Viihde

Tuoreimmat

kalle Keskinen kadulla auton edessä

Kalle Keskinen on koukussa yrittämiseen: ”Ei sitä meinaa päästä sängystä ylös, jos ei ole jollain tavalla kusessa”

Kohupromoottori. Talousrikollinen. Raikulipoika. Seinäjokista promoottoria Kalle Keskistä on kutsuttu kaikilla näillä nimillä, mutta onko hän kuitenkin ennen kaikkea aikuinen, työtä tekevä mies, joka elää unelmaansa tehden juuri sitä työtä mitä haluaa? Töitä hän ainakin tekee - ja paljon. Tittelilistaan voisi lisätä myös tärkeän nimikkeen: isä.

tyttö nojaa puunrunkoon

Koulukiusattu Cinderella Ylen uuden ohjelman päätähdeksi – "Omat haaveet jää toteuttamatta, jos keskittyy muiden haukkumiseen"

Hevospitäjässä valtavirrasta poikkeavien harrastusten takia 13-vuotias Cinderella Karisukki on joutunut kiusaajien hampaisiin jo vuosia. Kun hänestä tuli Ylen uuden ohjelman tähti, koulussa epäiltiin ettei se ole mahdollista, koska Cinderella ei ole kympin tyttö. Yläasteen kahdeksatta luokkaa käyvä Cinderella ei anna kiusaajien lannistaa omia haaveitaan ja tavoitteitaan.

Sotkalinnan putka

Suuri tanssilava hehkui suurten ikäluokkien nuoruutta – vilkkaimpina vuosina putkakin täyttyi nuorisosta

Rengon Sotkalinnan lava valmistui vuonna 1965 varsin otolliseen aikaan. Sodanjälkeiset lapset olivat nuoria aikuisia ja kaipasivat menoa viikonloppuihinsa. Sotkalinnan tanssit vetivät tuhatpäiset yleisöt ja isot starat saapuivat keikalle jopa helikoptereilla. Suuret ikäluokat kuitenkin kasvoivat, ja Etelä-Suomen suurin tanssilava hiljeni. Tänä vuonna lavalla on järjestetty talkoovoimin vain yhdet tanssit.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä