Hyppää pääsisältöön

The Late Late Show with James Corden Kakkoselle ja Areenaan

Yli miljardi katsomiskertaa. James Cordenin Carpool Karaoket ovat olleet hurja hitti ympäri maailmaa. Nyt Kakkosella ja Yle Areenassa alkaa palkittu The Late Late Show with James Corden, jota on luvassa 24.5. alkaen neljä osaa viikossa alle kahden päivän viiveellä Yhdysvaltojen ensiesitykseen. Lähetykset Suomessa tulevat keskiviikosta lauantaihin klo 22.

Britti James Cordenin (s. 1978) ura on ollut melkoisessa nousukiidossa jo hyvän tovin. Merkittävin tekijä sukseen takana on Los Angelesissa kuvattava The Late Late Show with James Corden (2015- ).

Jo kaksi Emmyäkin (paras interaktiivinen ohjelma ja "Variety special") voittanut ohjelma on nopeatempoinen talk show, jonka ainesosia ovat lajityypin perinteen mukaisesti mielenkiintoiset vieraat, musiikkiesitykset ja sketsit.

Fondue ei ole hyvää deittiruokaa. Siinä käy vain niin, että juustoa alkaa valua pitkin naamaa.― James Corden
The Late Late Show with James Cordenin vetäjä James Corden.
The Late Late Show with James Cordenia kuvataan Los Angelesissa joka viikko neljä uutta jaksoa, jotka kaikki esitetään Kakkosella ja Areenassa 24.5. alkaen. The Late Late Show with James Cordenin vetäjä James Corden. Kuva: Yle/CBS James Corden,Yle Areena,Yle TV2

Show'n kruununjalokivi on Cordenin ideoima Carpool Karaoke. Osiossa toinen toistaan isommat tähdet astuvat isännän auton kyytiin laulamaan karaokena omia biisejään ja heittämään hetulaa. Yllä oleva, Adelen kanssa tehty video oli viime vuonna koko YouTuben katsotuin.

James Corden ei ole pelkkä juontaja, vaan myös näyttelijänä, käsikirjoittajana ja koomikkona kunnostautunut monitaituri. Britin cv:stä löytyvät mm. BAFTA-rohmu Gavin ja Stacey (2007-2010) ja Ylenkin kanavilla nähty sarja The Wrong Mans.

Musiikillisesti lahjakas Corden on ehtinyt esiintyä myös Broadwaylla ja West Endissä.

Kommentit

suomenkieliset tekstit ovat toki mukana!

Areena-katsominen on puolestaan rajattu Suomeen, kuten useimmissa ulkomaisissa sarjoissa.

- Miika / TV2

Lähettänyt käyttäjä

Hyvä aika esittää, Subi esitti liian myöhään ja uusi liian aikaisin Conania.

Tämän sijaan Yle-veroa voitaisi laskea ja rajoittaa Suomalaisen rahan syytämistä ulkomaille.

Ylen ohjelmatoimintaan varatusta budjetista 90% käytetään kotimaisiin sisältöihin, joten ei tosiaankaan voi sanoa, että syytäisimme rahaa ulkomaille.

Laissa määritellään, että meidän pitää tuottaa monipuolinen ja kattava julkisen palvelun televisio- ja radio-ohjelmisto, ja siihen kuuluu myös huolella valittua, kansainvälistä tarjontaa.

- Miika / TV2

kuten varmaan olet huomannutkin, Carpool Karaokeja on julkaistu aika paljon YouTubessa.

Osio on tosiaan mukana myös Late Late Sho'wssa, ja meillä tietty sitten tekstien kanssa!

- Miika / TV2

Yle TV2