Vihreät Valot - Behind the Scenes

Vihreiden Valojen uusi biisi ja musavideo Behind the Scenes kertoo nimensä mukaisesti tähden kulissientakaisista fiiliksistä - ja toisaalta siitä, miten parrasvaloissa artistista kuoriutuu "superihminen superegolla".

Julkaistu , päivitetty

Viimeisin jakso Yle Areenassa

UPplus

UPplus: Iris on pieni muotinäytös! 3

Iris Rainio on näyttävä tyttö, jolla oma ulkoinen olemus menee tärkeysjärjestyksessä koulun ja tanssiharrastuksen edelle. Mistä Iriksen tyyli koostuu, sen paljastaa tämä UPplus.

Julkaistu , päivitetty

Ajankohtaista

Inka Tikkanen voitti timangilippiksen! 2

Fanikisassa pyysimme laskemaan tai arvaamaan, montako kertaa Aapo Rönkön upea timangilippis näkyy Vihreiden Valojen Behind the Scenes -musavideolla. Arvonnan palkinto eli tuo uniikki lippis lähtee Inka Tikkaselle - onnea Inka!

Julkaistu
Kalle Ruusukallio, Valtteri Lehtinen, Behind The Scenes, musiikkivideo

Voita Aapon timangilippis!

Montako kertaa Aapon upea glitterilippis esiintyy Vihreiden Valojen upouudella Behind The Scenes -musavideolla? Laske tai arvaa ja osallistu kisaan - voit voittaa lippiksen omaksesi!

Julkaistu
Vihreiden Valojen Emmi Minä se oon -musiikkivideon kuvauksissa.

UP-vuoden 2014 kohokohtia3

Musiikkivideoita Emmiltä ja Vihreiltä Valoilta, Ruisrockia, Ravintolapäivää ja #UPtesti - Uuden päivän ja nettitiimin kausi 2014 oli työntäyteinen ja hieno! Kokosimme juttuun sen valittuja kohokohtia.

Julkaistu

#UPTESTI

Testaa, kuka Uusi päivä -hahmo olet 151

Kuka UP-hahmo sinä olisit? Kukapa ei haluaisi asua Virtauksessa ja olla Uuden päivän hahmo ihan oikeasti! Tällä hauskalla testillä selvität kätevästi, kuka virtauslainen olet - vastaa ja ylläty!

Julkaistu , päivitetty

Anette on Tuija? #UPtesti 6

Kuka Uusi päivä -hahmo olet -testiä on tehty alle vuorokaudessa parikymmentä tuhatta kertaa! Myös sarjan näyttelijät innostuivat testistä ja yllättivät itsensäkin tuloksilla! Anette on kuin Tuija, mutta keitä virtauslaisia muistuttavat Fanni, Joes, Amelie ja Eemu?

Julkaistu

Sano painava sana

Uuden päivän kevätkausi alkaa, ja on jännittävää nähdä, mitä rakkaille virtauslaisille tapahtuu.

Syyskaudella rakastuttiin, erottiin, muutettiin kaupunkiin ja sieltä pois, sairastuttiin ja parannuttiin, saatiin töitä ja menetettiin niitä. Elettiin.

Millaisia juonikuvioita sarjan kevätkaudessa pitäisi olla?

Facebook ja Twitter

Instagram @uusipaiva

Mikä on Uusi päivä? 8

Uusi päivä on hyväntuulinen ja elämänmakuinen draamakomedia, joka seuraa kuvitteellisen Virtauksen kaupungin asukkaiden elämää ja edesottamuksia maanantaista keskiviikkoon klo 20 TV2:ssa. Lue lisää >>

Julkaistu , päivitetty