Viimeisin jakso

Ennakkojakso 495: Valheiden verkko 1

Mitä kauhun hetkiä Karri kokee tänään?

Lauri turvautuu pakon sanelemana laittomuuksiin. Hiltunen pelaa peliään Lissun ja Sakun kustannuksella. Karri kokee kauhun hetkiä. Eppu jättää jäähyväisiä.

Julkaistu

UPplus

UPplus: Koreografin työ 1

UP-koreografi Riikka Korpi taitaa tanssin ja sen opetuksen.

Kun Asko Haavisto huokailee sohvalla fantasioiden hulatanssijoista tai Virtauksen lukiossa revitellään kevätnäytöksessä, koreografi Riikka Korpi on suunnitellut ja harjoituttanut näyttelijöiden ja tanssijoiden liikkeet tarkkaan. Tämä UPplus esittelee Riikan ja kertoo, mitä kaikkea hänen työhönsä kuuluu.

Julkaistu

UPplus: Syksyn 2015 juonipaljastuksia 16

UP:n 28.9. alkava syyskausi on kuumottavampi kuin koskaan!

Perinteiset juonipaljastukset helpottavat oloa, jos ensi maanantai 28.9. tuntuu toivottoman kaukaiselta ajankohdalta. Katso valikoituja paloja Iriksen, Laurin, Epun, Lissun ja muiden virtauslaisten tulevista hetkistä!

Julkaistu

Ajankohtaista

Thelman UP-kisakatsomo Balilla! 3

Thelma katsoo UP:n aloitusjakson Indonesiassa!

Näyttelijä Thelma Siberg lomailee ja kerää uusia elämyksiä Indonesiassa, kun UP on kuvaustauolla. Myös maailman toisella puolen jännitetään UP:n syyskauden alkua: lue Thelman terveiset!

Julkaistu
Rosa Hautala

Uudet jaksot alkavat 28.9.2015!20

Syksyllä 2015 tapahtuu paljon tv-sarjassa ja UP:n netissä!

Mitä Jani vastaa Vilman kosintaan, mitä Askolle tapahtui ja paljastuuko huumekeksien leipoja? Uuden päivän 6. tuotantokausi alkaa tv:ssä maanantaina 28.9.2015 tuttuun aikaan illalla kahdeksalta. Sitä ennen 24.9. julkaisemme netissä UPplussan, joka sisältää tulevan kauden juonipaljastuksia. Niitä on myös tässä artikkelissa!

Julkaistu
Helena Rängman

UP-tunnari 2016 -kisa11

Musiikin ammattilainen, luo Uusi päivä -sarjalle tunnusbiisi

Musiikin ammattilainen: luo Uusi päivä -sarjalle tunnusbiisi! Etsimme avoimella kisalla tuoretta versiota Kolmas nainen -bändin Hyvää ja kaunista -kappaleesta. Toimi syyskuun loppuun mennessä!

Julkaistu

Sano painava sana

Eppu Palomäki leipoi huumekeksejä, joita Iris Rainio päätyi varastamaan ja syömään yliannoksen.

Pelastaakseen veljensä pulasta Karri väitti keksien olleen hänen.

Miten Epun, Karrin ja Iriksen tilanne pitäisi ratkaista?

#UPTESTI

Testaa, kuka Uusi päivä -hahmo olet 272

Kuka UP-hahmo sinä olisit? Kukapa ei haluaisi asua Virtauksessa ja olla Uuden päivän hahmo ihan oikeasti! Tällä hauskalla testillä selvität kätevästi, kuka virtauslainen olet - vastaa ja ylläty!

Julkaistu , päivitetty

Mikä on Uusi päivä? 13

Uusi päivä on hyväntuulinen ja elämänmakuinen draamakomedia, joka seuraa kuvitteellisen Virtauksen kaupungin asukkaiden elämää ja edesottamuksia maanantaista keskiviikkoon klo 20 TV2:ssa. Lue lisää >>

Julkaistu , päivitetty

Facebook ja Twitter

Instagram @uusipaiva