Jakso 466: Suuret sydämet

Elina kieltää itsensä. Laurin toivo herää. Iris ryhtyy Amoriksi. Vilma kompastuu omaan juoneensa. Epun ja Ronin bändi kasvaa.

Julkaistu , päivitetty

Ajankohtaista

Tule yleisöksi kevätnäytöksen kuvauksiin! 51

Uuden päivän lukion kevätnäytöstä kuvataan tiistaina 10.3.2015, ja nettitiimi on kutsunut 25 fania mukaan kuvauksiin. Kiitos kaikille yli 400:lle ilmoittautumisen lähettäneelle!

Julkaistu
uusi päivä, tytti kauhala,

Uusi harjoittelija esittäytyy 11

Uuden päivän nettitiimin harjoittelija Tytti esittäytyy katsojille. Seuraavat kaksi kuukautta hän kuvaa teille kaikkea kivaa materiaalia sosiaaliseen mediaan!

Julkaistu

UPplus

UPplus: Pääosassa ohjaajat 1

Uuden päivän tekeminen on tiimityötä, ja työn taiteellinen lopputulos on ohjaajan käsissä. Mitä kaikkea sarjan kolmen ohjaajan sekä pääohjaajan työhön kuuluu? Katso UPplus, niin tiedät!

Julkaistu

Sano painava sana

Elina on järkyttynyt onnettomuuden vakavista seurauksista.

Kotihoitoon pääsy tuo naisen perheen lähelle, ja kaikki toivovat pikaista toipumista. Epätoivoiset läheiset haluavat auttaa Elinaa palaamaan entiselleen.

Miten läheiset voivat parhaiten auttaa Elinaa?

#UPTESTI

Testaa, kuka Uusi päivä -hahmo olet 202

Kuka UP-hahmo sinä olisit? Kukapa ei haluaisi asua Virtauksessa ja olla Uuden päivän hahmo ihan oikeasti! Tällä hauskalla testillä selvität kätevästi, kuka virtauslainen olet - vastaa ja ylläty!

Julkaistu , päivitetty

Anette on Tuija? #UPtesti 6

Kuka Uusi päivä -hahmo olet -testiä on tehty alle vuorokaudessa parikymmentä tuhatta kertaa! Myös sarjan näyttelijät innostuivat testistä ja yllättivät itsensäkin tuloksilla! Anette on kuin Tuija, mutta keitä virtauslaisia muistuttavat Fanni, Joes, Amelie ja Eemu?

Julkaistu

Facebook ja Twitter

Instagram @uusipaiva

Mikä on Uusi päivä? 8

Uusi päivä on hyväntuulinen ja elämänmakuinen draamakomedia, joka seuraa kuvitteellisen Virtauksen kaupungin asukkaiden elämää ja edesottamuksia maanantaista keskiviikkoon klo 20 TV2:ssa. Lue lisää >>

Julkaistu , päivitetty