Su   MaTiKeToPeLaSu   MaTiKeToPeLa
22   23242526272829   303101020304


Sunnuntai 22.5.2022

4.00  Uutisikkuna

6.50  Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille.

6.51  Nimipäiväonnittelu: 22.5.
Onnea, Hemminki ja Hemmo!

6.53  Hyrräpäät (S)
Kausi 1. Poissa. Hyrräpäät tutustuvat junarataan. Hedelmäteekone tekee banaanista mehua.

7.04  Hau Hau, Piip ja Veli (S)
Leikkipuistoseikkailu. Tänään Hattunen vie ystävykset mukavalle seikkailulle leikkipuistoon! Otetaan selvää, kuinka keinulauta ja liukumäki tehdään.

7.15  Tilkkupeiton tarinoita (S)
Sarvikuono. Sarvikuonon mieli on apea, vaikka hän ei itsekään tiedä syytä.

7.19  Maijuli (S)
Diskossa. Päivölässä pidetään muksudisko, ja tietenkin myös Maijuli ja Samuli ovat lähdössä rientoihin. Samuli ei innostu uudesta diskomusiikista, mutta onneksi salissa soi myös entisaikojen hitti.

7.25  Simo (S)
En halua mukaan esitykseen. Koulussa on tulossa esitys vanhemmille, ja Simon ja Viljamin on tarkoitus esittää hauska tanssinumero. Kun he näkevät tyttöjen upean esityksen, heitä alkaa epäilyttää...

7.31  Robo ja riiviöt (S)
Lentävä kutina. Robo vierailee kivisellä, ruohoisella planeetalla, jolla se kohtaa varsin merkillisen Lentävän kutinan.

7.36  Osku (S)
Lentopelko. Leiriläiset opettelevat lentämään. Osku auttaa Tuttaa voittamaan lentopelkonsa.

7.43  Barbapapa (S)
Luolabarbat. Barbalapset löytävät luolasta ikivanhoja luolamaalauksia. Barbatipu ryhtyy tarinoimaan muinaisten luolabarbojen elämästä.

7.54  Oktonautit (S)
Kausi 2. Oktonautit ja valkohai. Valkohai uhkaa napata Peson ja loukkaa itsensä takaa-ajossa.

8.07  Ryhmä Hau (S)
Kausi 7. Huipputehtävä: Salaperäinen jätehirviö. Jaskan jätevuori katoaa, ja samassa rytäkässä katoaa Reino-strutsi. / Pennut pelastavat valasparven. Francois joutuu merihätään sukelluskellonsa kanssa.

8.30  Salasaaren seikkailijat
Kausi 2. Myrskyn merkki. Rohkeat ystävykset Jimi ja Nooa seikkailevat salakäytävissä ja auttavat salasaarelaisia. Maja-Akka sanelee kohtalokkaita muistelmia.

9.00  Galaxi
Koulululaisten oma ohjelma!

9.01  Näin meillä (7)
Pupu pöksyssä. Stella antaa holtittoman lemmikkikaninsa eläinrakkaan Laran hoitoon, jotta tämä saisi koulittua kanin tavoille. Mutta hyväksi havaitut koulutuskeinot eivät vain tepsi kyseiseen yksilöön.

9.11  Haukku ja Poku (7)
Stressiä pukkaa! Haukku ja Poku ovat stressin kourissa. Ystävykset ottavat Maikun neuvosta vaarin ja viettävät päivän kylpylässä. Pokun taikahäntä aiheuttaa Haukulle liiankin autuaan olotilan.

9.23  Lasten tasavalta (7)
Pahikset astuvat tarinaan! Volle esittelee Juulialle ja Repalle ilkeän suunnitelman, jolla he voivat kaataa Lasten tasavallan ja saada vallan itselleen. Ensimmäinen askel on soluttautua presidenttien avustajaksi.

9.48  Jälki, joka jää
Eemil ja erilaisuus. Eemil on innokas tubettaja ja koripalloilija, jonka kiusaaminen alkoi jo esikoulussa.

10.00  Luottomies 2 (7)
Pelkoa ja intoa Itä-Suomessa. Uusi erikoisjakso vie Luottomiehen metsään. Tommille tarjoutuu tilaisuus auttaa appiukkoaan tulevissa liiketoimissa. Ensin potentiaalista asiakasta pitää kuitenkin voidella executive-tason metsästysreissulla. Tähän tarvitaan luonnollisesti myös Juhiksen panosta. Tiedossa on terävää toimintaa ja tiukkoja tilanteita. (U).

10.30  Rallin MM: Portugali, EK 19
Rallin MM-sarjan neljäs osakilpailu. Portugali, EK 19.

11.30  Uusi Päivä (S)
(7). Kausi 7, jakso 662: Mesikämmenen kosto. Tero anelee apua Otsolta. Vilma kantaa huolta Marikasta. Roni voittaa itsensä. (U).

11.57  Uusi Päivä (S)
Kausi 7, jakso 663: Lähdön hetki. Teron biologinen kello alkaa tikittää. Vilma kipuilee oikean ja väärän tematiikkaa. Asko sukeltaa nostalgia-aaltoon. (U).

12.25  Uusi Päivä (S)
Kausi 7, jakso 664: Peuran paluu. Krista saa lemmenkutsun. Marika saa diagnoosin. Osku kipuilee Bongolavan hajoamista. (U).

12.52  Uusi Päivä (S)
(7). Kausi 7, jakso 665: Huterat haaveet. Tero tahtoo pelastaa Marikan. Sonjan unelmilla on särkyvät siivet. Stella ottaa syyn niskoilleen. (U).

13.30  Metsäpeuran paluu (S)
Metsäpeura hävitettiin Suomesta lähes sata vuotta sitten eikä sen uskottu palaavan. Ihme on tapahtunut ja erämaa on saanut takaisin uljaan asukkaansa. (U)

14.00  Rallin MM: Portugali, Power Stage
Rallin MM-sarjan neljäs osakilpailu Portugali. Power Stage.

15.30  Sportliv
Reeta Hämäläisestä tuli vuonna 2020 ensimmäinen MM-ralliin WRC-autolla osallistunut suomalaisnainen. Samalla hänelle valkeni, mitä hän todella kaipasi, kun syöpä käänsi elämän ylösalaisin. Sairauden aikana hevoset toimivat henkireikänä - mutta ralli on hänen todellinen intohimonsa. Nyt hän elää unelmaansa Emil Lindholmin kartturina.

15.40  Uusi Kino: Pyykkitupa (7)
Lyhytelokuva uudelleen aloittamisesta ja pyykkituvan vuorojen varaamisen vaikeudesta. Pääosassa Joel Hirvonen, . KK: Pietari Vihula. O: Fabian Munsterhjelm. T: Autius Films, 2021.

15.55  Erika Vikman / YleXPop
Poplaulaja Erika Vikman aloittaa YleXPopin tv-illan kesän parhaalla virtuaalifestivaalilla. Tangokuningatar päivitti tyylinsä räväkkään tanssimusiikkiin, ja tiedossa on mahtipontisia poseerauksia ja kiiltäviä muoviasuja. (U)

16.30  Spice Girls - kuinka girl power muutti maailmaa
Kausi 1, 2/3. Hajota ja hallitse. Spaissarit ovat suosionsa huipulla, kun he yllättäen erottavat manageri Simon Fullerin. Bändi aloittaa ensimmäisen kunnon kiertueensa loppuunmyydyille saleille ympäri maailmaa. Median suhde bändiä kohtaan muuttuu vihamieliseksi, lehdistö on armoton. Paineet kasautuvat ja Geri jättää bändin dramaattisesti.

17.15  Unelmakoti Sisiliassa
Kausi 2, 5/6. Kesä lähestyy. Billin ja Marien on otettava työnjohtovastuuta puutarhan kunnostustöistä vuorotellen, jotta kaikki etenisi suunnitellusti. Lopulta nelimetrisiä kasveja nostetaan paikoilleen. T: SVT, 2021

17.45  Eläintarhan vilkas elämä
Kausi 1, 5/10. Vompatti-Waru. Tässä jaksossa yritetään selvittää, miksi Andienkondori Leslie ei halua lentää. Eläintenhoitajat menevät lähelle norsuja niiden kylpiessä. Eläintarhan väki odottaa innolla harvinaisen antiloopin synnytystä.

18.35  Prinssien mediasota
Kausi 1, 1/2. Uusi sukupolvi. Ensimmäisessä osassa seurataan Britannian kuningatar Elisabet II:n timanttiriemujuhlan jälkeisiä vuosia ennen Sussexin herttuaparin kihlautumista ja avioitumista. Median kiinnostus uutta kuninkaallista sukupolvea kohtaan on ollut lähtökohtaisesti positiivinen, mutta mukaan on mahtunut myös laitonta toimintaa joidenkin sanomalehtien osalta.

19.30  Raid (12)
8/12. Ampumavälikohtaus valtioneuvoston portaissa ajaa muiden juttujen ohi. Valtioneuvoston portaikossa sattuu ampumavälikohtaus. Tarja tuntee ampujan. Perse-Arskan antaman asiakirjan sisältö selviää poliisille tarkemmin. (U)

20.15  Jääkiekon NHL, 2. pudotuspelikierroksen kaksi ottelua
Toisen pudotuspelikierroksen ottelut Tampa Bay Lightning - Florida Panthers sekä New York Rangers - Carolina Hurricanes. Tampa ja New York, Yhdysvallat. Selostus Velja Engström. Ruotsinkielinen selostus Tampa Bay Lightning - Florida Panthers Anders Nordenswan, New York Rangers - Carolina Hurricanes Mattias Simonsen

1.15 – 4.00  Uutisikkuna


Su   MaTiKeToPeLaSu   MaTiKeToPeLa
22   23242526272829   303101020304