Hyppää pääsisältöön

Roisi, roisimpi Amy Schumer valloittaa Yle Areenan 7.4.

Amy Schumer kolmessa eri roolissa.
Inside Amy Schumer Yle Areenassa 7.4. Amy Schumer kolmessa eri roolissa. Kuva: Justin Stephens/Yle Kuvapalvelu. Inside Amy Schumer

Tämän hetken kuumimpiin koomikoihin lukeutuva amerikkalainen Amy Schumer tähdittää Yle Areenassa 7.4. julkaistavaa Inside Amy Schumer (12) -sarjaa. Comedy Centralin tuottaman sarjan kaikki neljä tuotantokautta julkaistaan yksinoikeudella Yle Areenassa.

Amy Schumer on saanut niin kriitikot kuin yleisönkin puolellensa ja noussut yhdeksi Yhdysvaltojen tunnetuimmista stand up -koomikoista. Monilahjakas Amy on näyttelijä, käsikirjoittaja ja tuottaja. Komediasarja Inside Amy Schumer (2013-) on palkittu mm. kolmella Primetime Emmy -palkinnolla.
 
Schumerin käsikirjoittamassa sarjassa käsitellään mm. seksiä, ihmissuhteita, ulkonäköpaineita provokatiivisella ja välillä vähän kieroutuneellakin otteella. Jokainen jakso sisältää useita osioita, kuten sketsejä, katuhaastatteluja ja stand up -komiikkaa. Amy Goes Deep -keskusteluissa Amy haastattelee tunnettua tai vähemmän tunnettua henkilöä ilman tabuja ja selvittää millaista on esim. huippumallin, stripparin, poliisin, gigolon tai 106-vuotiaan rouvan arki.

Sarjassa vierailee runsaasti tunnettuja tähtiä kuten Steve Buscemi, Patricia Arquette, Tina Fey, Jeff Goldblum, Liam Neeson ja Jerry Seinfeld. Sarjan taustatekijöistä löytyvät Dan Powell (The Daily Show with Jon Stewart, Saturday Night Live) ja Jessi Klein (Chapelle’s Show).
 
Inside Amy Schumer -sarjan neljässä tuotantokaudessa on yhteensä 39 jaksoa. Myöhemmin keväällä julkaistaan Amyn huikea stand up -keikka Mostly Sex Stuff.

Kuka Amy Schumer?

Amy Schumer päässään outo laite.
Amy Schumer hauskuuttaa Areenassa 7.4. Amy Schumer päässään outo laite. Kuva: Comedy Central/Yle Kuvapalvelu. Amy Schumer,Inside Amy Schumer

35-vuotias newyorkilainen koomikko ja näyttelijä tähdittää nimeään kantavaa palkittua viihdeohjelmaa ja kiertää maailmaa suosittuna stand up -esiintyjänä. Amyn stand up -ura alkoi vuonna 2004. Suuri yleisö kuuli hänestä kolmea vuotta myöhemmin, kun hän menestyi NBC:n Last Comic Standing -kilpailussa. Tämän jälkeen Amy alkoi esiintyä vakikasvona Comedy Central -kanavan ohjelmissa. Ikioma Inside Amy Schumer -sarja alkoi vuonna 2013.
 
Time-lehti listasi Amyn maailman 100 vaikutusvaltaisimman henkilön joukkoon vuonna 2015. Hän on kirjoittanut myös kehutun omaelämäkerran ”The Girl with the Lower Back Tattoo”, joka julkaistiin syksyllä 2016, ja siitä tuli heti myyntimenestys.
 
Amy on näytellyt myös elokuvissa, mm. Ihan yössä (2015) ja toukokuussa ensi-iltansa saavassa Snatched.

Inside Amy Schumer (12) kaudet 1–4 Yle Areenassa 7.4. alkaen vuoden ajan.

Lisää ohjelmasta

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Amy oli näitä Clintonin kannattajia jotka vieläkin itkevät vaalitappiota.

Tässäkin "komediassa" pilkataan vain valkoisia miehiä ja syytetään heitä kaikesta pahasta.

Lähettänyt käyttäjä

Niille jotka harkitsevat sarjan katsomisen aloittamista, tassa schumerin repertuaari pähkinänkuoressa:
"Vagina! am i right?" hahahaha
Todella rohkeaa yleltä näyttää tälläistä rohkeaa ja yhteiskunnan arvoja nokkelasti huumorin avulla kritisoivaa komediaa, jota monet muut media konsernit eivät uskalla edes haaveilla ohjelmoivansa!
Schumer on todellakin yksi komedian supertähdistä ja ansaitusti! ⸮

Lähettänyt käyttäjä

Jos haluatte oikeaa roisia komediaa, joka provosoi ajattelemaan, katsokaa TVFilthyFrank kanavan videoita YouTubessa. Kyseinen mies on 2000-luvun Charlie Chaplin, hän on omalaatuinen komedian edelläkävijä ja todellinen nero, toista samankaltaista ei maailmassa ole, eikä todennäköisesti koskaan tule olemaan!
https://www.youtube.com/watch?v=z07SOyZKqM0

Amy schumer sen sijaan on roskaa. Olen surulinen että minut on pakotettu epäsuorasti tukemaan hänen tuottamaansa komedian irvikuvaa.

Lähettänyt käyttäjä

Schumer on jäänyt useamman kerran rysän päältä kiinni vitsien varastamisesta muilta koomikoilta. Asiasta löytyy tietoa youtubesta josta toimitus voi hieman miettiä tuota imelää ja ylitsevuotavaa kehumistaan. Omaperäisyyden puutetta tämä "leidi" korvaa poliitikasta ja lisäksi tietysti feminismistä saarnaamisella, joka ei ole koomista vaikka samat poliiittiset jakaisikin. Feminismin kannatuksen takia hän on kuitenkin immuuni kriitiikille, koska kukaan toimittajista ei uskalla kritisoida autoritaarista feministiä. Kun taas fanit kritisoivat ns komediaa, niin Amy ottaa uhrivaihteen päälle ja usuttaa twitter faninsa kiusaamaan viattoman vitsin tehneen alaikäisen pojan kimppuun tai väittää kaiken saamansa kritiikin olevan vain internetin viharyhmien salajuoni. Vastenmielinen ihminen vailla minkäänlaista moraalista selkärankaa. Eikä se edes stand upissa tai sit comissa haittaisi, jos olisi hauska, mutta kun ei vaan ole.

 • kuva elokuvasta How to Lose Friends and Alienate People

  Kevään leffat Yle Areenassa

  Tutustu Areenan kevään 2107 leffatarjontaan

  Yle Areenassa julkaistaan joka lauantaiaamu elokuvia, jotka ovat nähtävissä vain Areenassa. Elokuvat ovat katsottavissa 30 päivän ajan. Tutustu kevään 2017 leffatarjontaan.

 • Ville Haapasalo

  Ville Haapasalon seikkailua mystiseen Altai-vuoristoon seurataan Teemalla 26.4. alkaen

  Ville Haapasalon Altai 30 päivässä -sarja Yle Teemalla

  Ville Haapasalon 30 päivässä -matkailuohjelmat saavat kovasti odotettua jatkoa, kun Ville matkaa Kaakkois-Venäjälle, Altai-vuoristoon. Sanotaan, että Altai on Venäjän henkisin ja mystisin paikka. Siellä Ville tapaa vuoristoa palvovia alkuperäiskansoja, opettelee kurkkulaulantaa ja osallistuu ainoana ulkopuolisena koskenlaskun Venäjän mestaruuskisoihin.

 • Amy Schumer kolmessa eri roolissa.

  Roisi, roisimpi Amy Schumer valloittaa Yle Areenan 7.4.

  Inside Amy Schumer Yle Areenassa 7.4. alkaen

  Tämän hetken kuumimpiin koomikoihin lukeutuva amerikkalainen Amy Schumer tähdittää Yle Areenassa 7.4. julkaistavaa Inside Amy Schumer (12) -sarjaa. Comedy Centralin tuottaman sarjan kaikki neljä tuotantokautta julkaistaan yksinoikeudella Yle Areenassa.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

 • Kirjailija Katja Kettu vuonna 2017.

  Katja Kettu: Lällällää, helvettiäpä ei ole

  Kirsi-mummon kuolema sai Katja Ketun ajattelemaan jumalaa.

  Minulta kuoli hiljattain mummo. Kirsti Inkeri Heikkinen. Sinänsä Kirsti Inkerin kuolemaan ei liittynyt mitään tavatonta, mutta kuolema pistää miettimään mahdollisuutta kuolemanjälkeisestä olotilasta. Elo ilman jumaluutta on kolkkoa ja ankaraa, kun tulee kysymys kuolemasta ja olemisen rajallisuudesta, Katja Kettu kirjoittaa kolumnissaan.

 • Otra Romppanen_henkilökuva

  Otra Romppanen - Murheenlaakson menninkäinen

  Mana Mana -legenda kertoo värikkäästä elämästään.

  Otra Romppanen on Joensuun ensimmäinen punkkari, jonka kitarasoundi mullisti 80-luvun lopun suomalaisen vaihtoehtomusiikin. Nykyisin Etelä-Savossa asuvan Mana Mana -legendan elämään on mahtunut hulluja mutta lahjakkaita ihmisiä, genrerajojen halveksuntaa, itsetuhoisia ajatuksia ja ultimaattista sekoilua. Muiden mielipiteistä Otra ei edelleenkään välitä.