Ajankohtainen kakkonen

Tuoreimmat

Mies vankilassa.

Näin keskusteltiin A2 Tuomio-illan avoimessa toimituskokouksessa - lue puheenvuorot alta

Romaninaisen ihmiskauppatapaus on puhuttanut viime päivinä suomalaisia. Onko tuomio oikeudenmukainen? A2-ilta tarttuu suomalaiseen oikeusjärjestelmään ja sen kipukohtiin 28. huhtikuuta järjestettävässä kahden tunnin suorassa lähetyksessä. Tutustu aiheesta järjestetyn avoimen toimituskokouksen antiin alla olevassa kommenttiketjussa. Keskustelu jatkuu A2-illan tapahtumasivulla Facebookissa osoitteessa https://www.facebook.com/events/881016681961417/.

Eduskuntatalo.

Kaikkien puolueiden hallitus ja kehuja vastustajillekin – luopuvien kansanedustajien evästykset tuleville

Eduskunta on lopettanut työskentelynsä ja on aika kirmata vaalikentille. Noin 30 edustajaa jättää kuitenkin kansanedustuslaitoksen, eikä ole ehdoilla vaaleissa. Ajankohtainen kakkonen kysyi heiltä, mikä mättää suomalaisessa politiikassa ja miten asia pitäisi korjata. Vastauksia tuli 12 poliitikolta. Tässä heidän evästyksensä tulevalle uudelle eduskunnalle ja hallitukselle.

Pelimaailma koukuttaa lapsen helposti taaperoikäisestä lähtien.

Tuleeko digimaailman lapsista heinäsirkkoja vai huippuosaajia?

Miten kännykkää tai taulutietokonetta purulelunaan käyttävän diginatiivin aivot kehittyvät? Kehittyykö taaperoistamme keskittymiskyvyttömiä heinäsirkkoja vai tietoteknologian huippuosaajia? Monilla vanhemmilla on syvä huoli siitä, että kännykät, tabletit ja tietokoneet pilaavat lapsen aivot. Onko tälle pelolle katetta? Paljon puhutaan, mutta vähän tiedetään, toteavat aivotutkijat Minna Huotilainen ja Mona Moisala.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä