Ennakkojakso 477: Miehestä mittaa

Karri ja Jani sopivat miehekkäästi välinsä. Aino alkaa katua kahvilan myyntiä Terolle. Veetin pääkirjoitus ärsyttää Jimiä. Anni tekee taikoja.

Julkaistu , päivitetty

UPplus

UPplus: Virtauksen kovin juttu?

Uusi tähti syttyi Virtauksen musiikkitaivaalle, kun Eppu Palomäki, Roni Siren ja Osku Haavisto perustivat bändin! Se on tehnyt jo ensimmäisen musavideonsa, joka julkaistaan perjantaina 27.3.2015 - katso UPplussasta, onko tässä Virtauksen kovin juttu!

Julkaistu , päivitetty

Ajankohtaista

T. Palon Täytetty Apina - Aurinko

T. Palon Täytetty Apina on Virtauksen musataivaan kovin juttu - ainakin bändiläisten eli Eppu Palomäen, Roni Sirenin ja Osku Haaviston mielestä! Katso poikien musavideo Aurinko ja kerro mielipiteesi!

Julkaistu
Uuden päivän näyttelijät Kai Vaine ja Sanni Haahdenmaa Janne Virtasen ohjauksessa.

Uusi päivä hakee kahta uutta ammattinäyttelijää14

Uusi päivä hakee kahta 22 - 28-vuotiasta ammattinäyttelijää joukkoonsa. Haku on päättynyt ja valintaprosessi on meneillään! Koekuvauksiin valituille ilmoitetaan pikimmiten.

Julkaistu
Uusi päivä, kevätnäytös 2015, fanitapaaminen

Fanit kevätnäytöksen kuvauksissa11

Uusi päivä -sarjan perinteinen kevätnäytös yllättää katsojat 28.4.2015, mutta juhlaa kuvattiin jo 10.3. Mukana tunnelmassa oli jälleen nettitiimin kutsumia kymmeniä innokkaita faneja!

Julkaistu

Sano painava sana

Niklaksella on hallussaan valtausvaraus Haavistojen maille.

Se antaa miehelle oikeudet tilalta tehtyyn mineraalilöydökseen ja kaivostoiminnan aloittamiseen. Varaus on miljoonien arvoinen, ja Elinan hoidot nielevät rahaa.

Mitä Niklaksen pitäisi tehdä valtausvarauksella?

#UPTESTI

Testaa, kuka Uusi päivä -hahmo olet 212

Kuka UP-hahmo sinä olisit? Kukapa ei haluaisi asua Virtauksessa ja olla Uuden päivän hahmo ihan oikeasti! Tällä hauskalla testillä selvität kätevästi, kuka virtauslainen olet - vastaa ja ylläty!

Julkaistu , päivitetty

Anette on Tuija? #UPtesti 6

Kuka Uusi päivä -hahmo olet -testiä on tehty alle vuorokaudessa parikymmentä tuhatta kertaa! Myös sarjan näyttelijät innostuivat testistä ja yllättivät itsensäkin tuloksilla! Anette on kuin Tuija, mutta keitä virtauslaisia muistuttavat Fanni, Joes, Amelie ja Eemu?

Julkaistu

Facebook ja Twitter

Mikä on Uusi päivä? 8

Uusi päivä on hyväntuulinen ja elämänmakuinen draamakomedia, joka seuraa kuvitteellisen Virtauksen kaupungin asukkaiden elämää ja edesottamuksia maanantaista keskiviikkoon klo 20 TV2:ssa. Lue lisää >>

Julkaistu , päivitetty

Instagram @uusipaiva