Hyppää pääsisältöön

Ajankohtaista

Anu Niemi

Haluatko lähettää UP-fanipostia?

Tässä UP:n fanipostiosoite, joka tuo kirjeet perille saakka!

Yle/Uusi Päivä, PL 196, 33101 Tampere on se fanipostin osoite, jota monet UP:n katsojat ovat tiedustelleet. Kun kuoreen vielä kirjoittaa sen näyttelijän tai roolihahmon nimen, kenelle posti on tarkoitettu, perille tulee!

Oletko sinä UP:n uusi tähti?

Mies, jos olet 17 – 24-vuotias tai yli 30, lue lisää!

Jos olet karismaattinen mies, jolle kamera on kaveri ja esiintyminen kutsumus, voit olla Yle TV2:n draamakomedia Uuden Päivän uusi tähti! Haemme etnisen taustan omaavaa, yli 30-vuotiasta miestä sekä lukiolaiseksi sopivaa nuorta miestä. Haku päättyy 14.2.2016.

Osallistu Cican keikkamekon tekoon!

Tee 10 x 10 cm:n hamahelmikuvio ja lähetä se meille!

Cicca haluaa uuden keikkamekon, joka tehdään hamahelmilaatoista. Auta Ciccaa, sillä työtä riittää! Luo oma, n. 10 x 10 sentin suuruinen hamahelmikuviosi ja lähetä se osoitteeseen: UP-nettitiimi/ Uusi Päivä, Tohlopinranta 31, 33101 Tampere.

UP: Tunnen nämä kadut

Tunnen nämä kadut -musiikkivideolla koetaan suuria tunteita

Syntymä ja kuolema, siinä välissä elämä. Tunnen nämä kadut -musiikkivideolla koetaan elämän suloisimmat ja katkerimmat tunteet: valo ja pimeys vuorottelevat, ja juuri kun kaikki on synkimmillään, aurinko paistaa jälleen.

UPplus

UPplus: Jimin tarina

Jimi Aro oli Virtauksen nuori kapinallinen.

Jimi Aro antoi kapinallisuudelle kasvot: hän oli nuori, komea mies, joka ei alistunut auktoriteeteille. Älykäs poika tuntui vetävän vaikeuksia puoleensa, mutta menehtyi lopulta päätettyään tehdä hyvän teon. Jaa oma muistosi Jimistä artikkelin yhteydessä tai käyttämällä #muistojimistä -aihetunnistetta.

Sano painava sana

Syyskauden päätösjaksossa näytti siltä, että Jani ja Vilma löysivät toisensa uudelleen.

Tämän parin yhteiselo ei ole viime vuosina ollut helppoa: Vilman loukkaantuminen, yllätysraskaus, pieleen mennyt hääpäivä. Joko nyt heille onni vihdoinkin suodaan?

Minkä neuvon antaisit kyyhkyläisille?

Vaikeuksien kautta voittoon: nauttikaa toisistanne!
84% (3541 ääntä)
Maltti on valttia myös rakkaudessa! Älkää suin päin juosko suhteeseen.
9% (389 ääntä)
Jo kertaalleen kariutunutta suhdetta ei kannata enää lämmitellä uudelleen.
6% (258 ääntä)
Ääniä yhteensä: 4188

#Virtaus360

#UPTESTI

Facebook ja Twitter

Instagram @uusipaiva

Yle Draama suosittelee myös näitä

Doc Martin

Doc Martin on pienen kylän omintakeinen lääkäri.

Suosikkisarja jatkuu seitsemännen tuotantokauden uusin jaksoin. Miten Martin Ellinghamin elämä järjestyy?

Teemalauantait keväällä 2016

Teemailloissa yltäkylläinen kattaus elokuvan historiaa.

Kevään Teemalauantait tarjoavat yltäkylläisesti elokuvaa: Hollywood-musikaaleja (Les Girls, Sweet Charity), harvinaisia asfaltinkatkuisia kulttielokuvia (Puhallettu 60 sekunnissa, Two-Lane Blacktop), Oscar-voittajia (Puhallus, The Artist), sotienvälisen Saksan elokuvaa, parhaita lapsikuvauksia (E.T., Korppi sylissä, Mehiläispesän henki), James Bondin varhaishistoriaa sekä Christopher Leelle, Lars von Trierille, John Miliusille, Marcello Mastroiannille ja Jean Sebergille omistetut illat. Lisäksi afrikkalaista tyyliä ja italialaista kaaosta.