Hyppää pääsisältöön

Ajankohtaista

Veden Vangit -musikaalin ennakkonäytös mykisti tekijänsä

Uuden Päivän syyskausi huipentuu syyskuussa kuvattuun Veden

Uuden Päivän syyskausi huipentuu maanantaina 19.12.2016 Veden Vangit -musikaaliin. Musiikkia ja tanssia tulvivassa erikoisjaksossa tarina tempaisee Tuijan, Iriksen ja kumppanit uusiin yllättäviin rooleihin tulevaisuuden maailmaan, jossa taistellaan vedestä ja rakkaudesta.

Veden Vangit -musikaalijakso päättää syyskauden!

Älä missaa! Veden Vangit ma 19.12.2016 klo 20.05 TV2:lla!

Tulevaisuudessa taistellaan vedestä ja rakkaudesta! Uuden Päivän syksyn 2016 jaksot huipentuu jännittävään musikaalijaksoon. Älä missaa! Veden Vangit maanantaina 19.12.2016 klo 20.05 TV2:lla. #vedenvangit

Mageeta elämää – mitä se oikein on?

Uuden Päivän Krista Kortelainen blogaa mageetaelämää.fi

Krista on lapsesta asti ollut kiinnostunut kaikesta kauniista ympärillään ja jo hyvin nuorena hän päätti suuntautua muotibisneksen pariin. Tällä hetkellä Krista opiskelee kauppatieteitä, mutta kukaties joskus tulevaisuudessa vielä perustaa oman muotialan yrityksen. Opiskelun ohessa Krista myös kirjoittaa lifestyle blogia nimeltä Mageeta elämää.

UP Joulukalenteri

Maria saa vihdoin yhteyden poikiin. Miksi Maria tuohtuu?


Vihdoinkin Maria saa yhteyden poikiin, mutta miksi Maria on tuohtunut?

Viimeisimmät UP-jaksot

Jakso 604: Elämän hallintaa

Haikara tuo Haavistoon uutisia.

Tero värvää Sonjan Ronin elämänhallintavalmentajaksi. Krista ja Terhi tahtovat samaa hajuvettä. Haikara tuo Haavistoon uutisia.

Jakso 605: Ystävä hädässä

Vilma jää kiinni valheesta. (7).

Hyvää tarkoittava Lauri suututtaa Otson ja Lissun. Aino auttaa Azadia. Vilma jää kiinni valheesta. (7).

Jakso 606: Sydämeen kätkettyä

Bongolava saa tähtivahvistuksen.

Aino ja Azad lavastavat liittonsa. Teroa terapoidaan. Bongolava saa tähtivahvistuksen.

UPplus

UPplus: Se tuntuu suutelulta!

Joel ja Amelie vastaavat fanien lähettämiin kysmyksiin.

Jos saisitte 10000 euroa, mitä tekisitte? Mielipide fanisivuista? Kumpi todennäköisemmin unohtaa vuorosanat? Tämän viikon UPplussassa Lennin näyttelijä Joel Bonsdorff ja Iriksen näyttelijä Amelie Blauberg pääsevät vastamaan fanikysymyksiin.

UPplus: Mysteerilaatikko, osa 2

Mysteerilaatikon toisessa osassa Anette ja Ville.

Mysteerilaatikon toisessa osassa haasteeseen tarttuvat näyttelijät Anette Aghazarian ja Ville Rossi. Onnistuvatko kilpailijat suoriutumaan haasteestaan vai arvotaanko mysteerilaatikon sisältö tällä kertaa fanien kesken?

UPplus: Bäkkäri

Thelma ja Valtteri luotsaavat UP.n uutta talkshowta.

Ensimmäisessä UPplus: Bäkkäri -jaksossa keskustellaan kamera- ja teatterinäyttelemisen eroista, yhtäläisyyksistä ja haasteista. Valtteri ja Thelma saavat vieraakseen paljon kameran edessä ja teattereiden lavalla töitä tehneet Helena Rängmanin ja Lari Halmeen. Kuukauden kohtaus -osiossa Helenasta tulee Roni ja Larista Anni.

Sonjan #EGOvlogi kiertää nyt kirppareita

Sonja soveltaa psykologian oppejansa kirpputorien maailmassa

Uuden Päivän Sonja Ollila on vlogannut kevään ajan ihmiselon ongelmista ja kummallisuuksista. Nyt Sonja soveltaa #EGOvlogissaan psykologian oppejansa kirpputorien maailmassa.

Hae avustajaksi!

Kiinnostaako avustajan rooli Uudessa Päivässä?

Kiinnostaako avustajan rooli Uudessa Päivässä? Tällä hetkellä tarvitsemme avustajiksi erityisesti 18-35 -vuotiaita naisia ja miehiä.

Anna palautetta

Kerro mielipiteesi lähettämällä meille palautetta. Kaikki sarjaan ja nettitekemiseemme liittyvät kysymykset, kommentit, ideat ja ajatukset ovat tervetulleita!

Mikä on Uusi päivä?

Uusi päivä on hyväntuulinen ja elämänmakuinen draamakomedia.

Uusi päivä on hyväntuulinen ja elämänmakuinen draamakomedia, joka seuraa kuvitteellisen Virtauksen kaupungin asukkaiden elämää ja edesottamuksia maanantaista keskiviikkoon klo 20 TV2:ssa. Lue lisää >>

Facebook ja Twitter

Instagram @uusipaiva