Hyppää sisältöön

Miesten pikaviesti Jamaikan näytöstä

Miesten pikaviesti oli Jamaikan näytöstä. Aika 37,21 on uusi kisaennätys, eikä maailmanennätyskään jäänyt kuin 11 sadasosan päähän. Hopeaa sai Trinidad ja Tobago, pronssille kiiruhti Iso-Britannia.

Jamaikan viimeinen vaihto Usain Boltin ja Asafa Powellin välillä meni hieman päälle, ja Boltin pieneksi harmiksi maailmanennätys jäi rikkomatta. Boltilla on nyt kuusi arvokisavoittoa, joista viisi on syntynyt ME-ajalla.

Kultajoukkueessa juoksivat Steve Mullings,Michael Frater,Usain Bolt ja Asafa Powell. Hopeaa Trinidad ja Tobagolle maansa ennätysajalla pinkoivat Darrel Brown, Mark Burns, Emmanuel Callander ja Richard Thompson.

Pronssijoukkue Iso-Britannia puolestaan esiintyi joukkueella Simeon Williamson, Tyrone Edgar, Mark Devonish ja Harry Aikines-Aryeetey.

- Emme ajatelleet Boltia tai jamaikalaisia. Halusimme vain saada viestikapulan liikkumaan niin sujuvasti kuin mahdollista. Se on auttanut meitä ennenkin ja toi meille nyt jälleen mitalin, Devonish tuumi kisan jälkeen.

Jamaikan pahin haastaja USA hylättiin alkuerissä, ja kun protestikaan ei tuottanut tulosta, joukkue jäi ulos finaalista.

M 4x100 m, loppukilpailu

1. Jamaika 37,21

2. Trinidad ja Tobago 37,62

3. Iso-Britannia 38,02

4. Japani 38,30

5. Kanada 38,39

6. Italia 38,54

7. Brasilia 38,56

8. Ranska 39,21

.
.