Hyppää pääsisältöön

Ajankohtaista

Sonjan #EGOvlogi kiertää nyt kirppareita

Sonja soveltaa psykologian oppejansa kirpputorien maailmassa

Uuden Päivän Sonja Ollila on vlogannut kevään ajan ihmiselon ongelmista ja kummallisuuksista. Nyt Sonja soveltaa #EGOvlogissaan psykologian oppejansa kirpputorien maailmassa.

#UPstudio - Tunnelmia lauantain 11.6. UP-kierrokselta ja UP-livestä

Sano painava sana

Aiotko ahmia kesällä UP-uusintoja?

Kesätauon ajan Uudesta Päivästä nähdään neljännen kauden uusintoja. Mikäli sitä edeltävät tapahtumat ovat hämärän peitossa, voit kerrata ne täältä. Sarja jatkuu uusin jaksoin 19.9.2016.

Viimeisimmät uusinnat

Jakso 309: Totuuden henki johda sinä meitä

Petra ja Lauri ovat totuuden äärellä.

Petra ja Lauri ovat totuuden äärellä. Vilman usko ikuiseen rakkauteen horjuu. Karri tekee virheen. Cicca pakenee.

Jakso 308: Sun vuokses outoja vielä teen

Vilma saa tietää vanhempiensa erosta.

Vilma saa tietää vanhempiensa erosta. Lauri tajuaa Petran yrittäneen Elinaa. Laurin suunnittelema nollasopimus paljastuu Otsolle. Tero keksii vaihtoehtoisen lapsenhankintaidean.

Jakso 307: Entisestä pois juna vie

Tuija ja Jimi ovat nuoria kapinallisia.

Tuija ja Jimi ovat nuoria kapinallisia. Aino ottaa ratkaisevan askeleen. Mirja vakuuttelee suhteensa vakavuutta.

UPplus

UPplus: Uusi Päivä oli sekasin

Katso Sekasin-livelähetyksen parhaat palat.

Uusi Päivä oli sekasin. Järjestimme torstaina 26.5. UP:n studiossa livelähetyksen, jolla osallistuimme Yleisradion Sekasin-kampanjaan. Kampanjan teemana oli nuorten mielenterveys. Jos illan lähetys meni sinulta ohi, voit nyt katsoa parhaat palat.

UPplus: Mikä naurattaa, osa 2

Yleisön pyynnöstä: lisää pilalle menneitä kohtauksia

Toisinaan Uuden Päivän kohtauksen pilaa vaivautunut hiljaisuus, toisinaan äkillinen repeäminen. Tällä viikolla UPplus paljastaa jälleen kohtauksia, jotka piti ottaa uusiksi.

Anna palautetta

Kerro mielipiteesi lähettämällä meille palautetta. Kaikki sarjaan ja nettitekemiseemme liittyvät kysymykset, kommentit, ideat ja ajatukset ovat tervetulleita!

Mikä on Uusi päivä?

Uusi päivä on hyväntuulinen ja elämänmakuinen draamakomedia.

Uusi päivä on hyväntuulinen ja elämänmakuinen draamakomedia, joka seuraa kuvitteellisen Virtauksen kaupungin asukkaiden elämää ja edesottamuksia maanantaista keskiviikkoon klo 20 TV2:ssa. Lue lisää >>

Facebook ja Twitter

Instagram @uusipaiva

Yle Draama suosittelee myös näitä

Olive Kitteridge, Tony Soprano, Don Draper ja kuolema televisiosarjoissa

Sopranos, Mad Men, Olive Kitteridge ja kuolema

Televisiosarjat tuottavat paljon vainajia. Game of Thronesin viiden kauden aikana on saatettu yli 700 henkilöhahmoa ajasta ikuisuuteen, jopa The Wire ylitti sadan vainajan saldon. Mutta enemmän kuin määrä, tässäkin painaa laatu. Kun Olive Kitteridge sarjan alussa kävelee metsään revolverin kanssa, kun Tony Soprano ensimmäisen kerran murhaa ihmisen, kun Don Draper ja kumppanit irrottavat hirttäytyneen kollegan kiikusta, tiedämme, että kuolemalle on kirjoitettu merkityksellinen rooli. Mitä eroa sitten on sillä, kuoleeko elokuvassa, minisarjassa vai kausisarjassa?

Teemalauantait keväällä 2016

Teemailloissa yltäkylläinen kattaus elokuvan historiaa.

Kevään Teemalauantait tarjoavat yltäkylläisesti elokuvaa: Hollywood-musikaaleja, asfaltinkatkuisia kulttielokuvia, Oscar-voittajia, sotienvälisen Saksan elokuvaa, parhaita lapsikuvauksia, James Bondin varhaishistoriaa, japanilaista erotiikkaa (Aistien valtakunta) ja eurooppalaista pornobisnestä sekä Christopher Leelle, Lars von Trierille, John Miliusille, Marcello Mastroiannille ja Jean Sebergille omistetut illat. Lisäksi afrikkalaista tyyliä ja italialaista kaaosta.