Hyppää pääsisältöön

Ajankohtaista

Uusi Päivä hakee 15-18-vuotiasta naisnäyttelijää!

Uusi Päivä hakee 15-18-vuotiasta naisnäyttelijää!

Virtauksen lukiossa avautuu paikka uudelle opiskelijalle! Haemme sitoutunutta 15-18-vuotiasta naisnäyttelijää joukkoomme. Jos vuorosanat muistuvat helposti mieleesi, nautit kameran edessä olemisesta ja soitat lisäksi jotain instrumenttia, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Sano painava sana

Mikä oli parasta Uuden Päivän kesässä 2016?

Uuden Päivän netti ja sosiaalinen media eivät täysin hiljentyneet kesän ajaksi. Myös televisiosta tuli uusintajaksoja urheilujen lomassa, joten ilman Uutta Päivää ei kesää tarvinnut viettää. Mikä oli mielestäsi parasta Uuden Päivän kesässä?

Viimeisimmät uusinnat

Osa 343: Vilman vaikea valinta

On Vilman hääpäivä, mutta ennustaja sai hänet epäröimään.

Vilman hääpäivä koittaa, mutta ennustajan sanat ovat saaneet hänet epäröimään, onko Jani sittenkään se oikea. UP:n erikoisjakso on 48 minuutin mittainen musikaali.

Osa 342: Afrodite vallan saa

Janin polttarit uhkaavat villiintyä.

Janin polttarit uhkaavat villiintyä. Vilman polttareissa käy selvännäkijä. Asko tekee valinnan Lotan ja perheensä välillä.

Osa 341: En tahdo sinua enää

Asko tekee päätöksen. Jimi löytää ymmärtäjän.

Asko tekee päätöksen. Jimi löytää ymmärtäjän. Otso ja Mirja järjestävät tuparit.

UPplus

UPplus: Uusi Päivä oli sekasin

Katso Sekasin-livelähetyksen parhaat palat.

Uusi Päivä oli sekasin. Järjestimme torstaina 26.5. UP:n studiossa livelähetyksen, jolla osallistuimme Yleisradion Sekasin-kampanjaan. Kampanjan teemana oli nuorten mielenterveys. Jos illan lähetys meni sinulta ohi, voit nyt katsoa parhaat palat.

UPplus: Mikä naurattaa, osa 2

Yleisön pyynnöstä: lisää pilalle menneitä kohtauksia

Toisinaan Uuden Päivän kohtauksen pilaa vaivautunut hiljaisuus, toisinaan äkillinen repeäminen. Tällä viikolla UPplus paljastaa jälleen kohtauksia, jotka piti ottaa uusiksi.

Sonjan #EGOvlogi kiertää nyt kirppareita

Sonja soveltaa psykologian oppejansa kirpputorien maailmassa

Uuden Päivän Sonja Ollila on vlogannut kevään ajan ihmiselon ongelmista ja kummallisuuksista. Nyt Sonja soveltaa #EGOvlogissaan psykologian oppejansa kirpputorien maailmassa.

Anna palautetta

Kerro mielipiteesi lähettämällä meille palautetta. Kaikki sarjaan ja nettitekemiseemme liittyvät kysymykset, kommentit, ideat ja ajatukset ovat tervetulleita!

Mikä on Uusi päivä?

Uusi päivä on hyväntuulinen ja elämänmakuinen draamakomedia.

Uusi päivä on hyväntuulinen ja elämänmakuinen draamakomedia, joka seuraa kuvitteellisen Virtauksen kaupungin asukkaiden elämää ja edesottamuksia maanantaista keskiviikkoon klo 20 TV2:ssa. Lue lisää >>

Facebook ja Twitter

Instagram @uusipaiva

Yle Draama suosittelee