Vehviläinen huolissaan puoluesihteeri Korhosen uhitteluista

Keskustan liikenneministeri Anu Vehviläinen on huolissaan puolueensa puoluesihteerin Jarmo Korhosen uhittelusta pääministeri Matti Vanhasen hallitukselle. Vehviläinen sanoo sanomalehti Kalevan haastattelussa Korhosen epämääräisten puheiden ja vihjailujen jopa haittaavan keskustan asemaa hallituksessa.

Vehviläisen mukaan Korhosen toimet hämmentävät keskustan puolueväkeä ja politiikan aktiivisia toimijoita. Vehviläinen vetoaakin Korhoseen, jotta tämä itse miettisi mitä ja mistä hän julkisuudessa puhuu.

Vehviläinen sanoo olevan tärkeää, että puolueen johdolla, ministereillä ja eduskuntaryhmällä on yhteinen käsitys siitä, miten keskustan politiikkaa viedään eteenpäin ja miten hallitus saa edistettyä hallitusohjelman mukaisia asioita.

- Hallitusohjelma on se tärkein asiakirja, joka ohjaa vankasti puolueen ministeriryhmän työtä. Myös eduskuntaryhmä on siihen sitoutunut niin kuin muutkin hallituspuolueet. Ei keskusta voi olla samaan aikaan hallituksessa ja oppositiossa, Vehviläinen toteaa Kalevassa.

YLE Uutiset