Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Uusi päivä pääkuva

UPplus Yle Areenassa
UP-jaksot Yle Areenassa

Ajankohtaista

Kuka Uusi Päivä -hahmo olet? -testi

Testaa kuka Uusi Päivä -hahmo muistuttaa sinua eniten.

Oletko huomannut yhtäläisyyksiä yhden tai useamman Uuden Päivän hahmon kanssa? Onko se mahdollisesti suosikkihahmosi vai inhokkisi, josta tunnistat omat piirteesi? Nyt sinulla on mahdollisuus testata, kuka Uuden Päivän hahmo muistuttaa sinua eniten. Kenen kanssa sinulla on eniten yhteisiä piirteitä?

Veden Vangit -musikaali

Kuvia Veden Vangit -musikaalista

TV2:ssa 19.12.2016 esitetty Veden Vangit -musikaali kuvattiin syyskuussa 2016. Veden Vangit oli tuotantona Uuden Päivän historian suurin erikoisjakso, joka vetosi sekä tekijöihin että katsojiin muun muassa upealla lavastuksellaan, puvustuksellaan ja maskeerauksellaan. Klikkaa kuvaa ja uppoudu musikaalin maailmaan.

Tyylin takana: Näin luotiin Veden Vangit -musikaalin hahmot

Musikaali poikkesi paljon tavallisen jakson tekemisestä.

Uuden Päivän syyskausi päättyi Toni Laineen ohjaamaan spektaakkelimaiseen Veden Vangit -scifimusikaaliin, jossa taistellaan puhtaasta vedestä ja rakkaudesta. Erikoisjaksoja on nähty sarjassa aiemminkin, mutta Veden Vangit asetti tekijöilleen uudenlaisia haasteita. Uuden Päivän puvustus- ja maskeeraustiimin osalta musikaali poikkesi tavallisesta jaksosta paitsi työmäärältään, myös haastavuudeltaan; kuinka saada sarjasta tutut näyttelijät istumaan uskottavasti musikaalin synkän futuristiseen maailmaan?

UPplus

UPplus: Bäkkäri

Hanna-Riikka ja Kalle kertovat UP:n musiikkitiimin työstä.

Kuinka UP:n musiikit syntyvät, millaista työ musiikkitiimissä on ja säilyykö sopu taiteilijoiden välillä? Muun muassa näihin kysymyksiin saadaan vastauksia tämän päiväisessä UPplussassa, jossa päästään käväisemään myös äänitysstudiolla. Thelma ja Valtteri saavat Bäkkärille vieraikseen musiikin superammattilaiset; Hanna-Riikka Siitosen ja Kalle Ruusukallion. Luvassa ainakin musiikkia ja juonipaljastuksia!

Viimeisimmät UP-jaksot

Jakso 611: Viimeinen tahto

Veikon testamentti saa Laurin häkeltymään.

Veikon testamentti saa Laurin häkeltymään. Sonja voimaantuu. Lehtijuttu synnyttää ristiriitoja Bongolavassa.

Jakso 612: Sitoumuksia

Tuija hautaa menneen.

Tero pelaa kieroa peliä. Iris pestaa Tomin valmentajakseen. Tuija hautaa menneen.

Jakso 613: Arpia sydämissä

Kristan ja Reinon päivä ei mene ihan putkeen.

Azad ja Aino juonivat rakkautensa taustaa avioliittokuulemista varten. Anni loukkaantuu Ronin itsekkyydestä. Kristan ja Reinon päivä ei mene ihan putkeen.

Sonjan #EGOvlogi kiertää nyt kirppareita

Sonja soveltaa psykologian oppejansa kirpputorien maailmassa

Uuden Päivän Sonja Ollila on vlogannut kevään ajan ihmiselon ongelmista ja kummallisuuksista. Nyt Sonja soveltaa #EGOvlogissaan psykologian oppejansa kirpputorien maailmassa.

Hae avustajaksi!

Kiinnostaako avustajan rooli Uudessa Päivässä?

Kiinnostaako avustajan rooli Uudessa Päivässä? Tällä hetkellä tarvitsemme avustajiksi erityisesti 18-35 -vuotiaita naisia ja miehiä.

Anna palautetta

Kerro mielipiteesi lähettämällä meille palautetta. Kaikki sarjaan ja nettitekemiseemme liittyvät kysymykset, kommentit, ideat ja ajatukset ovat tervetulleita!

Facebook ja Twitter

Instagram @uusipaiva