen kautta. Pidätämme itsellämme oikeuden valita julkaistavat viestit.

Lomakkeen kautta voi lähettää sekä kuvia että terveisiä. Valitse ensin, kumman haluat lähettää (kuva vai kirjoitus). Yhteystietoja ei luovuteta Joulupukin Kuuman linjan ulkopuolelle.

Kuvia ja terveisiä julkaistaan myös tällä sivulla. Pidätämme itsellämme oikeuden valita julkaistavat kuvat ja viestit.

Huomioithan, että sinulla tulee olla liittämääsi kuvaan käyttöoikeudet sekä julkiseen esittämiseen hyväksyntä kuvassa esiintyviltä henkilöiltä. Kuvaa voidaan käyttää myös muualla Ylen sisältöjen yhteydessä. Yle käsittelee kerättäviä henkilötietoja ainoastaan journalistisiin tarkoituksiin ja sitoutuu turvaamaan Ylen palveluita käyttävien yksityisyyden suojan.

Ylen tietosuojalauseke