Tangomarkkinat Elävässä arkistossa

Elävästä arkistosta löytyy kasapäin suomalaisen tangon historiaa vuosikymmenien varrelta: Klassisia tangohittejä, kruunattuja ja kruunaamattomia kuninkaallisia, poliittista ja tietokoneella ohjelmoitua tangoa. Mikä on sinun tangosi?

Julkaistu , päivitetty

Esikarsintakiertue käynnistyy Seinäjoelta 2

Tangokuninkaallisten etsintä alkaa täysillä 31.3., kun esikarsintakiertue starttaa tangopääkaupungista Seinäjoelta. Seuraa päivän tapahtumia täältä.

Julkaistu , päivitetty
Tommi Nyyssönen sai kunnian aloittaa Jyväskylän tangokarsinnan

Toinen esikarsintaviikko starttasi Jyväskylästä

Tangokuninkaallisten etsintä jatkuu täyttä päätä, kun toinen esikarsintakiertue rullaa ympäri Suomen. Kiertueen toinen viikko alkoi 7.4. Jyväskylästä, muut pysähdyspaikat ovat Kajaani, Lahti ja Lappeenranta. Ilmoittautumisia tangolaulukilpailuun otetaan vastaan aikataulun puitteissa Ylen aluetoimituksissa karsintapäivinä klo 12. Sinusta voi siis vielä tulla tangokuninkaallinen 2014.

Julkaistu , päivitetty
Heidi Pakarinen ja Kyösti Mäkimattila - Tangokuninkaalliset vuosimallia 2013 - vierailivat Tangomarkkinoiden esikarsintakiertueella Turussa huhtikuussa 2014

Esikarsintakiertue päättyy

Uusia Tangokuninkaallisia etsitään vielä Turussa, Tampereella ja Helsingissä 15.-17.4. Viikko alkaa Turusta ja päivän parhaat palat kootaan tälle sivulle.

Julkaistu , päivitetty

Tangolaulukilpailu 2014 käynnistyy

Uusia kuninkaallisia äänestetään toukokuussa osoitteessa yle.fi/tangomarkkinat. Laulukilpailun tuomariston uusina jäseninä nähdään Arja Koriseva ja Milana Misic. Juontajina jatkavat Piia Pasanen ja Mikko "Peltsi" Peltola.

Julkaistu , päivitetty

Tangomarkkinat sosiaalisessa mediassa