Hyppää pääsisältöön

Roisi, roisimpi Amy Schumer valloittaa Yle Areenan 7.4.

Tämän hetken kuumimpiin koomikoihin lukeutuva amerikkalainen Amy Schumer tähdittää Yle Areenassa 7.4. julkaistavaa Inside Amy Schumer (12) -sarjaa. Comedy Centralin tuottaman sarjan kaikki neljä tuotantokautta julkaistaan yksinoikeudella Yle Areenassa.

Amy Schumer on saanut niin kriitikot kuin yleisönkin puolellensa ja noussut yhdeksi Yhdysvaltojen tunnetuimmista stand up -koomikoista. Monilahjakas Amy on näyttelijä, käsikirjoittaja ja tuottaja. Komediasarja Inside Amy Schumer (2013-) on palkittu mm. kolmella Primetime Emmy -palkinnolla.
 
Schumerin käsikirjoittamassa sarjassa käsitellään mm. seksiä, ihmissuhteita, ulkonäköpaineita provokatiivisella ja välillä vähän kieroutuneellakin otteella. Jokainen jakso sisältää useita osioita, kuten sketsejä, katuhaastatteluja ja stand up -komiikkaa. Amy Goes Deep -keskusteluissa Amy haastattelee tunnettua tai vähemmän tunnettua henkilöä ilman tabuja ja selvittää millaista on esim. huippumallin, stripparin, poliisin, gigolon tai 106-vuotiaan rouvan arki.

Sarjassa vierailee runsaasti tunnettuja tähtiä kuten Steve Buscemi, Patricia Arquette, Tina Fey, Jeff Goldblum, Liam Neeson ja Jerry Seinfeld. Sarjan taustatekijöistä löytyvät Dan Powell (The Daily Show with Jon Stewart, Saturday Night Live) ja Jessi Klein (Chapelle’s Show).
 
Inside Amy Schumer -sarjan neljässä tuotantokaudessa on yhteensä 39 jaksoa. Myöhemmin keväällä julkaistaan Amyn huikea stand up -keikka Mostly Sex Stuff.

Kuka Amy Schumer?

Amy Schumer päässään outo laite.
Amy Schumer hauskuuttaa Areenassa 7.4. Amy Schumer päässään outo laite. Kuva: Comedy Central/Yle Kuvapalvelu. Amy Schumer,Inside Amy Schumer

35-vuotias newyorkilainen koomikko ja näyttelijä tähdittää nimeään kantavaa palkittua viihdeohjelmaa ja kiertää maailmaa suosittuna stand up -esiintyjänä. Amyn stand up -ura alkoi vuonna 2004. Suuri yleisö kuuli hänestä kolmea vuotta myöhemmin, kun hän menestyi NBC:n Last Comic Standing -kilpailussa. Tämän jälkeen Amy alkoi esiintyä vakikasvona Comedy Central -kanavan ohjelmissa. Ikioma Inside Amy Schumer -sarja alkoi vuonna 2013.
 
Time-lehti listasi Amyn maailman 100 vaikutusvaltaisimman henkilön joukkoon vuonna 2015. Hän on kirjoittanut myös kehutun omaelämäkerran ”The Girl with the Lower Back Tattoo”, joka julkaistiin syksyllä 2016, ja siitä tuli heti myyntimenestys.
 
Amy on näytellyt myös elokuvissa, mm. Ihan yössä (2015) ja toukokuussa ensi-iltansa saavassa Snatched.

Inside Amy Schumer (12) kaudet 1–4 Yle Areenassa 7.4. alkaen vuoden ajan.

Lisää ohjelmasta

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Amy oli näitä Clintonin kannattajia jotka vieläkin itkevät vaalitappiota.

Tässäkin "komediassa" pilkataan vain valkoisia miehiä ja syytetään heitä kaikesta pahasta.

Lähettänyt käyttäjä

Niille jotka harkitsevat sarjan katsomisen aloittamista, tassa schumerin repertuaari pähkinänkuoressa:
"Vagina! am i right?" hahahaha
Todella rohkeaa yleltä näyttää tälläistä rohkeaa ja yhteiskunnan arvoja nokkelasti huumorin avulla kritisoivaa komediaa, jota monet muut media konsernit eivät uskalla edes haaveilla ohjelmoivansa!
Schumer on todellakin yksi komedian supertähdistä ja ansaitusti! ⸮

Lähettänyt käyttäjä

Jos haluatte oikeaa roisia komediaa, joka provosoi ajattelemaan, katsokaa TVFilthyFrank kanavan videoita YouTubessa. Kyseinen mies on 2000-luvun Charlie Chaplin, hän on omalaatuinen komedian edelläkävijä ja todellinen nero, toista samankaltaista ei maailmassa ole, eikä todennäköisesti koskaan tule olemaan!
https://www.youtube.com/watch?v=z07SOyZKqM0

Amy schumer sen sijaan on roskaa. Olen surulinen että minut on pakotettu epäsuorasti tukemaan hänen tuottamaansa komedian irvikuvaa.

Lähettänyt käyttäjä

Schumer on jäänyt useamman kerran rysän päältä kiinni vitsien varastamisesta muilta koomikoilta. Asiasta löytyy tietoa youtubesta josta toimitus voi hieman miettiä tuota imelää ja ylitsevuotavaa kehumistaan. Omaperäisyyden puutetta tämä "leidi" korvaa poliitikasta ja lisäksi tietysti feminismistä saarnaamisella, joka ei ole koomista vaikka samat poliiittiset jakaisikin. Feminismin kannatuksen takia hän on kuitenkin immuuni kriitiikille, koska kukaan toimittajista ei uskalla kritisoida autoritaarista feministiä. Kun taas fanit kritisoivat ns komediaa, niin Amy ottaa uhrivaihteen päälle ja usuttaa twitter faninsa kiusaamaan viattoman vitsin tehneen alaikäisen pojan kimppuun tai väittää kaiken saamansa kritiikin olevan vain internetin viharyhmien salajuoni. Vastenmielinen ihminen vailla minkäänlaista moraalista selkärankaa. Eikä se edes stand upissa tai sit comissa haittaisi, jos olisi hauska, mutta kun ei vaan ole.

Lähettänyt käyttäjä

Ironista tässä on se, että tulee naurettua kovempaa YLElle heidän kehuessaan Amya, kuin itse Amyn jutuille.
Aprillipäivä on vasta viikon päästä. Muuten hyvä yritys.
PS. Kiitti meidän verorahojen tuhlauksesta.

Lähettänyt käyttäjä

Millä ilveellä tää muija saa sopimuksia ja miksi sitä tungetaan eteenpäin, niin kuin se olisi hyvä?
Siksi että se on nainen? Ois olemassa hauskojaki naisia.

Lähettänyt käyttäjä

Kyllä pistää kummastuttamaan, että minunkin verovaroilla kustannetaan Amy Schumerin kökköä alapäähuumoria. Nainen on jo menettänyt kasvonsa uhriutumisellaan ja itkemisellään, ja nyt Yle tekee itselleen saman ottamalla yksipuoleisen ylistävän asenteen tähän hupakkoon.

Lähettänyt käyttäjä

Schumer on hyvä mutta Bill Maher vielä parempi. HBOssa ja Youtubessa pistää älykkäästi Trumpia halvalla. Aika helppoa sekin.

Lähettänyt käyttäjä

Amy Schumer on kyllä hauskinta pitkästä aikaa! Ihme kitinää kommenteissa. Kannattaako kitisijöiden katsoa Amya, jos ohjelma ei naurata? No, ei kannata. Omasta puolestani kiitän Ylea Amy Schumerin kaikista jaksoista.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

 • Aleksandra Mirolybov-Nurmela hymyilee kuvassa ja katsoo yläviistoon. Kuvan vasemmassa yläreunassa valkoinen Vaakakapina-leima.

  Liikunnanopettaja aiheutti ikuiset arvet: "Häpeä kulkee vahvasti mukanani"

  Aleksandra Mirolybov-Nurmela opettelee arvostamaan itseään.

  “Telinevoimistelutunnilla opettaja asetteli koko luokan ympärilleni katsomaan, kuinka tämä lihava lapsi yrittää hypätä pukin yli. Minä epäonnistuin joka kerta ja tömähdin siihen keskelle. Samaa nöyryytystä opettaja jatkoi kaikilla liikuntatunneilla."

 • Pietari K ja grafiikkaa

  Putoanko minä? Olen lukenut 1920-luvun tyttökirjoja ahdistukseen

  Lue kirjallisuusessee tai kuuntele podcast täältä!

  Keskiluokkaa ahdistaa, sillä nykyään edes koulutus ei takaa hyvää työpaikkaa ja palkkaa. Luen 1920-luvun tyttökirjoja, joissa on jotain tuttua. Niistä näkyy, että yhteiskunnallisilla luokka-asemilla leikittely on mahdollista ainoastaan rikkaille. Downshiftaaminen oli tuttu ilmiö jo viime vuosisadan alussa. Lue kirjaessee tai kuuntele podcast täältä!

 • Martti Lutherin patsas

  Miksi Martti Luther vihasi juutalaisia?

  Luther oli antisemitisti

  Uskonpuhdistaja Martti Lutherin elämän pimeisiin puoliin kuuluu hänen suhtautumisensa juutalaisiin. On vaikea ymmärtää ja hyväksyä, että armosta ja armeliaisuudesta saarnaava ihminen on kirjoittanut kirjan Juutalaisista ja heidän valheistaan – kirjan, jossa kehotettiin polttamaan ja karkottamaan juutalaiset.