Politiikka |

Riikka Slunga-Poutsalo perussuomalaisten puoluesihteeriksi

42-vuotias Slunga-Poutsalo vertasi puheessaan perussuomalaista puoluetta teinipoikaan, joka on vähän kömpelö, ja jota tytötkin ovat alkaneet kiinnostaa.

Perussuomalaisten uudeksi puoluesihteeriksi on valittu puolueen järjestösihteeri ja yrittäjä Riikka Slunga-Poutsalo. Hän voitti puoluesihteerivaalin toisella kierroksella järjestösihteeri Joukamo Kortesalmen äänin 447-198.

42-vuotias Slunga-Poutsalo on myös Lohjan kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja. Aiemmin hän on toiminut myös muun muassa puoluevaltuuston ja puoluehallituksen jäsenenä.

Slunga-Poutsalo vertasi esittelypuheessaan perussuomalaista puoluetta teinipoikaan, joka on vähän kömpelö ja jota tytötkin ovat alkaneet kiinnostaa.

Hän korosti, että puolueen vahvuus on aina ollut sen kenttä.

- Puolueen kasvaessa pitää tästä voimavarasta pitää huolta, hän sanoi.

Slunga-Poutsalo lupasi myös, ettei asetu ehdolle seuraavissa eduskuntavaaleissa, koska haluaa olla puoluesihteerinä tasapuolinen kaikkia ehdokkaita kohtaan.

Perussuomalaisten aiempi puoluesihteeri Ossi Sandvik ei ollut enää ehdolla tehtävään.

Tuoreimmat aiheesta: Politiikka

Pääuutiset

Henkilökuva

Henkilökuva: Roope Salminen on viihdealan linkkuveitsi, joka ottaa kantaa somessa, vaikka se tuhoaisi hänen uransa

Roope Salminen
Politiikka

Soinin uskolliset – Kuinka puolue nostetaan suosta?

Kannatuksen luisu ja jäsenkato ravistelevat perussuomalaisia. Kävimme tapaamassa Timo Soinin uskollisia. Kysyimme heiltä: Kuinka sinusta tuli perussuomalainen? Miksi olet puolueellesi uskollinen? Kuinka perussuomalaisten kannatus olisi nostettavissa nousuun? Kysymyksiin vastaa kolme puolueen työmyyrää: 92-vuotias puolueveteraani Mikko Vainio, Perussuomalaisten Kymen piirin hallituksen jäsen Tuulikki Aksels ja mäntsäläinen yrittäjä, kunnallispolitikko Kari Kuisma.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä