Hyppää pääsisältöön

Saksalaisdekkareita

Berliinin poliisivoimissa työskentelee yksikkö, joka on keskittynyt löytämään kadonneita henkilöitä.
Mina Amiri (Jasmin Tabatabei), Oliver Radek (Hans Werner Meyer), Sandra Reiß (Susanne Bormann) ja Daniel Prinz (Florian Panzner) etsivät kadonneita sarjassa Jäljet päättyvät Berliiniin. Berliinin poliisivoimissa työskentelee yksikkö, joka on keskittynyt löytämään kadonneita henkilöitä. jäljet päättyvät berliiniin,yle tv1

Jäljet päättyvät Berliiniin, Syyttäjä, Kettu, Kriminalisti. Saksalaiskrimit – ei turhaa tunteilua!

Jäljet päättyvät Berliiniin

TV1 sunnuntaisin 18.9. - 23.10.2016 klo 19.30 - 20.15 (1. tuotantokausi)
TV1 sunnuntaisin 30.10. - 6.11.2016 klo 19.30 - 20.15 ja 22.1. - 26.3.2017 (2. tuotantokausi)
Yle Areenassa 14 päivää

Berliinin poliisivoimissa työskentelee yksikkö, joka on keskittynyt etsimään kadonneita henkilöitä.

Saksalaissarja Jäljet päättyvät Berliiniin (12) kertoo yksikköön kuuluvan neljän rikostutkijan työskentelystä. Ykkönen esittää sarjan ensimmäisen tuotantokauden kuusi jaksoa ja toisen kauden 12 jaksoa.

Rikostutkijoiden yksikössä työskentelevät ylikomisariot Oliver Radek (Hans Werner Meyer) ja Mina Amiri (Jasmin Tabatabai) sekä komisario Sandra Reiß (Susanne Bormann). Joukkoa vahvistaa myös Sandran entinen poikaystävä, rikospoliisi Daniel Prinz (Florian Panzner).

Letzte Spur Berlin, ZDF Enterprises GmbH, 2012 ja 2013.

Syyttäjä – uusia jaksoja

Tutussa saksalaisdekkarisarjassa Wiesbadenin syyttäjäntoimiston tutkimukset jatkuvat nyt 9. ja 10. tuotantokauden uusilla jaksoilla.
Syyttäjä Bernd Reutherin (Rainer Hunold, kesk.) apuna ovat komisario Kerstin Klar (Fiona Coors) ja Christien Schubert (Simon Eckert). Tutussa saksalaisdekkarisarjassa Wiesbadenin syyttäjäntoimiston tutkimukset jatkuvat nyt 9. ja 10. tuotantokauden uusilla jaksoilla. Kuva: Andrea Enderlein syyttäjä,yle tv1

TV1 sunnuntaisin 2.4.2017 ja 16.4. - 4.6.2017 klo 19.30 - 20.30 (uusi 9. tuotantokausi, Yle Areenassa 7 päivää) ja 11.6. - 30.7. (uusi 10. tuotantokausi, Yle Areenassa 14 päivää)

Tutussa saksalaisdekkarisarjassa Syyttäjä (12) Wiesbadenin syyttäjäntoimiston tutkimukset jatkuvat sunnuntai-iltaisin 9. ja 10. tuotantokauden uusilla jaksoilla. Sarjan 11. kausi on myös tulossa Ykköselle.

Yleinen syyttäjä Bernd Reuther (Rainer Hunold) puolustaa oikeutta järkähtämättä. Reutherin uskolliset alaiset, komisariot Christien Schubert (Simon Eckert) ja Kerstin Klar (Fiona Coors) sekä luottopatologi Judith Engel (Astrid Posner) avustavat tutkinnassa.

Tulevissa jaksoissa selvitetään muun muassa terveyskeskukseen sijoittuvaa juttua, remonttiyrittäjän kuolemaa sekä miljonäärin dramaattisia juhlia.

Der Staatsanwalt Tuotanto: ZDF, Odeon Film, Saksa 2014 - 15.

Kriminalisti

Kriminalisti, Christian Berkel, yletv1
Ylikomisario Bruno Schumann (Christian Berkel) on tinkimätön rikostutkija. Kriminalisti, Christian Berkel, yletv1 christian berkel,kriminalisti,yletv1
TV1 torstaisin 5.1. - 8.6.2017 klo 19.00 - 20.00 (vuoroviikoin Ketun kanssa)
Yle Areenassa 7 päivän ajan

Berliiniin sijoittuvasta sarjasta Kriminalisti (12) nähdään uusintana jaksoja vuoroviikon Kettu-sarjan kanssa.

Karismaattinen ylikomisario Bruno Schumann (Christian Berkel) selvittelee henkilörikoksia vilkkaassa Saksan pääkaupungissa. Hänen apureinaan toimivat rikoskomisariot Alex Keller (Maya Bothe) ja Max Winter (Janek Rieke), joilta ei puutu älyä eikä tilannetajua.

Schumann yrittää ratkaista juttuja ymmärtämällä, miksi jostain ihmisestä tuli uhri. Monesti juuri se on avain rikoksen ratkaisemiseen. Työhönsä paneutuva Schumann on yksityiselämänsä suhteen vaitonainen, työn jälki puhukoon puolestaan.

Der Kriminalist. Tuotanto: ZDF Enterprises GmbH, Saksa, 2013 - 14. Jaksot on esitetty edellisen kerran Ykkösellä vuonna 2015.

Kettu

Kettu, yle tv1
Gerd Heymann (Michael Ande, vas.), Axel Richter (Pierre Sanoussi-Bliss), ylikomisario Richard Voss (Jan-Gregor Kremp) ja Werner Riedmann (Markus Böttcher) selvittävät jälleen uusia juttuja. Kettu, yle tv1 kettu (tv),Yle TV1

TV1 sunnuntaisin 7. - 28.2.2016 klo 19.30 - 20.30, 10.4 - 29.5. ja 28.8. - 11.9.2016
Yle Areenassa 14 päivää

Klassikkosarja Kettu (12) palaa ruutuun uusin tarinoin. Vuorossa on 7.2.2016 alkaen kuusi vuonna 2014 valmistunutta ja 24.4.2016 alkaen yhdeksän vuonna 2015 valmistunutta jaksoa.

Müncheniläinen murharyhmä puurtaa rikollisuuden kitkemiseksi suurkaupungin kaduilta. Ryhmää johtaa ylikomisario Richard Voss (Jan-Gregor Kremp).

Apunaan hänellä ovat vanhat konkarit Gerd Heymann (Michael Ande), Axel Richter (Pierre Sanoussi-Bliss) ja Werner Riedmann (Markus Böttcher).

Kettu-tiimi saa uusia jäseniä.
Vossin tiimin uusia etsiviä ovat Annabell Lorenz (Stephanie Stumph) ja Tom Kupfer (Ludwig Blochberger). Kettu-tiimi saa uusia jäseniä. Kuva: ZDF/Jacqueline Krause-Burberg kettu,yle tv1

Tiimiin uusia jäseniä

Mikään ei ole ikuista, ja Ketun vakiokasvoista vaihtuukin kaksi. Richterin ja Riedmanin tilalle tiimiin saapuvat Tom Kupfer (Ludwig Blochberger) und Annabell Lorenz (Stephanie Stumph).

Tiimi joutuu uusissa tarinoissa selvittämään muun muassa huume- ja asekauppoja, sisäoppilaitoksen sotkuja ja suuren tavaratalon ryöstöä.

Der Alte. Tuotanto: ZDF Enterprises GmbH, Saksa, 2014 - 2015.

Syksyllä torstai-iltaan Kahden keikan kanssa

Kettu siirtyy syksyllä 29.9. alkaen torstai-iltaan klo 19.00 paikalle. Vuoroviikoin nähdään uusintana vuonna 2012 valmistuneita jaksoja sekä Kahden keikan viimeiset kymmenen jaksoa uusintana.

Tammikuun 26. päivästä alkaen sarjasta nähdään vuonna 2013 valmistuneita jaksoja vuoroviikon Kriminalisti-sarjan kanssa.

Kahden keikka

Kahden keikka, Claus Theo Gärtner, Paul Frielinghaus, yle tv1
Yksityisetsivä Josef Matula (Claus Theo Gärtner) ja asianajaja Markus Lessing (Paul Frielinghaus) ovat vauhdikas työpari. Kahden keikka, Claus Theo Gärtner, Paul Frielinghaus, yle tv1 claus theo gärtner,kahden keikka,paul frielinghaus,yle tv1

TV1 torstaisin 11.8. - 12.12.2016 klo 19.00 - 20.00, vuoroviikoin Kriminalistin kanssa
Yle Areenassa 15 päivää

Claus Theo Gärtnerin esittämä yksityisetsivä Josef Matula selvitti viimeisen rikoksen dramaattisessa jaksossa ”Viimeiset sanat”.

Matulasta tuli Gärtnerille elämäntyö, sillä hän esitti hahmoa 32 vuoden ajan. Suosittu näyttelijä poistui sarjasta, kun hän teki 300. jakson vuonna 2013 ja pääsi samana vuonna eläkkeelle 70-vuotiaana.

Yksityisetsivän työparia, asianajaja Lessingiä näytellyt Paul Frielinghaus jätti sarjan samaan aikaan kuin Gärtner.

Ykkönen uusii torstai-illoissa saksalaisen kulttisarjan kymmenen viimeistä jaksoa.

Ein Fall für zwei. Tuotanto: ZDF, Saksa, 2013. Jaksot on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2014 - 2015.

Jäähyväiset Matulalle

Kahden keikka, yle tv1
Kahden keikka, yle tv1 kahden keikka,yle tv1
Claus Theo Gärtnerin esittämä yksityisetsivä Josef Matula selvitti viimeisen rikoksen 18.1.2015 esitetyssä dramaattisessa jaksossa ”Viimeiset sanat”.

Elämäntyönä Matula

Matulasta tuli Gärtnerille elämäntyö, sillä hän esitti hahmoa 32 vuoden ajan. Josef Matula oli erilainen etsivä. Hän selvitti rikoksia 300 jaksossa tavalla, joka ei aina täyttänyt lain pykäliä. Vauhtia yksityisetsivän ja asianajajan seikkailuissa oli huomattavasti vanhoja poliisisarjoja enemmän.

Claus Theo Gärtner teki aluksi sopimuksen vain sadasta jaksosta, mutta sarjan suosio yllätti tekijät. Suosittu näyttelijä poistui sarjasta, kun hän teki 300. jakson vuonna 2013 ja pääsi samana vuonna eläkkeelle 70-vuotiaana. Gärtner lähti saksalaismedioiden mukaan kiertämään maailmaa asuntoautolla.

Lessing jätti myös sarjan

Matulan työnantaja vaihtui neljä kertaa. Aluksi oli Dr. Renz, sitten Dr. Franck ja Dr. Voss sekä vuodesta 2000 saakka Dr. Markus Lessing. Yksityisetsivän työparia, asianajaja Lessingiä näytellyt Paul Frielinghaus jätti sarjan samaan aikaan kuin Gärtner.

Kahden keikan aloitusjakso esitettiin ZDF:n televisiokanavalla 11. syyskuuta 1981. Kun ”Ein fall für Zwei” tuli ruutuun, hallitsi Saksan televisiota kaksi dekkarijättiläistä Derrick ja Vanha kettu. Suomessa sarjaa on esitetty aikaisemmin Yle TV2:lla vuodesta 1983 alkaen.

Kahden keikka – vaaralliset yhdessä

Saksalainen kulttisarja Kahden keikka (16) jatkaa, vaikka yksityisetsivä Josef Matulan ja asianajaja Markus Lessingin tiet erosivat.

Uudistetusta sarjasta on tehty Frankfurtissa neljä jaksoa uusilla roolihahmoilla. Meno on nyt vauhdikkaampaa ja luvassa on rajumpia otteita. Korkeamman ikärajan vuoksi TV1 esittää jaksot tiistai-iltaisin. Sarjalle on tulossa jatko-osia.

Vanhat kaverukset

Toinen sarjan päähenkilöistä on asianajajana työskentelevä, perheellinen Benjamin Hornberg (Antoine Monot). Apen omistamassa vakuutusfirmassa ei kaikki ehkä olekaan sitä miltä näyttää.

Hornbergia pyydetään edustamaan murhasta epäiltyä miestä nimeltä Leo Oswald (Wanja Mues). Miehet olivat parhaat ystävät 20 vuotta sitten, mutta sittemmin yhteys katkesi kokonaan. Leo Oswald lähti Etelä-Amerikkaan ja päätyi hieman epäilyttävälle alalle.

Wanja Mues on näytellyt pitkään saksalaisissa poliisisarjoissa, viimeksi Düsseldorfiin sijoittuvassa Stolbergissa komisario Nico Schreiberin roolissa.

Syntyykö tiimi?

Miksi Oswald turvautuu Hornbergin apuun vuosien jälkeen, ja haluaako tämä edes ottaa juttua hoitaakseen.

Tarinalla on kauaskantoiset seuraukset, ja sen myötä asianajaja joutuu arvioimaan koko elämänsä uudelleen. Tuleeko Hornbergista ja Oswaldista yhteen hiileen puhaltava tiimi?

Käsikirjoitus: Florian Öller. Ohjaus: Marcus Ulbricht.

Ein Fall für Zwei – Der Neue. Jaksojen saksankieliset nimet ovat Verhängnisvolle Freundschaft, Mörderisches Vertrauen, Gefahr hinter Gitern ja Tödliche Vergangenheit. Tuotanto: ZDF, Saksa, 2014.

Muualla verkossa:
Ein Fall für Zwei (ZDF)

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Kaikki Siska-sarjan jaksot on esitetty TV2:lla. Uusintaoikeuksia on vielä jäljellä jaksoihin 21-40. Ne esitetään vuoden 2015 loppuun mennessä TV1:llä. Sitten kun suunnitelmat tarkentuvat, kerrotaan lisää.

Päivi
verkkotoimittaja

Lähettänyt käyttäjä

Entäpä uudemmat Bella Block kaudet? Onkohan esitetty Suomessa lainkaan vielä.
Myös Rosa Roth olisi tervetullut, näitähän Saksassa riittää.

Lähettänyt käyttäjä

Sarjaa Bella Block on esitetty viimeksi Yle Teemalla vuonna 2012. Alun perin sarjaa esitti TV2. Uudemmista jaksoista ei ole toistaiseksi ollut suunnitelmia, mutta toiveet ovat aina tervetulleita! Rosa Roth on ollut viimeksi ruudussa 2009 TV2:lla.

Päivi
verkkotoimittaja

Lähettänyt käyttäjä

Koska saadaan televisioon uusia Rikospaikalla(Tatort) jaksoja? Entä onko Ylelle tulossa sarjoja Kommissarin Heller, Kommissarin Lund,Soko Köln? Entä koska tulee uusia Komissaario Montalbaano elokuvia? Milloin tulee parinkymmenen vuoden takaa Vuoristolääkärin jaksot? Mukavaa olisi myös nähdä Lumikenttien kutsu televisiosarja. Koska sarjat Diagnoosi: murha ja Murhasta tuli totta uusitaan?

Lähettänyt käyttäjä

Uusien Rikospaikalla-jaksojen hankkimisesta ei ole vielä keskusteltu, mutta jos asia tulee ajankohtaiseksi, siitä kerrotaan kyllä. Samoin tulevista saksalaissarjoista, jos uusia on tulossa. Montalbanostakaan ei ole suunnitelmia. Muihin mainitsemiisi sarjoihin ei ole enää esitysoikeuksia.

Päivi
verkkotoimittaja

Lähettänyt käyttäjä

Ilmeisesti sunnuntain Saksalaisjaksot ovat uusia ja viikolla myöhään esitettävät jaksot ovat uusintoja? Onko myös tulevat Kahden keikan arki-iltojen myöhäisjaksot esitetty aiemmin televisiossa?

Lähettänyt käyttäjä

Hei Epi!

Kahden keikka siirtyy noin kuukauden ajaksi aikaan ennen asianajaja Markus Lessingiä. Torstaina 3.7. alkaen Josef Matulan parina nähdään asianajaja Dieter Renz. Sarjasta esitetään jaksot 46 - 60. Niiden jälkeen palataan Lessingin aikaan.

Päivi
verkkotoimittaja

Lähettänyt käyttäjä

Ihanaa, että lähetätte vanhoja jaksoja Kahden keikasta, kun niiden lähettäminen jäi harmillisesti kesken muutama vuosi sitten. Muutenkin tämän kesän saksalaiskrimien tarjonta on erinomaista. Suuri kiitos!

Lähettänyt käyttäjä

Wernerille ja Tuomolle terveisiä!
Kettu-sarja jatkuu jälleen ensi marraskuussa. Saksalaiseen Tutkija-sarjaan ei ole enää esitysoikeuksia.

Päivi
verkkotoimittaja

Lähettänyt käyttäjä

Vanhoja Kahden keikkoja katsoessa on mukava seurata, miten Saksa on vuosikymmenten aikana muuttunut. Muistaakseni alkoholia ja tupakkaa menee enemmän kuin nykyään, mutta 80-luvulla ratkottiin muitakin rikoksia kuin murhia.
Kun Yle on esittänyt Tatort-sarjaa, niin koettakaapa saada muutama Schimanski-jaksokin hankittua. Tai Schimanski taitaa nykyään olla omana sarjanaan.

Lähettänyt käyttäjä

Derrickiä ei ole nyt lähiaikojen suunnitelmissa, mutta laitetaan toivomuslistalle!

Päivi
verkkotoimittaja

Lähettänyt käyttäjä

Pekka, laitetaan Schimanski-jaksot toivomuslistalle. Kahden keikan to 3.7. jaksossa ravintolan ilma oli savusta sinisenä. Saksa on epäilemättä muuttunut.

Päivi
verkkotoimittaja

Lähettänyt käyttäjä

Hei Markus!

Syksyllä vuorottelevat sunnuntaisin uusilla jaksoilla Kahden keikka ja Kriminalisti. Kettu-sarjan uusia jaksoja saadaan sunnuntai-iltaan marraskuun puolivälin jälkeen. Stolberg ratkoo juttuja ti – to iltaisin elo-syyskuussa. Syyskuun lopussa tiistai-iltaan saapuu Erikoisryhmä Stuttgard.

Päivi
verkkotoimittaja

Lähettänyt käyttäjä

Hei Frida! Rikosetsivä Klaus Borowski ratkoi juttuja viime kevään Rikospaikalla-jaksoissa. Uusien jaksojen hankkimisesta ei ole vielä keskusteltu, mutta jos asia tulee ajankohtaiseksi, siitä kerrotaan heti.

Päivi
verkkotoimittaja

Lähettänyt käyttäjä

Hei!
Kiitos kattavasta tarjonnasta! Minulla on tapana seurata näitä etenkin Areenasta (nettikatseluna). Olisiko mahdollista saada esim. nyt Kahden keikan-jaksoihin tai muihin nettikatselua? Ja kiitos, että kysymyksiin todellakin täällä vastataan ja katsojien toivomuksia otetaan huomioon ;) !

Lähettänyt käyttäjä

Hei Maria!

Nettikatseluun ovat tulossa syksyn Kahden keikan, Kriminalistin ja Ketun uudet jaksot sekä Erikoisryhmä Stuttgart. Kaikkia jaksoja voi katsella netissä 14 vuorokauden ajan.

Päivi
verkkotoimittaja

Lähettänyt käyttäjä

Tiedän, että Lea Sommerin jaksot esittettiin viime vuonna Teemalla, mutta aikooko yle vielä kyseistä sarjaa tulevaisuudessa näyttää ? Rosa Roth ja Bella Bloc olisivat myös tervetulleita ohjelmistoon..

Lähettänyt käyttäjä

Hei Anna! Sarjoista Etsivä Lea Sommer, Eurodekkari: Rosa Roth ja Bella Block ei ole nyt tarkempia suunnitelmia. Laitetaan toivomuslistalle!

Päivi
verkkotoimittaja

Lähettänyt käyttäjä

Vanhat Kahden Keikat ovat hyviä!

Suuri kiitos Päiville vastailusta ja laittakaa harkintaan, josko hankkisitte Kahden Keikan vanhoja jaksoja osasta 60 eteenpäinkin!

Lähettänyt käyttäjä

Renz: Laitetaan Kahden keikan jaksot 60 eteenpäin toivomuslistalle ja harkintaan! Hagel: Tatort eli Rikospaikalla-sarjaa esitettiin TV1:llä viime keväänä. Uusien Rikospaikalla-jaksojen hankkimisesta ei ole vielä keskusteltu. Ykkösellä esitettyjen tarinoiden esittelyt voit lukea TV1:n vanhoilta verkkosivuilta: http://yle.fi/vintti/yle.fi/tv1/juttuarkisto/ulkomainen-draama/rikospaikalla.html

Päivi
verkkotoimittaja

Lähettänyt käyttäjä

SUURET KIITOKSET SAKSAISDEKKAREISTA !!!
Oiskos mahdollista nähdä joskus Leo Kressin Ketut uusiksi

Lähettänyt käyttäjä

Yle 1 fanille: Kiitos, kiitos! Täytyypä selvittää, onko Leo Kressin Ketulla vielä esitysoikeuksia. Mutta toivomuslistalle joka tapauksessa!

Päivi
verkkotoimittaja

Lähettänyt käyttäjä

En välitä dekkareiden juonista enkä milloinkaan tajua, kuka on murhaaja, en vieläkään kunnolla, vaikka pidätykset olisi jo tehty. Käytän ohjelmia oppiakseni lisää saksaa. Kaikkein hauskinta kieltä on viime vuosina ollut Kahden keikassa. Kaikki muutkin toki kelpaavat.

Lähettänyt käyttäjä

Täältä toinen ääni Leo Kressin aikaisille Ketuille. Itse olen sitä ikäluokkaa, että Vanha Kettu oli jo vähän "liian vanha", mutta Kressin ajoissa oli sitä jotain.

Todella hienoa, että Yle palautti saksalaiskrimit vanhaan asemaansa ohjelmistossa ja TV1:n monipuoliseen ohjelmistoonhan ne sopivat hyvin.

Lähettänyt käyttäjä

Kiitokset TV1:lle saksalaiskrimiperinteen jatkamisesta ja varsinkin Kahden keikan uusinnoista.

Vanhan ketun uusinnoille olisi mukava nähdä jatkoa, koska edelliset uusinnathan päättyivät TV2:lla jo 2010, eikä niissä päästy vielä komisario Kressin aikaan (komisario Köster oli sarjan päähenkilö 100 ensimmäisen jakson ajan).

Lähettänyt käyttäjä

Todella paljon kiitoksia saksalaissarjoista! Niitä olen seurannut vuosikymmeniä ja edelleenkin seuraan. Kyllä maailma on muuttunut siinä ajassa. Kahden keikan vanhat jaksot ovat hyviä! Olin niin suuri Vanhan Ketun ystävä, että itkin (80-luvulla) loppujaksossa, kun Ketulle eli Kösterille kävi "köpelösti". Onneksi perhe muistutti, että "hei, sehän on vaan teatteria"!:)

Lähettänyt käyttäjä

Keveitä ovat nykyiset saksalais sarjat.
Ei näitä voi dekkarisarjoiksi edes kutsua.
Pinnallista tusinatavaraa.

Jopa Nuori Claus Theo Gärtner uusintana toimii näitä paremmin.
(Homma alkaa luisua käsistä vasta, kun mies vaihtaa Audinsa Alfa Romeoon...)
Borowski eli Tatort sarja vastaa edelleen huutoonsa.
Sarjan jaksoja voi verrata mihin tahansa tv-elokuvaan.
Jopa britti sarjoihin.

Lähettänyt käyttäjä

Derrickiä toivon sillä kyseessä on yksi harvoja sarjoja joissa oikeasti tuntuu kuin kyse olisi toisen - rikollisenkin - ymmärtämisestä.

Lähettänyt käyttäjä

Derrick ei saisi olla pannassa Horst Tappertin sotahistorian takia.
Sarja on todella hyvä ja aikaa kestävä. Ainoastaan kännykät puuttuvat...
Jaksot "Pornocchio" ja "Anna Lakowski" ovat vielä näyttämättä YLE ltä?

Lähettänyt käyttäjä

Terve

ootteko näyttämässä sarjaa Der Kommissar und das Meer?

Lähettänyt käyttäjä

Wernerille: Sunnitelmat ovat vielä auki. Tietoa tulee heti, kun on jotain kerrottavaa.
Rekalle: Ylen ohjelmahankkijat tutkailevat kiinnostavia sarjoja. Vinkataanpa heille.

Päivi
verkkotoimittaja

Lähettänyt käyttäjä

Poliisikoira Rex on ei ole käsittääkseni kuulunut Ylen ohjelmistoon milloinkaan. Suomessa sitä on esittäneet Nelonen ja myöhemmin Sub.

Lähettänyt käyttäjä

Kannattais näköjään aina tarkistaa mitä kirjoittaa :)

Poliisikoira Rex ei siis ole käsittääkseni ollut Ylen ohjelmistossa niin siksipä uusintapyyntöä kannattaa laitella Neloselle ja Subille.

Lähettänyt käyttäjä

Vielä kaksi jaksoa Renzin aikaisia Kahden Keikkoja.

Seuraava asianajajahan Matulan parinahan olisi Rainer Hunold (Syyttäjä-sarjan Bernd Reuther).

Lähettänyt käyttäjä

Vanhat Kahden keikat ovat loistavia: puhutaan selvää saksaa, juoni etenee verkkaisesti eikä liikaa henkilöitä. Uudet jaksot etenkin Kahden keikasta pinnallisia, leikkaus aivan järkyttävää jne. Voi kun saisi vanhat jaksot prime time -aikaan eli su klo 19. Kunpa Yle voisi esittää uudestaan Derrickin ja Vanhaa Kettua (Köster) tai Kettua (Kressin aika). Ja Kahden keikkaa eteenpäin jaksosta 61. Lisäksi Poliisikoira Rex olisi kiva. Ja niin että olisi nettioikeudet. Kun Derrick tuli jokunen vuosi sitten, olin aina koulussa, kun jaksot tulivat (joskus klo 12-13 muistaakseni). Osaisiko joku vastata, milloin nämä toiveet voisivat toteutua?

Lähettänyt käyttäjä

Pidin kovasti saksalisesta Rikospaikalla-sarjasta. Sitä on tehty satoja jaksoja eikä Suomessa ole näytetty kuin kourallinen, joten toivon sitä lisää. Komissarioita ja paikkakuntia sarjasta (Saksassa) löytyy monia, muta ensisijaisesti toivon saman Klaus Borowskin tähdittämiä, joita olivat ne täällä jo näytetytkin.

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos vanhojen Kahden Keikka jaksojen näyttämisestä!

Ovat vain niin mahdottoman huonosti infottuja nämä uusinnat, etten nytkään näe noista 15:ta kuin 9kpl...

Siis voisiko niistä pistää kunnolla infoa ja uusia kerrankin alusta asti numerojärjestyksessä kaikki, ainakin tähän jaksoon 60 asti, mielummin tuonne 149 asti. Mielellään myös areenaan, tai ainakin kaksi esitystä, että saisi kerrankin kaikki katsottua.

Ja voisiko ohjelmatiedoissa olla jakson numero sekä alkuperäinen Saksalainen nimi?

Kiitos!

Lähettänyt käyttäjä

Nyt kesällä nähdyt Kahden Keikka vanhemmat jaksot (Dr. Renz) olivat loistavia. Olisin toivonut, että YLE olisi vielä näyttänyt jaksot/tuotantokaudet, jossa Dr. Franck (Rainer Hunold) on asianajajana. Onko tulossa myöhemmin syksyllä/talvella? Lisäksi Staatsanwalt on loistava sarja. Hienoa, että siitä näytettiin jaksot alusta asti, vaikka pari ensimmäistä jaksoa jäi näkemättä. Ja Kettu on loistava myös.

Lähettänyt käyttäjä

Renzin jälkeen tuli Franck, sitten Johannes Voss ja vasta sen jälkeen Lessing.

Yle uusi osat 1-60 ja sen jälkeen jäi reilut 20 vuotta välistä ja hypättiinkin vuoteen 2010.

Lähettänyt käyttäjä

Hienoa YLE:ltä, että saksalaisdekkarit saavat näinkin paljon ruutuaikaa. Itse kaipailen vanhojen 80-luvun Kahden keikkojen "Ein Fall für zwei" jaksojen ohella erästä toista saman aikakauden dekkaria Ajo päällä "Der Fahnder".

MTV esitti sitä alkujaan vuosina 1986-1987 ja myöhemmin sarjaa nähtiin myös YLE:n kakkosella. - Mihinköhän arkistoon ks. sarja on nyt jäänyt pölyttymään? Loistavan pääosan esittäjän etsivä Hannes Faberin (Klaus Wennemann) vuoksi koko sarja kuuluisi ehdottamasti uusittaviin tässä genressä.

Em. sarjaa tehtiin aina vuoteen 2005 asti, mutta Suomessa sarjan näyttäminen lopetettiin vuonna 1992 tehtyihin jaksoihin.

Lisäksi evästystä ohjelmasuunnittelijalle, koskien erityisesti nyt esitettyinä olleita Kahden keikkoja; - lähettäkää sarjaa järjestyksessä. On ikävää seurata hyvää sarjaa, vaikkakin uusinnan uusintana ja nostalgiamielessä jos n. 20 vuoden jaksot jäävät kokonaan välistä. Nyt keskiviikkona 6.8. hyvästelimme Dr. Renzin Frankfurtin lentoasemalla ja toissapäivänä torstaina 7.8. palasimme sinne Matulan kanssa n. 20-vuotta myöhemmin - hallo...?

Lähettänyt käyttäjä

Voisiko joskus jossain nähdä niitä ikivanhoja Komisario-sarjan jaksoja, jotka olivat ennen Kettua (musta-valkoisia, päähenkilöllä oli ryppyinen popliinitakki ja kuhmuinen kuplavolkkari

Lähettänyt käyttäjä

Nyt loppui kaikki hauskuus, kun ette enää esitä Kahden keikan vanhoja jaksoja. Nämä nykyvuosien jaksot ovat todella pinnallisia, niin kuin täällä on moneen kertaan todettu, niin ettei niitä juuri viitsi katsoa. Voisitte hankkia ja esittää iloksemme Kahden keikan lisäksi Ketun (ihana Köster) ja myös Derrickin kaikki vanhat jaksot alusta alkaen. Kukapa meistä olisi erehtymätön.

Lähettänyt käyttäjä

Käväisin Itävallassa ja hotellihuoneen telkassa oli monia saksankin kanavia.
Niiltä tuli monia erilaisia krimejä. Oli esim paljon erilaisia SOKO -sarjoja ym ym
Löytyi myös paljon Itävaltalaisia krimejä.Voisiko Yle tutustua niihin ?

Lähettänyt käyttäjä

Edellisessä kommentissa mainituista SOKO-sarjoistahan Ylellä on nähty Erikoisryhmä Stuttgartia. ZDF esittää Saksassa mm. SOKO-sarjoja, jotka sijoittuvat esimerkiksi Wismariin ja Kölniin. Ehkä näitä voitaisiin nähdä myös Ylellä.

Lähettänyt käyttäjä

Rexiä ja Schimanskia kaipailen. Muitakin vanhoja saksalaisia dekkariminisarjoja lisää. Rex oli Subilla aiemmin mutta jos niillä ei enää ole siihen oikeuksia niin toivottavasti Yle hankkisi ne. Varsinkin kun viimeeksi Rexistä näytettiin sensuroidut jaksot.

Lähettänyt käyttäjä

Kaipaisin myös Kahden keikan jaksoja 60 eteenpäin. En muista koskaan nähneeni Eainer Hunoldin Dr. Frankia tai hänestä seuraavaa.
Vanhat Kahden keikat huomattavasti parempia kuin uudet.
Bella Block:ia olisi myös mukava nähdä vielä.

Lähettänyt käyttäjä

Yle voisi näyttää Rexistä italialaisen version. Il commissario Rex. Sub näytti
siitä ekan tuotantokauden. Tykkäsin kovasti. Harmi että sitä ei näytetty enempää.
Rexiä on tehty 7tuotantokautta.

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos TV 1:lle saksalaisdekkareita, joita on kesän ja alkusyksyn aikana tullut enemmän kuin ehtii katsoa! Saksankielisellä alueella noita dekkareita riittää, joten toivotaan niitä nähtävän - uusia ja vanhoja tuttuja - myös jatkossa. Huonokin saksalainen päihittää monta keskinkertaista amerikkalaista, mutta verkkaisemmat, psykologiset Ketut ja Derrickit ovat kyllä huippua!

Lähettänyt käyttäjä

Olisi todella mukavaa, jos esim. kahden keikan jaksot näytettäisiin järjestyksessä eikä hypittäisi koko ajan uusista vanhoihin ja toistepäin. Tosi tympeää, kun vanhat jää kesken ja sit ollaankin hypätty jo uudempiin. Kahden keikka on kyllä hyvä sarja muuten! :)

Kettua olen myös kahtonut ja sen esittämisessä en ole huomannu samaa ongelmaa kuin kahden keikassa.

Lähettänyt käyttäjä

Hei, miksi lähetätte noita esim. stolberg viikolla noin kamalan myöhään, tykkäisin katsoa niitä mutta ihmisethän laittavat viikolla jo nukkumaan klo 22 maissa.(aamulla työt) Kyllä tämä on jo tosi typerä lähetysaika. Sitten eikö voida lauantai-illalle laittaa näitä vanhoja vaikka KETTU HAUDATTUNA ,olisi meille senioreillekin jotain katsomista ku me joudumme maksamaan yleveronkin.

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos kaikista saksankielisistä sarjoista ja TV-ohjelmista. Tuovat kaivattua vaihtelua kovin USA-ja Englanti-painotteiseen ohjelmatarjontaan. Saksankielen taitoa voi samalla harjaannuttaa saksalaisten ohjelmien myötä.

Lähettänyt käyttäjä

Olisi kiva nähdä aivan uusia Saksalaisia krimi ja muitakin sarjoja. Myös Bella Block, Rosa Roth, Borowski ja Italialaisesta Montalbanosta olisi kiva nähdä uusia tai uusittavia jaksoja. Ei pidä myöskään unohtaa Englantilaisia laatu sarjoja niitä lisää ja Amerikkalaiset sarjat voisi vaikka lopettaa kokonaan tai siirtää ne arki iltojen myöhäis ohjelmiin.

Lähettänyt käyttäjä

Miksi Yle ei esitä esim. Italialaisia tai Espanjalaisia tv sarjoja televisiossa siis televisiossa? Rossela ja Kunnian hinta näytetään, mutta Areenassa. Kyllä
Saksalaisia ja Englantilaisia sarjoja uusitaan jatkuvasti tv:n puolella. Tasapuolisutta Yle.
Eikö Yle halua palvella kaikkia kansalaisia tasavertaisesti? Näyttäkää tv:ssä
Rossela, Kunnian hinta ja Ihana Elisa. Kiitos Yle hienosta Gran Hotelista.
Voisitte uusia myös Kreikkalaisen Saari sarjan.

Lähettänyt käyttäjä

Haloo REX, siis poliisikoira eikun poliisikomisario REX. Uusikaa jaksot vaikka päivällä. Olisi aikaa nyt katsella. Ennenkaikkea jakso (ylipitkä), joka kertoo REXin lapsuudesta ja miksi "hän" pitää makkarasämpylöistä...
ps. yleveroilla voisi hahmottaa katsojakuntaa siis ei kaikki ole näitä tositv tai älykkösarjan kannattajia vaan perusdekkari laatua - olisko halpaa näyttää keskellä päivää vaikka Lovejoyt alusta uudelleen ...

Lähettänyt käyttäjä

Hei,

kiitos hienoista saksalaisdekkareista. Voisiko YLE ottaa esitykseen myös Das Duo-nimisen dekkarisarjan?

Lähettänyt käyttäjä

Hiena, etä tulee taas uusiakin jaksoja, nämä saksalaisdekkarit ovat ihan parhaita! Mutta YLEn puffaus ohjelmien suhteen yleensäkin on aivan luokattoman huonolla tasolla. Tuntuu joskus että siellä päätetään tai joku päättää, etä tänä syksynä puffataan vain ohjelmaa x ja kaikki muu jää puffaamatta. Oikeasti, YLElläkin on vielä jotain ihan ok ohjelmia (paljon hyviä ja asiallisia ohjelmia on lopetettu ja menty enemmän viihteen puolelle, miksi?) mutta tosiaan markkinointi on hanurista.

Mutta iitos näistä!

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos toiveista, välitetään eteenpäin!

Kiitos ihan kaikille sarjatoiveista! Välitän listojanne eteenpäin, ja katsotaan mitä toiveistanne voidaan toteuttaa.

Nimimerkki Anonyymi kaipasi telkkariin italialaisia ja espanjalaisia sarjoja. Niitä on kyllä esitetty ja esitetään.

TV1 Komisario Montalbano – viimeksi alkuvuodesta 2014. Teemalla oli viime kesänä italialainen Isä Matteo, parhaillaan ohjelmistossa on espanjalainen Gran Hotel ja ensi kesänä nähdään italialaissarja Komisario Nardone.

Kunnian hinta on esitetty aikaisemmin TV2:lla vuosina 2010 ja 2011. Ihana Elisa on myös esitetty TV2:lla – viimeksi vuonna 2011. Kreikkalainen Saari-sarja on esitetty kuluvan vuoden aikana Teemalla.

Päivi
verkkotoimittaja, TV1

Lähettänyt käyttäjä

Tervehdys Pepe ja Anonyymi! Erikoisryhmä Stuttgartin jaksot on esitetty aikaisemmin TV2:lla.
Kahden keikka -sarjasta esitetään nyt tuoreita jaksoja. Tavoitteena on esittää myös Kahden keikan jaksoja, joissa on uusi Matula. Vanhojen jaksojen esittämisestä ei ole nyt suunnitelmia. Laitetaan toiveesi eteenpäin!

Päivi
verkkotoimittaja, TV1

Lähettänyt käyttäjä

Kettu-osiossa virheellinen vuosikymmen, tekstiä lainaten "Suomessa esitettiin aluksi nimellä Vanha kettu, ja 2000-luvun alusta asti nimellä Kettu". Nimellä Vanha kettu oli 1980-luvun puoliväliin asti ja senjälkeen nimellä Kettu. Vanhan ketun uusintoja oli 1990-luvun loppupuolesta lähtien ja sen jälkeen Ketun uusintoja.

Lähettänyt käyttäjä

Hei!
Olisiko mahdollista saada lisää Stolbergia ruutuun? Se on ollut saksalaisista dekkarisarjoista selvästi paras. Kahden keikan uusimmat jaksot ovat olleet aika heikkoja esityksiä, eikä Erikoisryhmä Stuttgartkaan ole oikein vakuuttanut.

Lähettänyt käyttäjä

Hei Markus! Asiaa tutkaillaan parhaillaan. Palaan asiaan, kun Syyttäjän mahdollisesta jatkosta saadaan lisää tietoa.

Päivi
verkkotoimittaja, TV1

Lähettänyt käyttäjä

Schimanski sarjaa tai tv- elokuvia kaipailen televisioon. Kyseistä sarjaa tai elokuvia kun ei tahdo löytyä dvd versioina, ainankaa suomiteksteillä.
ps. saa vinkata jos dvd löytyy;)

Lähettänyt käyttäjä

Olisi mukavaa, jos tekstitykset toimisivat ylen hd kanavilla. Tänään ja viikko sit jouduin katsomaan kahden keikan sekä ketun ilman tekstejä. Kyse siis ylen hd ykkösestä. Ainaki murdochin murhamysteereissä on ollut tekstitys hd kanavalla. Ihmettelen, että onko hd kanava eri arvoinen tekstityksen suhteen tai saksalaisten sarjojen suhteen.. Englannin kieliset menee joten kuten ilman tekstejä, mut ei saksalaiset.

Lähettänyt käyttäjä

Kahden keikasta on alkanut pyöriä saksassa uusia jaksoja, joissa miehitys on vaihtunut ja Matulan tilalla on Wanja Mues. Onko tätä uutuussarjaa tulossa Ylelle?

Henja, asutko kaapelitaloudessa? Jos, niin hd-kanavien tekstityksestä vastaa kaapelioperaattori. Kannattaa olla operaattoriin yhteydessä. Antennipuolella tekstitykset ovat olleet kunnossa.

Päivi
toimittaja, TV1

Lähettänyt käyttäjä

Saksalaiset dekkarit jäävät helposti näkemättä, ellei tarkkaan seuraa TV-oppaita. Olisikin hienoa, jos kaikille saksalaisdekkareille olisi yhteinen nettisivu, josta voisi käydä tarkastamassa lähetysajankohdat reippaasti etukäteen.

Lähettänyt käyttäjä

PS. Tämä sivuhan onkin sellainen :) Tänne jos saisi vaikka pari viikkoa etukäteen tarkat lähetysajat ja kanavat.

Kiitti

Lähettänyt käyttäjä

Mutta miksi toimii toisten ohjelmien kohdalla? Asutaan vuokralla ja ollaan kaapelissa. Kummaa, että näin huonosti hoidettu tämä juttu. Kai sen pitäisi toimia kaikissa sarjoissa ilman mitään muttia. En tiedä mihin voi ottaa yhteyttä, ko tää kaapelisysteemi on Soneran verkos. Kuulostaa hieman oudolta.. Siis mitä oikein pitää tehdä saa näkymään tekstit maksetusta kanavasta.. Kyllä tämmöiset kuuluis ihan ylen hoitaa, ko näistä kanavista maksetaan sinne.. Voisiko joku kertoa, et miten tää sit hoituu.. Ei oikein selvinny vielä..

Lähettänyt käyttäjä

Ps. Muistelen et aikaisemmin toimi noi tekstit... Siksi ihmettelen miksei enää. Ymmärtäisin asian, jos tuo koskisi kaikkia ohjelmia, mut ainoastaan on koskenu näitä saksalaisia..

Henja, perin merkillistä. Kahden keikan tekstitykset ovat kyllä kunnossa. Syytä siihen, miksi sinulla ne eivät näy, kun muuten tekstitykset näkyvät, pitää vielä penkoa. Jotta saataisiin nyt varmistettua mahdolliset tekniset viat, voisitko ottaa yhteyttä sähköpostiosoitteeseen palaute.tekniikka@yle.fi Tekniikkatietäjät jatkavat syyn etsimistä.

Päivi
toimittaja, TV1

Moi Matula! Uusia Neiti Marple -tarinoita esitetään kolmena sunnuntaina. Viimeinen tarina tulee 4.1. Sen jälkeen alkavat saksalaisdekkarit uudella lähetysajalla sunnuntaisin klo 19.30. Sunnuntaina 11.1. on vuorossa Kettu, 18.1. viimeinen Kahden keikka ja 1.2. alkaen Stoberg vuoroviikoin Ketun kanssa. Uusien Kahden keikka -jaksojen hankkimista tuumaillaan parhaillaan. Kun asioita varmistuu, kerrotaan niistä sitten ensitilassa.

Päivi
toimittaja, TV1

Lähettänyt käyttäjä

Hei
Jos Kahden kaikasta on jo tehty viimeinen jakso (numero 300), niin miten niitä voidaan ostaa uusia vai onko kyse vanhoista jaksoista?

Lähettänyt käyttäjä

Saksassa on tehty Kahden keikka nimellä muutama jakso uutta sarjaa.
Lienee kuitenkin vähän erilainen?
Mutta kyllä sekin kelpaa.
Enemmän kaipaisin uusintoja jaksosta 60 eteenpäin.

Lähettänyt käyttäjä

Onko koskaan ajateltu uusia esim. vanhoja Wexford - jaksoja?
Wyclife ym. Tuleeko Hiljainen todistaja joskus uusin jaksoin?
Case Histories? DCI Banks uusin jaksoin? Murhan jäljet?
Onhan näitä.

Lähettänyt käyttäjä

Hei

Saksalaisdekkarit ovat onneksi ohjelmistossa edelleen, vaikka kaipaan niitä kyllä lauantai-iltaan. SOKO -sarjoja on aika tavalla ZDF:n kanavalla. Kielen vuoksi olen niitä katsellut netistä. SOKO Wismar olisi mukava saada esitettäväksi Suomessa. Kaikissa Wismarjaksoissa, jotka olen nähnyt, on vierailijakonstaapelina suomalainen muistaakseni Virtanen -niminen naispoliisi (näyttelijä lienee saksalainen). Kaiken kaikkiaan suuret kiitokset saksalaisdekkareista.

Lähettänyt käyttäjä

2014 maaliskuusta lähtien Saksassa esitettiin Kahden keikasta uusia jaksoja, jossa Wanja Mues esittää yksityisetsivää Leo Oswaldia ja Antoine Monot asianajaa Benni Hornbergia. Matulaa esittänyt Gärtner meni eläkkeelle 2013.

Lähettänyt käyttäjä

Li Hagman esittää SOKO Wismarissa Leena Virtasta.
Hagman on syntynyt Ruotsissa . Isä on saksalainen ja äiti ruotsalainen.
Nämä muutamat uudet Kahden keikat ovat aivan muuta kuin totuttua Matulaa.

Aikansa tietysti kutakin. Uusinnat olisivat siinäkin mielessä paikallaan.

Päivi lienee väärässä kertoessaan viimeisen Matulan tulevan 18.12. Oikea päivärää on 18.1.2015 !

Lähettänyt käyttäjä

Frau-sana ei välttämättä ole aina rouva. Jos teksti käännetään ilman että kääntäjä katsoo ohjelman,tulee hassuja tilanteita kun neiti onkin yhtäkkiä rouva.
Tarkistin asian saksankielen asiantuntijalta.Frau on voi olla saksan nykykielessä neiti,rouv tai nainen.

Kahden keikka päättyy tällä erää ykkösellä su 18.1. Sarjan uusien jaksojen hankkimista selvitetään parhaillaan.
Urpo ja Turpo, uusintatoiveenne viedään eteenpäin! Hiljaisen todistajan uusia jaksoja esitetään ykkösellä su 15.3.2015 klo 22.45 alkaen.
Kari, toiveesi lähtee eteenpäin ohjelmahankkijoille.
Seikulle terveisiä, kyllä kääntäjä työstää tekstiä kuvan kanssa.

Päivi
toimittaja, TV1

Lähettänyt käyttäjä

Mitkä dekkarit tulevat maaliskuusta lähtien? Nyt kun näyttää siltä, että Kettu ja Stolberg tulisivat vain helmikuun loppuun.

Lähettänyt käyttäjä

Moi Päivi,

minusta erittäin hyvä saksalaisdekkari oli aikanaan se, jossa pääpollarilla oli vihreä Ford Consul ja tämän naisystävällä kapakka. Mikähän mahtoi olla sarjan nimi ja ovatko sen uusinnat mahdollisia?

Lähettänyt käyttäjä

Näitä krimejä voisi tulla enemmän. Unter Verdacht oli aivan loistava ja tästä on tehty enmmän jaksoja kun mitä YLE on esittänyt. Koska Kriminalisti jatkuu?

Kriminalisti jatkuu su 22.2. klo 19.30 ja vuorottelee Stolbergin kanssa. Pekka, kyseessä on Rikospaikalla (Tatort) -sarja, jonka päähenkilö ajeli 70-luvun jaksoissa Ford Consulilla. Rikospaikalla-sarjan uudempaa tuotantoa on esitetty viimeksi ykkösellä viime vuonna. Sarjan alkuvuosien jaksojen esittämisestä ei ole suunnitelmia.

Päivi
toimittaja, TV1

Lähettänyt käyttäjä

Jo 70-luvulla lounaassa kaikki naiset olivat Frau,
vrt. Hampurissa 80-luvun alussa olinkin taas Fräulein.

Olisi selvempää lukea jos Suikkasen vastaukset erottuisivat
katsojien viesteistä selvemmin, esim. sisennettyinä.

Tehkääpä sivulle myös selvä lista/luettelo sarjoista alkuper. nimineen,
päähenkilövaihdoksineen, jaksonumeroineen, esitysajankohtineen.
Nyt tuo tieto on tippoina kommenttilistassa...

Lähettänyt käyttäjä

Tatort / Rikospaikalla -sarjan uusia jaksoja, jossa komisario Borowskin apulaisena nuori komisario Brandt, toivon pian Ylelle! Uusia jaksoja on tehty niiden jälkeen joita nähtiin 2014.

Lisäksi TV5 Monde esittää mukavaa ranskalaista Candice Renoir -sarjaa, jossa päähenkilönä nainen - sen kun saisi myös suomeksi tekstitettynä!

Lähettänyt käyttäjä

Matula on todellinen miesten mies. Ikävä tulee tätä nahkatakkista monitoimimiestä. Nyyyh! En halua mitään uusia jaksoja, kun niissä näyttää olevan ihan omituinen pari duunissa. Uuusintoja sitten.

Lähettänyt käyttäjä

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, hyvästit sitten Kahden keikalle. Näistä saksalaisista poliisisarjoista ehdottomasti ollut suosikkini. En kaipaa
näitä uusia tulokkaita, kyllä Matula ja Markus Lessing on ne ainoat oikeat.
Sunnuntaina sitten hyvästien aika, nyyh :(
Toivottavasti tulee uusintoja!

Lähettänyt käyttäjä

Matula on paras, mutta olishan se jännittävää nähdä noita uusiakin tyyppejä. Eivät kyllä ole yhtä komeita kuin Matula ja Lessing.

Lähettänyt käyttäjä

Kahden keikka kertoo hienosti, miten Saksa ja televisiokerronta muuttuivat 32 vuodessa. Alkuaikojen Kahden keikoissa Matula selvitti muitakin juttuja kuin vain murhia. Jaksot olivat myös rytmiltään verkkaisempia kuin 2010-luvun jaksot. Samoin voi seurata, miten alkoholin ja tupakan käyttö vähenee, mitä lähemmäs nykyaikaa tullaan. Matula kantoi asetta, mutta hyvin harvoin hän joutui sitä käyttämään. Keikat ratkaistiin nokkeluudella, huumoria unohtamatta.

Lähettänyt käyttäjä

Matula on sympaattisin ikinä. Miehekäs kun mikä ja niin sporttinen äijä. Eikös Saksassa sarjaa jatkettu nimellä Kahden keikka, vaikka päähenkilöt vaihtuivat siis roolihenkilöt ja näyttelijätkin. Kai me täällä Suomessa sen kestämme jos saksalaisetkin ovat sen kestäneet.

Lähettänyt käyttäjä

Schimanskin saisitte uusia, poikkeaa näistä aika beigeistä saksalaissarjoista karheudellaan. Edellisestä kerrasta on vuosikausia.
Englantilaisia sarjoja uusitaan aika tiheään, mutta missä viipyy komisario Wexford???

Lähettänyt käyttäjä

Päivi Suikkasen kommenttiin 10.6.2014 tarkennus: Kaikkia Siskan jaksoja ei ole koskaan esitetty Suomessa (tod.näk. tekijänoikeudellisista syistä johtuen). Tällainen jakso oli mm. sarjan 10:s osa "Am seidenen Faden". Jaksonumerointi ei siis täsmää, jos joku etsii tietoa IMDB:stä, tms.

Toivoisin niitä Vanhan Ketun jaksojen uusintoja, jotka jäivät kesken jaksoon 74. (Kaksi surmanluotia).

Lähettänyt käyttäjä

Miksi ihmeessä te pyydätte vanhojen saksalaissarjojen uusintoja, nehän on jo kertaalleen nähty? Saksassahan tehdään paljon rikossarjoja, joita ei ole vielä Suomessa esitetty, mielummin niitä televisioon eikä ainaisia uusintoja. Niitä tulee jo muutenkin tuutin täydeltä. Esimerkiksi Tatortteja ei paikoista on näyttämättä paljon. Uusia sarjoja kehiin.

Lähettänyt käyttäjä

En ollut lukenut täältä aiemmin, että tänään näytetään "oikean" Kahden Keikan viimeinen jakso.

Matula ei sitten kuollutkaan viimeisessä jaksossa, kuten Yle pari vuotta sitten uutisoi...

http://yle.fi/uutiset/josef_matulalle_kay_huonosti_32_vuoden_jalkeen/6555015

Lähettänyt käyttäjä

Olihan aikakin Matulan päästä eläkkeelle. Lessing poistui myös mukavasti sarjasta eli
yli 30 vuotinen sarjakin joskus loppuu. Mukavaa on ollut Matulan myötä näinä vuosina todella. Saksassa näitä krimejä jatkuu eli valitkaa vaan ne parhaat sieltä.

Lähettänyt käyttäjä

Aah, niin se loppui Matulan ja Lessingin yhteistyö, nyyh. Ihanaa on ollut seurata taustalta Saksan kehitystä vuosien myötä, itsekin olin Saksassa 70-luvulla. Nyt kehiin naisia: Bella Block, Rosa Roth ja Lea Sommer, nam!

Lähettänyt käyttäjä

Juu.
Minäkin olin siinä luulossa, että Matula kuolee. Sellaista tietoa oli tihkunut
ylenkin sivuilta.
On totta että uusintoja tulee tuutin täydeltä ,mutta jos edellisestä esityksestä on aikaa yli viisi vuotta niin antaa tulla vaan. Eli Matulaa , jos ei alusta asti niin jaksosta 61 eteenpäin. Kyllä meitä katsojia riittää.
Tämä uusi Kahden keikka; sitä on käsittääkseni tehty saksassa 4 jaksoa Ein Fall für zwei nimellä ja neljä jaksoa nimellä Ein Fall für Zwei: Reloaded. En oikein välttämättä käsitä mitä eroa näillä on. Joku varmaan tietää.

Vaikka tässä pääsääntöisesti puhutaan saksalaisista sarjoista niin uudistan jälleen toiveeni esim. komisario Wexfordin uusinnasta.

Lähettänyt käyttäjä

Minä edelleen kaipailen Vera Stanhope tutkii-sarjaa. Onkohan mahdollista saada uusia jaksoja??Kyllä saksalais- krimit ovat ok. mutta olen katson tätä kahden keikkaa monta kymmentä vuotta ja toivoisin noita tuoreempia sarjoja....en jatkuvia uusintoja...varmasti sieltä löytyy uutta ja hyvää. Kun tuossa edellä muisteltiin vanhoja ,niin mikä se sarja oli ,jossa nuori hauskannäköinen "poliisi" komissaari tai vastaava ajoi vespalla ,ei kait se mopo ollut?
Se on jäänyt hämärästi mieleen. Se sarja ei kestänyt kauan. Voisko sitä uusia.??
jos uusia pitää.

Lähettänyt käyttäjä

Kirsti, kaipaamasi ohjelma on Komisario Quandt (Ein Mord für Quandt).

Tietoa siitä löydät tuolta:
http://yle.fi/vintti/yle.fi/muistikuvaputki/muistikuvaputki/rouvaruutu/saksalainen-poliisisarja-komisario-quandt.htm

Hei saksalaisdekkareiden ystävät!

Olen poiminut viesteistänne sarjatoiveet ja ne lähtevät eteenpäin. Kahden keikka ja Matula palaavat ruutuun uusintoina jossain vaiheessa. Uuden Kahden keikan esittämistä ykkösellä selvitellään. Uusmatula täällä ehdotti sarjalle uutta nimeä. Saksalaiset ovat täysin tyynesti jatkaneet sarjaa entisellä nimellä, vaikka sekä etsivä että asianajaja ovat vaihtuneet.

Täällä on toivottu muitakin sarjoja, ja terveisenne menevät perille. Sarja Vera Stanhope tutkii palaa kolmannen kauden uusin jaksoin sunnuntaina 4.4. alkaen klo 19.40.

Päivi
toimittaja, TV1

Lähettänyt käyttäjä

Kahden keikkaa odotellaan jaksosta 60 eteenpäin. Lisäksi kaipailisin parasta Saksalaista komisariota ruutuun, eli Stephan Derrickiä.

Lähettänyt käyttäjä

Saksassa ja Hollannissa Derrickin uusinnat keskeytettiin vuonna 2013.
Syynä oli se, että "Derrick" oli palvellut nuoruudessaan
Waffen SS -joukoissa.

Lähettänyt käyttäjä

Olisiko mahdollista muuttaa ti-illan Stuttgart-sarjan ajankohtaa? Samaan aikaan lähettää muutama muukin kanava hyviä dekkareita, Lillyhammer, Beck jne.

Miksi kaikki saman tyyppiset ohjelmat ovat aina päällekkäin? Turhaa kanavakilpailua. Sama ongelma on su-alkuillan dekkareissa. Yle ja Teema ainakin voisivat olla sovussa, tehdä yhteistyötä ohjelmakartoillaan.

Jos jostain pitäisi vähentää, niin noista teinien asiaohjelmista, esim. PS kiekuu, riekkuu ja tekopirteilee todella rasittavasti. Yleisönsä, siis teinit ja sellaiset istuvat samaan aikaan tietokoneillaan tai kaljoittelevat kaduilla.

Mutta suurkiitos sakemannisarjoista! Ilman niitä unohtaisimme koko vaivoin hankitun kielitaitomme.

Lähettänyt käyttäjä

Stolbergia on kuvattu kaikkiaan 50 jaksoa. Viimeinen jakso esitettiin Saksassa 2.3.2013.

http://www.imdb.com/title/tt2679688/?ref_=ttep_ep4

Sarjassa näytellyt Wanja Mues siirtyy Stolbergista Kahden keikkaan ja rooli vaihtuu komisariosta Nico Schreiberistä etsivään Leo Oswaldiin.

Lähettänyt käyttäjä

Rikospaikalla sarja ja Max Ballauf kehiin nyt! Ja semmoinen sarja missä oli pääosassa Faber niminen mies olisi mukava nähdä uusintana.

Lähettänyt käyttäjä

Mikko tarkoittaa varmaan sarjaa, jota Suomessa esitettiin nimellä Ajo päällä.
Sen valmistus on loppunut jo parikymmentä vuotta sitten ja molemmat pääosan esittäjät ovat kuolleet.
Olihan sekin jotain , mutta kyllä Max Ballauf on kovempaa kamaa. Sitä tehdään vieläkin Saksassa. Joitain jaksoja muistan nähneeni muistaakseni Maikkarilta.

Lähettänyt käyttäjä

Juu Ajo päällä se oli. Itsekin muistelen että olen nähnyt joskus Rikospaikalla sarjaa maikkarilla. Oli todella laadukas sarja.

Hei Leena!

Erikoisryhmä Stuttgartin jälkeen alkaa tiistai-illoissa Kettu-sarjan jaksoja vuodelta 2010 ja yksi erikoispitkä uusi jakso. Siska siirtyy toukokuun 5. päivään. Tiistaille on tulossa myös uutta Kahden keikkaa. Lisää näistä heti, kun yksityiskohdat saadaan valmiiksi.

Päivi
toimittaja, TV1

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos saksalaissarjoista! Itse katsellen niitä vaikka olisivat uusintoja. ZDF ja RTL esittävät monia todella hyviä sarjoja: Die Bergretter, Der Bergdoktor, Soko Kitzbühel (Suomessa joskus esitetty jokunen osa), Alam für Cobra 11 jne. Olisiko mahdollisuus harkita myös näitä sarjoja, joita ei ole vielä Suomen kanavilla esitetty? Itselläni on niin ZDF kuin RTL, mutta kun ei tuota kielitaitoa ole tarpeeksi niiden seuraamiseen kunnolla.

Lähettänyt käyttäjä

Esittäkää edes muutama Schimanski tv-elokuva. Kahdenkeikkaa sun muuta tulee heti uusintakierrokselle mutta milloin on viimeksi nähty Schimanskia?

Lähettänyt käyttäjä

Näköjään Ketun jaksoja näkyy vain yle-areenassa eikä tvssä? Harmi vain, että ei näe tuota erikoispitkää jaksoa. Ois muuten voinu tallentaa, mut täytyy tyytyä siihen, että jää näkemättä. Myöhäset lähetysajat näkyy olevan, joten tuskinpa tulee katsottua ollenkaan, ko vain areenassa on ja vieläpä ko oli suorana lähetyksenä..

Hei Henja!

Ei huolta, kyllä voit tallentaa, sillä kaikki jaksot tulevat telkkarista. Tiistaina 10.3. alkavat tiistai-illan Ketut näkyvät telkkarissa ja suorana Yle Areenassa. Areenasta jaksoja ei voi katsella jälkikäteen. Tämä koskee kolmea ensimmäistä jaksoa. Tiistaina 31.3. esitettävä erikoispitkä jakso näkyy telkkarissa ja Yle Areenassa 14 päivää ensilähetyksen jälkeen.

Päivi
toimittaja, TV1

Lähettänyt käyttäjä

Mikko kysyi hyvän kysymyksen!
Minkä takia kettuja vuodesta 2010 eteenpäin uusitaan kokoajan? Vanhat ketut kehiin ennemmin!

Jos joku jakso on jäänyt esittämättä , niin se tietysti kiinnostaa.

Lähettänyt käyttäjä

Mistä tämä poukkoileva katseluoikeuspolitiikka: juuri kun ehti päästä Ketun makuun, uusia jaksoja ei sitten näytetäkään Areenassa? "Areenasta jaksoja ei voi katsella jälkikäteen." Eikö se nyt näin digi/nettiaikoina ala olla jo selvää, että ohjelmia halutaan katsella muualtakin kuin perinteisistä tv-laitteista? Tylyä käytöstä, ja kun hintatietoja missään ei julkaista, on vaikea iloisena veronmaksajana arvioida, onko nettikatseluhinnasto todella niin ylimitoitettu kuin joidenkin ohjelmien kohdalla annetaan ymmärtää.

Hei Fox!

Kettu-sarjasta esitetään maaliskuun aikana neljä tarinaa vuodelta 2010. Näihin jaksoihin ei ole verkkokatseluoikeuksia. Tiistaina 31.3. nähdään vuonna 2014 valmistunut 90 minuutin pituinen Kettu-tarina, jota voi katsella myös Areenassa.

Tiistaista 7.4. alkaen esitetään neljä jaksoa sarjasta Kahden keikka - vaaralliset yhdessä. Sarjaa voi katsoa myös Areenassa. Toukokuun 5. päivänä alkavalla Siskalla ei ole verkkokatselua.

Yleisenä linjana voisi sanoa, että uusilla jaksoilla ja sarjoilla on poikkeuksetta myös verkkokatselu. Vanhoissa sarjoissa ja vanhoilla jaksoilla harvemmin.

Päivi
toimittaja, TV1

Hei Dekkaristi!

Aikavälillä 4.4. - 31.5. lauantain ja sunnuntain dekkaripaikalla esitetään brittidekkaria Vera Stanhope tutkii.

Saksalaisdekkarit palaavat takaisin sunnuntaina 7.6. Tuolloin vuorottelevat Kriminalisti ja Stolberg. Tiistai-illoissa alkaa 7.4. Kahden keikka - vaaralliset yhdessä ja sarjan jälkeen Siska 5.5. alkaen.

Päivi¨
toimittaja, TV1

Hei Markus ja Kim!

Kesän tiistai-illoissa esitetään Siskaa, ja sunnuntaisin Kriminalistia ja Stolbergia vuorotellen. Syyttäjä-sarjaa ei ole lähiaikoina tulossa. Ketun jatkosta ei tällä erää ole tietoa, kuten ei Derrickistä. Toiveenne lähtevät eteenpäin!

Päivi
toimittaja, TV1

Lähettänyt käyttäjä

Syyttäjä eli Der Staatsanwalt näkyy onneksi ZDF:n nettisivujen kautta, siis ainakin tämän vuoden tähän mennessä näytetyt jaksot. Toki jaksot tietenkin näkyvät vain alkuperäiskielellä, mutta sehän on oikeastaan helpompaakin, kun voi katsoessa vain kuunnella lukemisen ja kuuntelemisen sijaan.

Lähettänyt käyttäjä

Vaikka ZDF:n kautta Syyttäjä näkyykin, niin ilman muuta toivoisin sen tulevan myös YLE:ltä ja ihan televisionkin puolelta. Samoin italialaiset sarjat, kuten ainakin Montalbano, ovat aina erittäin tervetulleita. Montalbanosta tosin uusimmatkin (tähän mennessä tehdyt) taitaa olla kertaalleen nähty.

Lähettänyt käyttäjä

Noita Vera Stanhopen, tai mikä nyt onkaan, tyylisiä, omaan makuuni vähän hitaita, kuivia ja ankean oloisia brittidekkareita en kaipaa yhtään, ovat sikäli kuin brittijalkapallo ja jääkiekko - tai pohjoismaiset dekkarit. Jotakin Barnabya, Poirot'ta ja Marplea kuitenkin katselee ihan mielellään, mutta mieluummin saksalaisia tai italialaisia, ranskalaisia tai vaikka espanjalaisia, miksei niitä amerikkalaisiakin, joita tulee kyllä muilta kanavilta vähintään riittävästi.

Lähettänyt käyttäjä

Brittidekkareita ja -komedioita kyllä tuntuu tulevan varsin paljon, ja kyllähän ne vähän omanlaisiaan monet ovat, hyvässä ja... Etenkin ranskalaisten sarjojen määrää voisi tosiaankin kyllä lisätä, samoin (vähän vähentyneiden) italialaisten, muidenkin kuin dekkareiden siis.

Lisäksi, en tiedä, onko jääkiekko välttämättä nyt niin hidasta tai ankean oloistakaan... No, ymmärrän toki tuon todellisen pointin, kun en itsekään kaipaa jääkiekkoa yhtään, enkä sitä brittijalkapalloakaan, vaikka juuri Italian, Espanjan, Ranskan ja Saksan jalkapalloa (ja jopa MLS:ää) seuraankin.

Lähettänyt käyttäjä

Saksalaissarjat ovat parhaita sarjoja mitä TV:stä tulee. Jos en ehdi katsoa livenä niin laitan nauhalle ja on aina hyvää katsottavaa kun on aikaa. Toivottavasti ette mene muuttamaan niitä johonkin seksistisempään suuntaan mistä luin jostakin. Matula oli aivan yliveto, harmi että hän jää pois. Sarjoja saisi tulla eseamminkin eikä vaan kerran viikossa.

Hei Marja!

Tänään tiistaina 7.4. alkaa legendaarisen Kahden keikan uudistettu versio. Matula oli yliveto, mutta sarjaa jouduttiin muokkaamaan kun karismaattinen Claus Theo Gärtner lähti eläkkeelle.

Kesäkuun alkuun saakka saksalaisdekkareita on kerran viikossa, mutta sitten palataan taas normaaliin viikkotahtiin kaksi sarjaa viikossa eli on tiistai- ja sunnuntai-iltaisin.

Päivi
toimittaja, TV1

Lähettänyt käyttäjä

Kyllähän näitä saksalaissarjoja paremman puutteessa katselee, vaikkei ne hyviä olekaan. Ei osata näytellä, huudetaan ja melutaan, ollaan suurieleisiä, ei mitään tunnelmaa jne.
Brittisarjat on parhaita. Miss Marple, Hercule Poirot, vanha ja uusi Morse ja sen sellaiset. Englannissa osataan näytellä ja tehdä elokuvia.
Valitettavasti olen käynyt vain kerran teatterinäytöstä katsomassa Englannissa ja se oli kyllä elämys. Pienellä rekvisiitalla ja kunnollisella näyttelemisellä suotiin meille katsojille todellinen, alati mielessä pysyvä elämys.

Lähettänyt käyttäjä

Saksalaissarjoissa näytetään saksalaisten elämää ja
puhutaan saksalaisten arjessaan käyttämää kieltä.

Uuden kaksikon alkujaksossa oli myös elämän totuuksia,
niitä ikäviäkin. Ihminen on usein itseään pettävä.

Lähettänyt käyttäjä

Hyviä sarjoja on Eroopassa paljon.Britania,Saksa,Italia,Ranska,Pohjoismaat.
Yhdysvalloissa kovin vähän.
Brittisarjojen ystävät pitävät usein myös saksalaisista ja pohjoismaisista rikossarjoista.
Se on kyllä totta , että uusiakin sarjoja pitää esittää. mutta kyllä kahden keikkaa jaksosta 61 eteenpäin kelpaisi katsella.
Samoin kaipaisin Komisario Wexfordin uusintoja.
Lewis, Ylikomisario Banks, Foylen sota, Nuori Morse ovat sellaisia sarjoja joiden meillä esittämättömiä jaksoja kaipaisin.
Saksalaisista Matulan lisäksi Tatortia ( esim Ballauf ), Bella Blockia, Syyttäjää.JA TIETYSTI KETTUA
Onhan näitä. Ja varmaankin Briteissä monia uusiakin tuttavuuksia.Niitä vain hankkimaan.Kanavia on kolme eli ykkönen ja teema ja FST
Mainoskanavilla olkoon jenkkisarjat.
Jos nyt jostain voi mainoskanavia kiittää niin Wallander ja Beck -sarjoista
Harmi tämä kakkosen uusi profiili, joka poisti rikossarjat.
Nuorena laulettiin Turussa laulua : On siinä lauma pässinpäitä ...

Lähettänyt käyttäjä

Miksi Siska ei näy televisiossa, muuta kuin yle areenassa???? Siska sais tulla alusta alkaen uusintana televisiossa, että kaikki näkee sen!

Lähettänyt käyttäjä

Hei Päivi! Minulla on kummitellut (hyvässä) mielessä saksalaiselokuvien sarja Horst Schimanski. Tämä omapäinen poliisi esiintyi yhdessä tunnelmallisimmista saksalaissarjoista. Olisiko mitään mahdollisuuksia uusintoihin? Käyttäjä miss marple olet oikeassa näyttelemisen puutteista saks. tv-sarjoissa. Sama pätee melkein kaikkeen suomidraamaankin. Onhan toki Britannia omaa luokkaansa sekä käsikirjoituksissa että näyttelijätyössä. Saks. sarjaa katselee vähän sillä mielellä kuin olisi juuri matkalla jossain päin saksaa, joka on erinomainen matkailumaa.

Turpo, Kahden keikan uusinnoista ei ole vielä tarkkoja suunnitelmia. Heti kerron, kun saan lisää tietoa.
Miss Marple, ykkönen lähettää 15.5. alkaen perjantai-iltaisin klo 21.30 pitkiä Hercule Poirot -elokuvia koko kesän.
Rita58, Siskaa voi katsella telkkarista ja suorana Yle Areenasta. Sarjaa ei voi katsella jälkikäteen verkossa.
Horst, Schimanski ei ole nyt suunnitelmissa, mutta vien toiveesi eteenpäin. Jospa jonain kauniina päivänä.

Päivi
toimittaja, TV1

Lähettänyt käyttäjä

Eipä tuo uusi Kahden keikka nyt oikein vakuuttanut, mutta aion kyllä katsoa ne loput kolmekin, jotka Saksassa on tehty.
Saattaahan siitä kehittyä vielä jotain.
Saksalaisia moititaan, ehkä syystäkin, pinnallisuudesta ja heikohkosta näyttelijätyöstä. Se saattaa pitää paikkansa , mutta kyllä ne yleensä kiinnostavia ovat ja hakkaavat jenkkisarjat mennen tullen. Ne ovat oma lajinsa.
Täytyy muistaa, että kyse on kuitenkin rikossarjasta- ei elämää suuremmista asioista.
Briteissä tehdään tietysti todellista laatutavaraa. Rikossarjoja enemmän kehiin. Kyllä niitä kakkosellekin voisi sijoittaa. Ja ruootsinkielinen kanava on esittänyt tyydyttävästi pohjoismaisia sarjoja.
En oikein käsitä mitä ovat Ein Fall für Zwei: Reloaded - jaksot.
Niitä näyttää tehdyn neljä.
Ja älkää nyt missään tapauksessa heivatko Kettua ohjelmistosta.
Antakaa ketun juosta niin kauan kuin se jaksaa.

Kahden keikkaa syksyllä!

Hyviä uutisia kaikille Matula-faneille. Kahden keikan jaksoja vuosilta 2011 ja 2012 on tulossa ensi syksynä. Ykkönen esittää Kahden keikkaa tiistai-iltaisin 22.9.2015 alkaen.

Päivi
toimittaja, TV1

Lähettänyt käyttäjä

Hei Päivi,
Bella Blockista on myös tehty uusia jaksoja ja valitettavasti myös se viimeinen.
Olisi kiva saada ne YLElle, vaikka joitain olen jo nähnyt ZDF:stä. Vanhojakin voi uusia milloin vaan, samoin Iris Berbenin esittämää Rosa Rothia. Saksassa on niin upeat naisnäyttelijät näissä kahdessa rikossarjassa, että katsoisin milloin vaan uusinnatkin.

Hei Elina!

Bella Blockin ja Rosa Rothin etsivät ovat upeita näyttelijöitä. Blockia on esitetty sekä Yle Teemalla että TV2:lla, Rothia vain kakkosella. Molempien sarjojen esitysoikeudet on käytetty, joten niitä ei enää nähdä uusintoina. Uusien jaksojen hankkimisesta ei ole nyt suunnitelmia. Katsotaan, mitä löydettäisiin tilalle.

Päivi
toimittaja, TV1

Lähettänyt käyttäjä

Miksei kettua jossa on Rolf Schimpf pääosassa ei ole näytetty miesmuistiin? Ja tuommoiset vera stanhopet heti pois ruudusta ja saksalaisdekkari tilalle.

Lähettänyt käyttäjä

Pitää sitten lähettää ainoat siedettävät sarjat (saksalaiset krimit ja ruotsalaiset vastaavat, esim. nyt Falk) tiistaina samaan aikaan. Ja muina arkipäivinä ei sitten mitään.
Toivoisin näkeväni Komisario Montalbanoja, uusia ja vanhoja, Isä Matteo olisi myös hauska, niitä tuli viime vuonna Teemalla klo 19 arkisin.
Ja olen ihan kuolettavan kyllästynyt kaikkiin tunkkaisiin epookkisarjoihin, paitsi Nuori Morse oli siinä lajissa poikkeus.

Lähettänyt käyttäjä

Kahden keikkaa vuosilta 2011 - 2012. Ok.
MUTTA onko kyseessä raha vai joku muu , koska jaksoja vuosilta 1988 - 2000
ei millään saada uusituksi?

Eipä tällä erää muuta.
Jaa samaa minäkin olen pähkäillyt, että mitä nämä uudet Kahden keikan reloaded
jaksot ovat? Samat ukot ainakin pääosissa.

Lähettänyt käyttäjä

Hyvät ystävät siellä Ylessä!

Voisitteko vähän säätää noita dekkarisarjojen ohjelma-aikoja? Nyt monet dekkarisarjat tulevat samaan aikaan eri kanavilla! Mm. tiistaina: Kahden keikka ykkösellä ja Arne Falk Femillä. Ja sitten vielä Beck Nelosella. He sentään muuttivat esitysjan myöhemmäksi. Palvelua katsojille Neloselta, mutta ei Ylestä? Muina arkipäivinä ei mitään katsottavaa.

Lähettänyt käyttäjä

Kyllä tämä uusi Kahden keikka vaatii jonkin verran joustavaa mieltä.
Niin on omanlaisensa.
Mutta olen varma , että tällekin löytyy katsojia ja niitä, jotka
pitävät hyvänä sarjana.
Aion katsoa viimeisenkin jakson- siis neljännen.
Mahtaakohan Teutoni tehdä jaksoja lisää?

Lähettänyt käyttäjä

Eipä näemmä kiinnosta Yleä katsojien palveleminen, rahastaminen kyllä kiinnostaa!

Ja siis kirjoitin aikaisemmin väärin, se on Arne Dahl, joka tulee Femillä samaan aikaan tiistaina saksalaisdekkarien kanssa.

Ensimmäisen jakson perusteella ei Fortitude sykäytä. Yak.

Saksalaisdekkareita tiistai-iltaisin!

Ei hätää, Johann Wolfgang, terveisesi ovat kyllä menneet eteenpäin. Saksalaisdekkareita tulee TV1:ltä ainakin vuoden loppuun saakka tiistai-iltaisin. Ensi vuodesta ei pysty sanomaan juuta eikä jaata, sillä ohjelmakaavio on vasta tekeillä.

Matulan pikkuveljelle, uutta Kahden keikkaa on tulossa lisää. Aikatauluista ei ole vielä tarkkaa tietoa. Asianajaja Benjamin Hornberg ja yksityisetsivä Leo Oswald ovat kyllä hyvä pari, ja Benni saksalaisen perinteen mukaan näyttävän kokoinen mies.

Päivi
toimittaja, TV1

Lähettänyt käyttäjä

ei ykköstä kiinnostaisi adoptoida Kova Laki sarjan sisaruuksia kakkoselta? kakkonen kun ei niitä näytä... saksalaisdekkarithan jo adoptoitiin

Lähettänyt käyttäjä

Olisi tosiaan ihana nähdä niitä vanhempia Kahden Keikkoja.Koko sarja ihan alusta.
Toivoisin myös Kettuja, missä on Leo Kress. Vanhat sarjat on nostalgisia ,eikä niitä enää muista Jospa joskus.....

Timo,

Erikoisryhmä Stuttgartia ei ole nyt ihan lähiaikojen suunnitelmissa. Anonyymille ja Pashille kiitokset toiveistanne! Kiikutan ne eteenpäin.

Päivi
toimittaja, TV1

Hei Markus!

Syksyn tiistai-illoissa 22.9. lähtien uusitaan Kahden keikkaa, jonka jälkeen joulukuun puolella olisi näillä näkymin tulossa Syyttäjä. Viikonvaihteessa vuorottelevat Kriminalisti ja Stolberg 20.9. saakka. Tämän jälkeen viikonvaihteessa nähdään Midsomerin murhien uusia jaksoja. Suunnitelmat Midsomerin jälkeen sunnuntaisin esitettävästä saksalaissarja on vielä avoinna.

Päivi
toimittaja, TV1

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos vastauksesta. Käykö tosiaan niin ettei syyskuun jälkeen tule ainoatakaan uutta krimiä loppuvuonna? Vain uusintoja tiistaisin? Hyvin on ainakin katsojaluvuissa saksalaiset pärjänneet englantilaisille sarjoille ja uusia jaksoja riittäisi paljon, ainakin Syyttäjässä ja Ketussa.

Lähettänyt käyttäjä

Hei!
Tatort-sarjan Schimanskit olisi kyllä mukava nähdä uusintoina.
DVD:nä on saatavissa kyllä koko sarja, mutta VAIN saksankielisellä tekstityksellä, eikä sitäkään kuin osassa jaksoista.
Eli please, Tatort-Schimanskit ruutuun!
"Schimmiä" rouheampaa karismaa ei ole poliisisarjoissa nähty ennen eikä jälkeen!

Lähettänyt käyttäjä

Tämä ei ehkä kuulu tähän kategoriaan, paitsi että on dekkari ja saksankielinen, eli Donna Leonin kirjoihin perustuva Komisario Brunetti,joka tapahtuu Venetsiassa. Tiedän että siitä on esitetty jotain jaksoja mutta olisiko mahdollista saada siitä uusinta ja mahdollisia uusia jaksoja?

Lähettänyt käyttäjä

Miksi "Sarja on katsottavissa Yle Areenassa suorana, ei jälkikäteiskatselua." Jos tallennus on jäänyt vajaaksi ohjelman esitysajankohdan muutoksen vuoksi EI AREENASTA ole mitään hyötyä. Miksi

Lähettänyt käyttäjä

Olen saanut vaikutelman, että saksalaissarjojen jälkikatseluaika Areenalla on lyhyempi kuin muiden ulkomaisten sarjojen. Jos näin on, mikä lienee syy?

Hei Juha!

Nyt meneillään olevissa ja tulossa olevissa krimeissä nettikatselua on 7 - 14 vuorokautta. Tähän kestoon vaikuttavat sarjojen myyjäyhtiöt. Kyllä brittisarjoillakin on viikon tai kahden viikon verkko-oikeuksia.

Päivi
toimittaja, TV1

Lähettänyt käyttäjä

Hei!
Kyllä meidät perinteisen Krimin ystävät on aika tyystin unohdettu.
Kaipaisin sellaisia sarjoja, joissa tarina esitetään yhdessä tai korkeintaan kolmessa jaksossa.
Brittiläisiä,saksalaisia, pohoismaalaisia.
Esim.KAHDEN KEIKKA,KETTU,BELLA BLOCK, LEWIS,YLIKOMISARIO BANKS,HILJAINEN TODISTAJA,WEXFORD YM.YM.
JA MYÖS UUSIA TUTTAVUUKSIA sarjoista, joissa ei venytetä yhtä tarinaa loputtomiin.

Kahden keikkaa kaipaaville ei näistä neljästä uudesta Kahden keikasta jäänyt mitään käteen.
Matula ja Rainer kehiin. Niitä uusintoja kaivataan.
Samoin jaksoja esim. sarjasta Murhan jäljet.Ei niitä kaikkia ole tvssä näytetty Suomessa.
Ohjelmistosta päättävien tulee suhtautua intohomalla rikossarjoihin ja tapella niille lisäaikaa.
Vaikka vierastankin tietokoneelta tuijottelua , niin laittakaa sitten näitä sarjoja vaikka nettiin.
LOVEJOY sta kiitos. Voin katsella edes netistä.
KOMISARIO WEXFORDIA olisi pitänyt näyttää heti vaikka Teemalla . Ruth Rendellin muistoksi.
Vanhan koulukunnan rikossarjoja on maailma pullollaan. Näyttäkää niitä.
Mieleen tulee nyt vaikkapa Jack Irish,Case Histories,Den Fördömde (pääosassa Rolf Lassgård),Foylen sodan uudet jaksot, saksalaisia uutuuksia....

Lähettänyt käyttäjä

Kahden keikan, ja erityisesti Renzin ihailijana toivoisin, että sarja näytettäisiin uusintana aivan alusta asti. Jos ei tv:ssä, niin vaikkapa Areenassa, kuten esimerkiksi Lovejoy-sarjan kanssa on toimittu.

Olisin ikionnellinen, ja uskon, etten mitenkään olisi ainoa!

Lähettänyt käyttäjä

Herr Dr. Matula. Puhutte vähän, mutta asiaa.
Jos, ette voi millään näyttää Kahden keikkaa alusta asti uusintana, niin sitten vain Areenaan kaikki jaksot.

Vaikka tietysti tvstä ne olisi mukavampi katsoa.
Kaikilla ei ole vielä sellaisia telkkareita ja laitteita, joista voisi Areenaa katsoa kunnon kuvaruudulta.

Lähettänyt käyttäjä

Hei. Koska tulee saksalaisdekkareita myös viikonloppuna? Midsomerin murhat on tosi hyvä , mutta eikös voisi tulla molempia?

Lähettänyt käyttäjä

Schimanski olis kiva saada ruutuun viimexi mtv 3 90luvulla näyttänyt olisi kultuuri teko yleltä uusia kalapuikko viiksi sarja ja saman tien murharyhmä crimestory torello luca

Lähettänyt käyttäjä

Miksi Siska lopetettiin taas alkuunsa? Tätä samaa kiusantekoa on ollut näiden parhaiden krimien kanssa jatkuvasti. Vanha Kettu lopetettiin kesken ja Derrickistä jätettiin jaksoja välistä.

Saksalaisdekkareiden pakettia suunnitellaan!

Saksalaisdekkareiden ystäviä ei ole unohdettu. Se, mitä sarjoja ja milloin esitetään, on parhaillaan suunniteltavana.

Yle Teeman, Yle Femin ja Areenan tarjonta löytyy kanavien verkkosivuilta.

Muistattehan, että Kahden keikan uusinnat alkavat tänään ti 22.9. klo 22.00. Matula ja Lessing ratkovat kadonneen naisen tapausta.

Päivi
verkkotoimittaja. TV1

Lähettänyt käyttäjä

Minkähän takia Päivi Suikkasen tuossa yllä mainitsema Kahden keikan jakso, http://areena.yle.fi/1-2075724 , ei ole katsottavissa Areenassa, vaikka tulevat jaksot ovat?

Lisäksi kaipaisin selvennystä siihen, onko mahdollista, että Kahden keikka joskus tulevaisuudessa esitettäisiin kokonaan alusta alkaen uusintana? Nythän alkaneet uusinnat ovat jaksoja, jotka ovat valmistuneet vuodesta 2011 eteenpäin. Sarjaa kuitenkin alettiin tehdä vuonna 1981.

Lähettänyt käyttäjä

Siis eikö koko loppuvuonna tule mitään uusia krimejä. Ainoa taitaa olla joskus marraskuussa tuleva kriminalisti joka syrjäytettiin pakolaisten kunniaksi järjestetyn konsertin vuoksi. Sekin menee varmasti ohi kun ei sitä muista kuitenkaan.Katsoikohan sitä edes kukaan. Ei me uusintoja haluta, ne on nähty jo kaikki. Midsommerin murhat on mummojen ohjelma. Ei siinä mitään, mutta onko kahden keikan uusinnat ainoa saksalaisdekkari joka tulee.

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos Siskan uusinnoista.

Toivottavasti vanhojen saksalaiskrimien uusintoihin saataisiin ainakin

- Kahden keikan jatko siitä, mihin ed. uusinnat loppuivat ja
- Vanhan ketun jatko siitä, mihin ed. uusinnat loppuivat

Kahden keikan jaksojahan ei ole uusittu koskaan, ja Vanhaa Kettuakin on uusittu viimeksi joskus 15 vuotta sitten. Nuo sarjat kestävät edelleen aikaa ja olisi hyvä, että niitä alunperinkin seuranneilla katsojilla olisi vielä elinaikanaan mahdollisuus nähdä nuo vanhat jaksot.

Hyvää syksyn jatkoa.

Lähettänyt käyttäjä

Saksassa filmataan noita dekkarisarjoja suorastaan paljon. Aiheen vierestä, mutta oli mukavaa Saksalaisen kulttuurin ystävänä katsella muitakin sarjoja.

Krimien ensi vuotta suunnitellaan!

Kahden keikka, Syyttäjä ja Kriminalistin yksi jakso. Näillä krimeillä mennään nyt vuoden loppuun saakka. Kuten tuolla aikaisemmin olen maininnut ensi vuoden esityksiä vielä suunnitellaan.

Pertsa, sopimussyistä Kahden keikan 22.9. ulostulleella jaksolla ei ollut Areenassa jälkikatseluoikeuksia. Muut jaksot ovat kyllä 14 päivän ajan verkkokatselussa.

Partamooses, kiitos toiveista! Ne lähtevät eteenpäin!

Päivi
verkkotoimittaja, TV1

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos verkkotoimittaja Päiville puolittaisesta vastauksesta.

Kysyn nyt toisen, vastausta vaille jääneen, kysymykseni uudelleen: Onko mahdollista, että Kahden keikka joskus tulevaisuudessa esitettäisiin kokonaan alusta alkaen uusintana?

Tarkennuksena sanottakoon, että tämä siis on toiveeni: Kahden keikan uusiminen sarjan alusta asti.

Kiitos!

Hei Pertsa!

Toiveesi on mennyt eteenpäin! Tällä hetkellä tilanne on se, että Kahden keikkaan on uusintaoikeuksia jäljellä nyt esitettävien jaksojen lisäksi kymmenkunta muuta Matula & Lessing -tarinaa. Jossain vaiheessa uusitaan myös Kahden keikka - vaaralliset yhdessä. Sarjan muihin jaksoihin ei ole enää oikeuksia, joten aivan alusta asti Kahden keikkaa ei nyt lähiaikoina ole luvassa. Mutta katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Päivi
verkkotoimittaja, TV1

Lähettänyt käyttäjä

Mitäs tämä on: onko tosiaan niin, että kahden – parhaassa tapauksessa kolmen – saksalaisdekkarin sijaan nähdään vain tiistai-illan uusintoja Kahden keikasta. Mihin jäivät viikonlopun Krimit? Saksalaisdekkareissa olisi enemmänkin valinnan varaa, uusintoina tai uusina. Kaikkiin katsojiin ei pure teennäinen ja väkivallalla mässäilevä Silta.

Lähettänyt käyttäjä

Mihin tosiaan on kadonnut sunnuntain krimipaikka? Dekkareita ja elokuvia tulee Saksasta kuin liukuhihnalta, osa parempia ja osa huonompia, mutta varmaan niitä kohtalaisen hyviä löytyisi ilman uusimista kerran viikossa su tai la-illassa esitettäväksi. Tiistain uusintapaikka on sinänsä ihan kiva lisä, kiitos siitä Ylelle.

Lähettänyt käyttäjä

Saisikin kerran verorahoille vastinetta, kun Yle tekisi "miehen työn" ja ostaisi oikeudet kokonaan Kahden keikkaan, tai ainakin siitä lähtien, kun jätitte kesken, johonkin 4-5 kauden kohdalle. Siitä eteenpäin kiitos!!! Kaikki jaksot!
Niiden täytyy olla halpoja nyt, kun ovat niin vanhoja.
Katsokaapa nyt tämänkin iltaisen, 6.10.2015, Kahden keikan tv-lähetyksen jälkeen sitä on Areenassa katsottu reilun kahden tunnin aikana melkein 14 000 kertaa!!!
Mikä muu ohjelma uusintana pystyy samaan???

HERÄTYS YLEN VIISAAT!!!

Lähettänyt käyttäjä

Areenan tilastot eivät aina kerro totuutta. Jos ohjelma on esitetty aiemmin ja ollut areenassa, uusintakierrokset tulevat vanhojen lukemien päälle suoraan. En usko, että yksikään uusi j ja ensimmäistä kertaa esitetty ohjelma areenassa kerää 14 000 katsojakertaa alle kahdessa tunnissa. Ei ainakaan saksalaiset krimit. En usko myöskään, että ylen tekniikka kestäisi noin monta samaan aikaan lataajaa, sillä sehän lähentelisi jo varmaan jotain areenan hakkerointiyritystä. Haloo siis itsellesi.

Lähettänyt käyttäjä

Saksalaiset krimit: Kahden Keikka, Siska, Kettu ym. kelpaavat vaikka uusintoina. Olisiko mahdollista hankkia myös Agahte kanns's nicht lassen eli Agahte ei luovuta (sarja - 5 erillistä jaksoa), Die Rosenheim-Cops, Küstenwache, erilaisia SOKO -sarjoja ym. rikossarjoja? Niitä riittää mm. Saksan ZDF-kanava, mutta ainakin itselläni on tuo saksan kielen taito huono. 0nneksi osaan ohjelmista saa saksankielisen tekstityksen, joka hieman helpottaa seuraamista. Toivottavasti joskus tulisi saksalaissarjojen boxeja Suomeen suomeksi tekstitettynä. Esim. 2011 piti tulla Finnkinolta Derrick, jossa piti olla kymmeniä jaksoja eri vuosilta, mutta ei ole enää mitään kuulunut siitä.
Midsomerin murhat kuuluvat myös suosikkeihini ja kotoani löytyy kaikki Suomessa julkaistut boxit.
Itseäni ei kiinnosta tosi-tv ohjelmat eikä ruokaohjelmat, joten saisi tulla enemmän saksalaiskrimejä. 50+ naiskatsojana kiinnostaa krimit todella paljon.

Lähettänyt käyttäjä

Niin se näyttää olevan, että rikossarjojen ystäville on tainnut koittaa kovat ajat.
Tarjontaa on, mutta uusintoja ja osa iltapäivisin esitettävää hömppää.
Olkoon niitäkin, mutta kyllä sekaan pitäisi mahtua aivan uusiakin jaksoja .
Uusintana kaipaan Kahden keikkaa jaksosta 60 eteenpäin.
Ja kuten tällä palstalla jo joku huomauttikin, niin oikeudet pitää sitten ostaa jos ne eivät ole voimassa.
Vaikka pidän saksalaisista sarjoista erittäin paljon, niin kyllä brittiläiset ja pohjoismaalaiset ovat myöskin laadukkaita.
Taidan olla ainoa, joka ei oikein innostu sarjoista, joissa koko tuotantokausi
kertoo yhden tarinan esim. 10-20 jaksossa.
Kolme osaa yhteen tarinaan riittää mainiosti.

Täällä palstalla esitettyyn kysymykseen tai toiveeseen vain Areenaan tulevista rikossarjoista en ole nähnyt vastausta.
Komisario Wexfordit , Murhan jäljet , Wyclife esimerkkeinä Areenaan sopivista sarjoista.

Kahden keikan uusimman yritelmän neljää jaksoa on turha uusia.
Mitätöntä kamaa.
Kyllä on ikävä sarjoja Ylikomisario Banks, Foylen sota, Lewis, Hiljainen todistaja
ja vaikkapa vanhempia ruotsalaisia rikossarjoja kuten Ronald hassel.
Ikävä on myös Adam Dalgliesh jaksoja. Ja Rebus sarjan neljää ensimmäistä jaksoa . Siis niitä , joissa on pääosassa John Hannah,
Ja niistä tulikin mieleeni Dalglieshiä viimeisissä jaksoissa esittänyt Gentley alias martin Shaw, joka esitti pääosaa Tuomaeri John Deed sarjassa.
Sitä ei liene koskaan esitetty tvssä Suomessa.
Nyt olisi aika.
Saisiko vastauksen tähän vain Afreenassa esitettäviin sarjoihin - kysymykseen?

Hei Ynjevi!

Ylen rikossarjat ovat katsottavissa sekä telkkarin että Areenan puolella. Pelkästään netissä katsottavia rikossarjoja ei ole nyt tulossa.

Ykkösen tulevasta tarjonnasta tässä muutama maininta. Foylen sodan 8. kauden uusia jaksoja esitetään sunnuntaisin 20.12. alkaen. Ylikomisario Banksista nähdään 23.1. alkaen kolmannen kauden uudet jaksot. Komisario Lewisin yhdeksäs tuotantokausi esitetään näillä näkymin kesällä 2016.

Sinulta on varmaan mennyt ohitse, mutta laitoin tiedoksesi 22.9. vastauksessani kanavien suorat linkit, joista saat parhaat tiedot tulevasta tarjonnasta. Tässä vielä kerran: Yle Teema, Yle Fem ja Areena. Vain Areenassa oleva tarjonta löytyy täältä.

Päivi
verkkotoimittaja, TV1

Markus, ei ole saksalaisdekkareita hyllytetty. Kahden keikka pyörii koko ajan ja Syyttäjäkin on tulossa. Ensi kevään suunnitelmista saan tietoa ihan lähipäivinä. Palaan sitten asiaan.

Päivi
verkkotoimittaja, TV1

Lähettänyt käyttäjä

No uudet jaksot ovat ainakin olleet hyllyllä pari kuukautta, vaikka jaksoja olisi kymmeniä valmiina Ketusta, Kriminalistista ja Syyttäjästä. Lienee saksalaisten hinta huomattavasti brittejä kalliimpi, muuten ei ymmärrä ratkaisua, kun katsojaluvutkin kestää vertailun.

Lähettänyt käyttäjä

kovan lain kesken jääneiden sisar-sarjojen (rikollinen mieli / erikoisyksikkö) perään kyselisin, kun ei mitään ole kuulunut, ei tv1 saatikka tv2... meinataanko koskaan enää näyttää?

Hei Taas!

Kova laki: Erikoisyksikkö palaa uusintoina TV2:n ohjelmistoon tammikuun alussa. Jaksoja on luvassa tuonne toukokuun alkuun saakka.

Päivi
verkkotoimittaja, TV1

Lähettänyt käyttäjä

Saisiko Yle hankittua ihan uusiakin Saksalais krimejä tai muitakin eurooppalaisia dekkari sarjoja iän ikuisten uusintojen seuraksi. Ylen lauantai iltojen ohjelmat siis klo 21 jälkeen
on tosi surkeata eli iän ikuinen Uutis vuoto ja Tartu Mikkiin ei todellakaan innosta vaan olisi kiva katsella vaikka laadukkaita Eurooppalaisia sarjoja.

Lähettänyt käyttäjä

Oi Päivi, milloin tulee jotain uutta saksalaisdekkaria. Samaa mieltä siinä ettei tule miltään kanavalta mitään katsomisen arvoista. Ehkä kuulun vähemmistöön, mutta nämä ms.viihdeohjelmat, tositvsoopa eikä varsinkaan uusinnat kiinnosta.Yllätyn aina kun jotain uusitaan katsojien pyynnöstä, kuka yleensä haluaa katsoa toiseen kertaan yleensä mitään.

Lähettänyt käyttäjä

Milloin muuten se kriminalisti tulee joka piti syrjäyttää sen joutavan konsertin takia. Se on tietysti jo menmyt eikä mitään mainintaa missään

Tulossa Deutschland 83, Kettu, Syyttäjä ja Kriminalisti!

Markus, Ode, Joseg ja Igsgzhzu: Kriminalistin jakso, joka taannoin joutui väistymään muun ohjelmiston tieltä, esitetään sunnuntaina 13.12. klo 19.30. Ajankohta on kerrottu Kriminalistin kohdalla tuolla jutussa.

Sitten näihin muihin tuleviin. Tulossa on kahdeksanosainen, saksalainen vakoilusarja Deutschland 83 tiistai-iltaisin 26.1. klo alkaen klo 21. Aikaisemmin esittämätöntä Kettua on luvassa helmikuun alussa sunnuntai-iltaisin klo 19.30. Syyttäjän uusinnat vuorottelevat 11.2. alkaen torstaisin klo 19 Kriminalistin uusintajaksojen kanssa.

Nämä ovat nyt tällä hetkellä tiedossa olevat saksalaissarjat. Tietoja päivitetään kyllä heti, kun tulevista ohjelmista saadaan jotain kerrottavaa.

Päivi
verkkotoimittaja, TV1

Lähettänyt käyttäjä

Niinpä.
Kriminalistin uusinnat. Syyttäjän uusinnat.
Jos uusintoja pitää lähettää, niin sitten aloitetaan aivan sarjan alusta ja uusitaan tähän päivään asti.
Sellaisia uusintoja ei kannata esittää , jotka ovat liian tuoreessa muistissa.
Kuten esim. nyt Kahden keikan uusinnat.
Täällä on usein toivottu Matulaa alusta asti tai sitten ainakin siitä asti kun Rainer astui kehiin.
Mutta ei. Ei ole oikeuksia.
Eihän niitä ole , jos ei niitä osta.
Ilmeisesti täällä esitetyt toiveet valuvat kuin vesi hanhen selästä.
Jurppii vähän.

Lähettänyt käyttäjä

Hei!
Päivi vastasi kerran Ynjeville, että tietoa tulevista ohjelmista
saa esim. Teeman tai Femin verkkosivuilta.
Aika vaikea niistä on kuitenkin saada kovin paljon etukäteen tietoa esim.
ensi kevään krimisarjoista.
Otin sähköpostilla Teemaan yhteyuttä ja siellä ei ollut tietoa yhdestäkään rikossarjasta.

Lähettänyt käyttäjä

Jeps olisi jo aika saada tietoa KAIKISTA keväällä 2016 tulevista saksalaisdekkareista. Niissä on tyyliä eikä pelkästään vain jenkki-pum-pum-ajojahtiautolla -kökköä jota ei yli 15 vuotias viitsi edes vilkaista sivusilmällä.
Bitte schön YLE jotain kunnioitusta veroja maksavia asiakkaita kohtaan.

Lähettänyt käyttäjä

Niin miten on? Voidaanko ne Kahden keikan vanhojen jaksojen uusintaoikeudet ostaa?
Mites Siska ? Sekin jäi kesken. Entä Kettu missä on Leo Kress? Please!!!

Lähettänyt käyttäjä

Tää menee varmaan asian vierestä, mutta laitan kuitenkin...
Jatkuuko ihana italialaissarja Isä Matteon tutkimukset vielä joskus?
Oisko mahollista saaha sitä myös uusintana?

Hei Töötöö, Mika, Anonyymi ja Don Matteota ikävä!

Kiitos viesteistä! Teemalle on tulossa dekkarisarja Isä Matteon tutkimuksia 9. kauden uusinta sekä uusi 10. tuotantokausi vuoden 2016 puolella. Töötöö, sarjoista tulee kanavien verkkosivulle tietoa heti kun ohjelmistot ovat kunnossa. Mika, kevään ohjelmistoja vielä rakennetaan joten palaamme asiaan sitten, kun on varmaa tietoa jaettavaksi. Anonyymi, kaikki toiveesi ovat lähteneet eteenpäin!

Mukavaa viikonjatkoa!

Päivi
verkkotoimittaja, TV1

Lähettänyt käyttäjä

ZDF:n nettipalvelut kannattaa saksalaisista sarjoista (ja muustakin ohjelmistosta) kiinnostuneiden muistaa, ZDF kun jopa näyttää ihan kohtuullisesti tuotantoaan Saksan ulkopuolellekin! Jos pelkkä puheen kuuntelu ei tunnu riittävältä, niin Mediathekin puolella löytyy ainakin yleensä myös saksankielinen tekstitys.

Kunpa myös RAI näyttäisi tuotantoaan yhtä hyvin Italian ulkopuolelle, kuin ZDF tekee. Tuleehan sieltäkin varsin hyvin esimerkiksi dokumentteja, mutta esimerkiksi Montalbanosta täytyy tyytyä alkupään tuotantoon, jos enää siihenkään.

Lähettänyt käyttäjä

Jos on mahdollista hankkia maksukanavia niin ainakin erään yhtiön mix pakettiin voi valita myös ZDF:n. Maksukanavia varten tarvitaan digiboxi tai tv, johon saa kortin. Osa ohjelmista on tekstitetty, joten voi laittaa ohjelmakohtaisen tekstityksen. Ainakin itselläni ollut ed. digiboxi (v.-06) ei mahdollistanut samaan aikaan muun tallennusta vaan se meni pieleen. Onneksi löysin asetuksista heikkokuuloinen niin jo onnistui tallennus samaan aikaan kuin katsoin tekstitettyä ohjelmaa. Nykyiset digiboxit (itselläni v. -15) toimivat monilta osin paremmin. ZDF:ltä tulee paljon hyviä poliisi- ja muita sarjoja ja monet niistä ovat tekstitetty jopa jotkut uutiset. Itselläni ei saksan kielen taito riitä seuraamiseen kunnolla, mutta jos tekstitys niin vähän paremmin.

Lähettänyt käyttäjä

Välittääkö Yle lainkaan katsojien toiveista? Tässä on vaikka kuinka moni toivonut saksalaisia krimi-sarjoja. Saksassa tehdään hyviä ja kiinnostavia krimi-sarjoja edelleen, mutta ei niitä ei Suomeen! Yle vaan lähettää jatkuvasti iänikuisia epookkisarjoja. Ilmeisesti pyrkimyksenä indoktrinaatio, suomalaisia totutetaan uudestaan luokka-ajatteluun ja sotaan. Foylen sota taas - kuinka monennen kerran.

Toivon näkeväni Ylen ohjelmissa hyviä eurooppalaisia rikossarjoja tästä ajasta, ei enää epookkia, kiitos! Tositeevee ja lauluohjelmat ynnä muut viihteet eivät ole tippaakaan kiinnostavia. Miksi niitä suolletaan jatkuvasti? Kuka katsoo? Olen katsonut useita kertoja ohjelmatilastoja ja nuo ohjelmat eivät todellakaan ole kärjessä.

Sivut