Hyppää pääsisältöön

Sisältöä aiheesta Avoimet työpaikat

Pääsisältö

kuvaaja ja toimittaja juttelevat

Yle on kaikille yhteinen, jokaiselle oma

Yle on suomalaisten oma julkisen palvelun mediayhtiö. Lisäämme ymmärrystä toisistamme ja maailmasta sekä vahvistamme suomalaista yhteiskuntaa ja kulttuuria.

Tehtävämme on ainutlaatuinen. Sisältömme ja palvelumme ovat suomalaisten saatavilla iästä, sukupuolesta, varallisuudesta ja asuinpaikasta riippumatta. Toimimme kahdella kotimaisella kielellä, palvelemme vähemmistöjä ja erityisryhmiä.

Toimittaja kuulokkeet päässä radiostudiossa.

Teemme työtä, jolla on merkitystä

Yle tuo suomalaisten koteihin uutisia, urheilun huippuhetkiä, draamaa ja viihdettä sekä turvallisia sisältöjä lapsille. Olemme mukana suomalaisten arjessa ja juhlassa.

Meitä innostaa se, että saamme tehdä merkityksellistä työtä kaikille suomalaisille. Parasta työssämme ovat kohtaamiset ja vuoropuhelu suomalaisten kanssa.

Yleläisiä kanbanin edessä.

Olemme maan monipuolisin luovan työn yhteisö

Ylessä työskentelee intohimoisesti työhönsä suhtautuvia media-alan ammattilaisia toimittajista ja koodareista klarinetinsoittajiin ja insinööreihin. Yleläisyys on yhdessä tekemistä. Aluetoimituksiamme on 25 paikkakunnalla ympäri Suomen.

Innostamme luovuuteen ja annamme tilaa uusille ideoille. Arvostamme ihmistä – yhdessä saamme aikaiseksi parempaa. Meillä on jatkuvan oppimisen kulttuuri, mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja tehtäväkiertoon.

Seuraa meitä #ylemme #vårtyle