Aamu-tv

Tuoreimmat

Video: Europarlamentaarikko Heidi Hautala (Vihr.) ja Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen Aamu-tv:n vieraina 8. heinäkuuta..
13:03

Kaikkonen: "Jännitteisin tilanne sitten kylmän sodan" – Naton ja Venäjän suhteeseen kaivataan liennytystä nokittelun sijaan

Suomi ja Ruotsi on kutsuttu ensikertaa mukaan Naton työillalliselle, kun puolustusliiton johtajat kokoontuvat tänään perjantaina Puolan Varsovaan kaksipäiväiseen kokoukseen. Kyseessä on luottamuksellinen sisäpiirin tapaaminen, jonka pääaiheena on Venäjä. Kansanedustaja Antti Kaikkonen ja europarlamentaarikko Heidi Hautala haluaisivat muuttaa Venäjä-suhteiden suuntaa.

Video: Nina Honkanen
09:13

Seksuaalikasvattaja Nina Honkanen: Kukaan ei ole ikinä valittanut saavansa liikaa tietoa seksistä

Suomalainen osaa puhua ja pussata, kunhan vastapuoli löytyy, vakuuttaa radiokuulijoiden seksikysymyksiin radiossa vastaava Nina Honkanen. Honkanen toivoo, että puhetta piisaisi myös kotisohvilla. Hän uskoo, että sekä avioerot että mielenterveysongelmat vähenisivät, jos ihmiset oppisivat puhumaan tarpeistaan lähimmilleen yhtä luontevasti kuin jalkapallosta tai ruuanlaitosta.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä