Jakso 433: Takiainen

Lissu saa sinnikkään ihailijan. Niklas ei niele purematta. Anni ja Roni hakevat sopua erikoisella tavalla. Krista saa outoja oireita.

Julkaistu

UPplus

UPplus: Puvuston mestarit 2

Uuden päivän puvustossa pyöritetään jatkuvaa roolivaaterumbaa, ja sen ohella synnytetään upeita luomuksia erikoisjaksoihin ja tehdään paljon vaativaa käsityötä. Tämä UPplus esittelee välähdyksiä puvuston arjesta, jossa kädentaidot ja järjestelmällisyys ovat kunniassa!

Julkaistu , päivitetty

#UPTESTI

Testaa, kuka Uusi päivä -hahmo olet 73

Kuka UP-hahmo sinä olisit? Kukapa ei haluaisi asua Virtauksessa ja olla Uuden päivän hahmo ihan oikeasti! Tällä hauskalla testillä selvität kätevästi, kuka virtauslainen olet - vastaa ja ylläty!

Julkaistu , päivitetty

Anette on Tuija? #UPtesti 2

Kuka Uusi päivä -hahmo olet -testiä on tehty alle vuorokaudessa parikymmentä tuhatta kertaa! Myös sarjan näyttelijät innostuivat testistä ja yllättivät itsensäkin tuloksilla! Anette on kuin Tuija, mutta keitä virtauslaisia muistuttavat Fanni, Joes, Amelie ja Eemu?

Julkaistu

Ajankohtaista

UP-puvuston ABC 1

Virtauksen asukkaat pukeutuvat laadukkaasti, näyttävästi ja värikkäästi, ja puvustus onkin tärkeä osa Uuden päivän visuaalista ilmettä. Sarjan puvustossa pyöritetään jatkuvaa roolivaaterumbaa, ja sen ohella synnytetään upeita luomuksia erikoisjaksoihin sekä tehdään paljon vaativaa käsityötä. Avainasemassa ovat järjestelmällisyys, tarkkuus ja ammatitaito.

Julkaistu
Kuvaukset Uusi päivä -studiolla.

Vastauksia fanien kysymyksiin7

UPplus: Tätähän sä kysyit vastasi valikoituihin fanikysymyksiin. Tässä jutussa nettitiimi vastaa isoon nippuun niitä katsojakysymyksiä, joita UPplussassa ei ehditty käydä läpi!

Julkaistu
Sanni Haahdenmaa tietokoneella.

Tiedät olevasi todellinen UP-fani, kun...52

Uuden päivän tosifani on nähnyt joka ikisen jakson. Hän seuraa sarjaa myös netissä ja kuuntelee sarjan musiikkia. Tosifani elää ja hengittää Uutta päivää. Tunnistatko itsesi?

Julkaistu

Sano painava sana

Eppu Palomäki ja Tuija Haavisto ovat molemmat nuorempia sisaruksia, ja heitä harmittaa jatkuva vertailu
perheittensä esikoisiin Karriin ja Vilmaan.

Molemmat haluaisivat tulla huomatuiksi ja pidetyiksi omana itsenään ilman isojen sisarusten aiheuttamaa painolastia.

Miten Tuijan, Epun ja kaikkien pikkusisarusten pitäisi toimia, kun heitä verrataan perheen vanhempiin lapsiin?

Facebook ja Twitter

Instagram @uusipaiva

Mikä on Uusi päivä? 7

Uusi päivä on hyväntuulinen ja elämänmakuinen draamakomedia, joka seuraa kuvitteellisen Virtauksen kaupungin asukkaiden elämää ja edesottamuksia maanantaista keskiviikkoon klo 20 TV2:ssa. Lue lisää >>

Julkaistu , päivitetty