Jalkapallo |

Taulo palaa Italiasta FC Lahteen

FC Lahti vahvistaa veikkausliigamiehistöään 26-vuotiaalla Ville Taulolla. Lahtelaiskasvatti on pelannut kaksi viime kautta Italian kolmannella sarjatasolla Taranton joukkueessa. Asiasta kertoi ensimmäisenä Etelä-Suomen Sanomat.

Ville Taulo joutui jälleen sairauslomalle.
Kuva: YLE

Taulon peliaika on kuluvan kauden aikana jäänyt Italiassa vähiin, ja peliaika houkutteli häntä palaamaan kotikonnuilleen.

- Tosi hyvä fiilis on tulla takaisin. Olen ollut pelaamatta ja olen helpottunut ja intoa täysi. Hyvä että ratkaisu syntyi, Taulo kertoi Ess.fi-verkkosivuilla.

Lähinnä keskikentällä mutta myös topparina viihtyvä Taulo liittyy lahtelaismiehistöön kolmen kuukauden lainasopimuksella, mutta FC Lahdella on mahdollisuus lunastaa mies omakseen pestin päättyessä.

- Villen ura ulkomailla oli nyt siinä vaiheessa, että uutta lähtöa on hyvä hakea kotimaasta. Toivottavasti pystytään auttamaan lahjakkaan futaajan ura uuteen lentoon. Ville tulee meille vahvistamaan keskikenttää. Hän on erittäin taitava pallollinen pelaaja, mutta myös fyysisesti vahva, kommentoi "Kuhnurien" päävalmentaja Tommi Kautonen seuran tiedotteessa.

Taulo debytoi FC Lahden riveissä kaudella 2003. Lahdesta hän siirtyi HJK:hon, jossa hän oli mukana voittamassa Suomen mestaruutta vuonna 2009.

Kommentoi aihetta (3 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Jalkapallo

Urheilun pääuutiset

Jääkiekko

NHL-vahdit eivät tule MM-Leijoniin syömään nakkeja

Pekka Rinne

Leijonien ohjelma alkulohkossa

1.5.USA- Suomi5-1
3.5.Tanska- Suomi0-3
4.5.Norja- Suomiklo 21.15
7.5.Suomi- Sloveniaklo 21.15
9.5.Suomi- Slovakiaklo 17.15
11.5.Suomi- Valko-Venäjäklo 17.15
12.5.Suomi- Venäjäklo 21.15
Jääkiekko

Leijonien vauhti kiihtyy – luottaa Nieminen ja kiihdyttää itsekin

Ville Nieminen.

Suosittelemme

Urheilun tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä