Hyppää pääsisältöön

Viimeisimmät UP-jaksot

Jakso 559: Naisen valta

Marikan sihteerintaidot yllättävät Teron.

Jakso 559: Naisen valta. Marikan sihteerintaidot yllättävät Teron. Maria päättää puskea Bongolavaa eteenpäin bändin tahdosta riippumatta. Kristan laittomuudet paljastuvat.

Jakso 560: Sydän sanoo niin

Tero virittää Otsolle hunajaisen ansan.

Jakso 560: Sydän sanoo niin. Minna ja Asko ottavat uuden suunnan. Reino puuttuu Kristan hämäräbisneksiin. Tero virittää Otsolle hunajaisen ansan.

Jakso 561: Suomut putoavat

Janilla ja Vilmalla on kaniongelma.

Jakso 561: Suomut putoavat. Otso saa selville totuuden Annelista. Janilla ja Vilmalla on kaniongelma. Minna vaihtaa viihteelle.

UPplus

UPplus: Larin ja Amin vappuimitointi

Lari ja Ami yrittävät arvailla toistensa esittämiä rooleja.

Ami ja Lari ovat olleet Uudessa Päivässä mukana alusta asti. Kuuden vuoden aikana sarjan hahmot ovat ehtineet tulla tutuiksi, joten on paikallaan testata miesten imitointitaitoja. Vapun kunniaksi annoimme molemmille listan hahmoista ja tilanteista, joita heidän pitäisi esittää. Toinen aina yrittää arvata, mistä on kyse.

UPplus: Mikä naurattaa?

UPplus: Mikä naurattaa?

Valot, kamera, käy! Välillä näyttelijän katse karkaa suoraan kameraan, silmät seikkailevat ohi vastanäyttelijästä tai menevät kokonaan kieroon. Silloin pokka pettää ja tarvitaan uusi otto. Tämän viikon UPplus näyttää pilalle menneitä kohtauksia. Aiempia pilalle menneitä kohtauksia löydät täältä:

Ajankohtaista

Bongolava: E.R.O.-musiikkivideo

Oletko vielä nähnyt Bongolavan uutta musiikkivideota?

Oletko vielä nähnyt Bongolavan uutta musiikkivideota? Jos et, niin nyt on aika korjata asia. Bongolavan viimeisin musiikkivideo on nimeltään E.R.O. Biisissä Eppu, Roni ja Osku vapautuvat kirjaimellisesti kahleistaan Julkaisemme tässä artikkelissa myös biisin sanat, jotta olisi helpompi laulaa mukana päähän pyörimään jäävää kappaletta.

Hei hei, Eppu

Eppu jättää sarjan, mutta emme vielä paljasta miten.

Eppu Palomäen näyttelijä Eemeli Sutelainen on kuvannut viimeisen Uusi Päivä -jaksonsa. Näillä näkymin Eppua ei sarjassa enää nähdä. Sitä, miten Eppu poistuu sarjasta, ei vielä paljasteta.

Mikä on Uusi päivä?

Uusi päivä on hyväntuulinen ja elämänmakuinen draamakomedia.

Uusi päivä on hyväntuulinen ja elämänmakuinen draamakomedia, joka seuraa kuvitteellisen Virtauksen kaupungin asukkaiden elämää ja edesottamuksia maanantaista keskiviikkoon klo 20 TV2:ssa. Lue lisää >>

Facebook ja Twitter

Instagram @uusipaiva

Yle Draama suosittelee myös näitä

Teemalauantait keväällä 2016

Teemailloissa yltäkylläinen kattaus elokuvan historiaa.

Kevään Teemalauantait tarjoavat yltäkylläisesti elokuvaa: Hollywood-musikaaleja, harvinaisia asfaltinkatkuisia kulttielokuvia, Oscar-voittajia, sotienvälisen Saksan elokuvaa, parhaita lapsikuvauksia, James Bondin varhaishistoriaa, japanilaista erotiikkaa (Aistien valtakunta) ja eurooppalaista pornobisnestä sekä Christopher Leelle, Lars von Trierille, John Miliusille, Marcello Mastroiannille ja Jean Sebergille omistetut illat. Lisäksi afrikkalaista tyyliä ja italialaista kaaosta.