Hyppää pääsisältöön

Pokka pitää

Klassikkosarja Pokka pitää palaa ruutuun.
Richard ja Hyacinth Bucket (Clive Swift ja Patricia Routledge). Klassikkosarja Pokka pitää palaa ruutuun. Pokka pitää,yle tv1

TV1 lauantaisin 24.9. - 31.12.2016 ja 28.1. - 29.7.2017 klo 18.15 - 18.45.
Yle Areenassa 7 päivää

"The Bouquet residence, the lady of the house speaking!" Bouquet'n residenssi, rouva puhelimessa!

Riemastuttava rouva Hyacinth Bucket palaa ruutuun. TV1 esittää koko Pokka pitää -sarjan (Keeping up Appearances) erikoisjaksoineen. Viikkoa ennen uusintojen alkua nähdään myös uusi 1950-luvulle sijoittuva erikoisjakso Nuori Hyacinth.

Pokka pitää

Hyacinth (Patricia Routledge) on tehnyt täydellisyyden tavoittelusta ja snobismista taidetta. Muu perhe saa kärsiä rouvan päähänpistoista ja rouva perheestään.

Bucketin perheeseen kuuluvat kaiken kärsinyt aviomies Richard (Clive Swift), näkymättömissä pysyvä poika Sheridan, aivan liian tavalliset siskot Daisy (Judy Cornwell) ja Rose sekä Daisyn veltto aviomies Onslow (Geoffrey Hughes) ja dementoitunut isä (George Webb).

Rose-siskon roolissa nähdään ensimmäisen kauden jaksoissa Shirley Stelfox ja muissa jaksoissa Mary Millar.

Richard ja Hyacinth Bucket Pokka pitää -sarjassa
Richard ja Hyacinth Bucket (Clive Swift ja Patricia Routledge) Richard ja Hyacinth Bucket Pokka pitää -sarjassa Kuva: Yle Kuvapalvelu Pokka pitää

Puhtaat maitopullot

Bucketit asuvat siistissä ja tarkkaan järjestetyssä talossa. Hyacinth jopa pesee maitopullot astianpesukoneessa ennen kuin palauttaa ne maitomiehelle.

Kaiken pitää näyttää moitteettomalta, mutta Hyacinthin kauhuksi muu maailma ei ole moitteeton.

Naapurin Elizabethin roolia esittää Josephine Tewson ja hänen eronnutta veljeään, Emmettiä David Griffin.

Keeping up Appearances. Britannia, 1990-95. Tuotanto: BBC. Pokka pitää on edellisen kerran esitetty TV1:ssä vuonna 2013.

Pokka pitää – erikoisjaksoja

Rouva Hyacinth Bucket ja rakas miehensä Richard seikkailevat erikoisjaksoissa. Luvassa on unelmaristeilyä, jalkavaivoja, joulujuhlia ja hyväntekeväisyyttä.

Pokka pitää: Unelmaristeily QE II:lla

TV1 maanantaina ja tiistaina 20. - 21.12.2016 klo 18.30 - 19.00
Yle Areenassa viikon ajan

Lähes aristokraattinen rouva Hyacinth Bucket ja hänen kovia kokenut miehensä Richard lähtevät loistoristeilylle ja tapaavat siellä yllättäen valitettavan tuttuja ihmisiä.

Pokka pitää: Sieni vastaan kihti

TV1 torstaina ja perjantaina 22. - 23.12.2016 klo 18.30 - 19.00
Yle Areenassa viikon ajan

Richardilla on jalkavaivoja, jotka harmittavat häntä yhtä paljon kuin Hyacinthiakin. Kuka löytyy isäukon sängystä?

Jalkavaivainen Richard joutuu tarinan jälkimmäisessä osassa koville, kun isäpapan huoneen valtaajaa häädetään. Hyacinthin keittiösuunnitelmat saavat pahan kolauksen.

Pokka pitää: Joulupukki Richard & Co

TV1 sunnuntaina 25.12.2016 klo 18.30 - 19.00
Yle Areenassa viikon ajan

Hyacinth määrää miehensä kirkolle esiintymään joulupukkina. Pukki nauttii sitä ennen hieman liikaa jouluiloa ja varapukki astuu remmiin. Mutta saako joulupukki tällä kertaa suukon?

Pokka pitää: Kuninkaallinen ilmestys

TV1 maanantaina 26.1.2016 klo 18.30 - 19.00
Yle Areenassa viikon ajan

Hyacinth joutuu haalimaan kaikki kynnelle kykenevät lähisukulaiset hätiin, kun kirkolla järjestetään perinteinen historiallinen näytelmä.

Tuotanto: BBC, Britannia, 1991 - 1995. Jaksot on esitetty TV1:llä edellisen kerran vuonna 1993.

Nuori Hyacinth

TV1 lauantaina 17.9.2016 klo 18.15 - 18.45
Yle Areenassa 7 päivää

1950-luvulle sijoittuvassa uudessa erikoisjaksossa 19-vuotiaan Hyacinthin (Kerry Howard) yritykset koulia siskoistaan ja isästään paremman luokan perhettä ei aina saa kiitosta asianomaisilta.

Siskoilla on kaikilla omat unelmansa. Violet (Tamla Kari) haaveilee rikkaudesta. Daisy (Katherine Pearce) on innostunut luonnosta ja Rose (Katie Redford) unelmoi filmitähdistä ja pojista.

Hyacinth haaveilee posliiniastiastosta. Ja kuinka hän toivookaan, että hänen rakas, viinaanmenevä isänsä (Mark Addy) olisi vähän enemmän niin kuin entinen majuri Cooper-Smith (Tony Gardner), jonka sisäkkönä Hyacinth työskentelee.

Rose (Katie Redford), Daisy (Katherine Pearce), Daddy (Mark Addy), Hyacinth (Kerry Howard), Violet (Tamla Kari)
Rose (Katie Redford), Daisy (Katherine Pearce), isä (Mark Addy), Hyacinth (Kerry Howard), Violet (Tamla Kari) Rose (Katie Redford), Daisy (Katherine Pearce), Daddy (Mark Addy), Hyacinth (Kerry Howard), Violet (Tamla Kari) Kuva: Yle Kuvapalvelu nuori hyacinth

Young Hyacinth. Tuotanto: BBC Worldwide, Britannia, 2016. Käsikirjoitus: Roy Clarke. Ohjaus: Sandy Johnson.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Jihuu, kyllä nyt riemu repeää, kun tulee sekä uutta että vanhaa Hyacinth Bucketia, eiku Bouquetia ;) Kiva, kiitti paljon, että tulee myös areenan kautta.

Lähettänyt käyttäjä

Upeeta, mahtavaa. Ja vain pari viikkoa Britannian ensiesityksen (2.9.) jälkeen. Kiitos, kiitos, kiitos.

Lähettänyt käyttäjä

Voi kun mukava kun Hyasintti saadaan jälleen ruutuun. Selättää mennen tullen nykyiset hömppä sarjat. Odotan innolla!

Lähettänyt käyttäjä

Tämä on syksyn ilopilleri. KIITOS YLE!

Ja näköjään myös katseluoikeudet myös Areenan puolelle - Yes! :D

Lähettänyt käyttäjä

"Hyacinth haaveilee, että jokupäivä omistavansa yhteensopivan posliiniastiaston."

Minä haaveilen, että jokupäivä toimittaja osaavansa kirjoittaa suomea.

Lähettänyt käyttäjä

Bucketin porukka jaksaa aina ilahduttaa!!! Mukava että jaksot uusitaan!

Lähettänyt käyttäjä

Ihanaa tähän ei kyllästy koskaan! Parasta viihdettä vuodesta toiseen! :)

Lähettänyt käyttäjä

Juu on vain 1 osa. Nuori Hyacinth, 1/2 h, tuli eilen illalla BBCltä.

Lähettänyt käyttäjä

Jostain muistan lukeneeni ettei Patricia oikein arvostanut tätä nuorta Hyacinth'ia, mutta mielenkiinnolla katson ja vanhatkin jaksot jaksaa kerta toisensa jälkeen naurattaa. :)

Lähettänyt käyttäjä

Siis näkeekö tuon nuori Hyasintin myös Areenasta?

Lähettänyt käyttäjä

Kyllä oli hauskaa hupia Hyasintin ja sukulaisten toilailut vanhemmassa sarjassa... Muistutti lievästi sanoen ex-anoppiani... Vanha isä oli paras tapaus !!!

Lähettänyt käyttäjä

Hyasinttiä on hauska seurata...uusintanakin...itsellä ensimmäiset 2kautta dvd:nä puuttuu joten alkujaksot ei niin tuttuja....Hyasintin sielunsiskoja suvussa ja tuttuina joten niille voi iloisesti nauraa kun vaan ei tarvi olla usein tekemisissä...

Lähettänyt käyttäjä

Ihan pahaa tekee etteivät kaikki osaa kirjoittaa rouvan nimeä oikein. Se on siis Hyacinth!

Lähettänyt käyttäjä

en uskonut tätä mahdolliseksi! Onneksi oli kesä, ei paljoa "telkkaria" tullut katsottua. Aina jos avasi sen niin joku sojotti pyssyn kanssa, tahi veri roiskui! Oli jo huoli, että mitä keksii, kun tulee syksy ja talvi, eikä Tv-stäkään voi katsoa kuin uutiset.
Mutta nyt on kaikki hyvin, kun tämä sarja alkaa, vaikka onkin katsottu jo ainakin kaksi kertaa, mutta silti! Kiitokseni Ylelle!

Lähettänyt käyttäjä

Sitten kun vanhat Pokka pitää-jaksot (+ toivottavasti kaikki erikoisjaksot) on näytetty, olisi mukava nähdä myös Toinen jalka haudassa-sarja uusiksi. Victor Meldrew on mielestäni miespuolinen Hyacinth :). Nämä molemmat 1990 alkaneet sarjat ovat näköjään imdb-arviointien mukaan yhtä suosittuja ja ovathan ne molemmat todella hyviä sarjoja.

Hei kaikki Pokka pitää -fanit! Toivottavasti tykkäsitte Nuori Hyacint -erikoisjaksosta. Seuraavaksi siirrymme sitten klassikkosarja Pokka pitää pariin. Ykkönen esittää sarjan kaikki jaksot, myös spesiaalijaksot. Luvassa on unohtumattomia ja riemukkaita hetkiä! "The Bouquet residence, the lady of the house speaking!"

Kapulatar, toiveesi on kirjattu. Toinen jalka haudassa on sekin mahtava sarja. Toivotaan, että saamme sen jossain vaiheessa ruutuun.

Mukavaa maanantaipäivää kaikille!

Päivi
verkkotoimittaja, Yle TV1

Lähettänyt käyttäjä

Toivon todellakin, että Victor Meldrew ja hänen paljon sietänyt vaimonsa Margaret saapuvat vielä viihdyttämään päiviämme vuosien 1990-2001 yhteensä 42 jaksollansa (6 kautta ja 6 erityisjaksoa). Nykyisin 80-vuotias Victoria esittänyt Richard Wilson on tähän saakka esiintynyt aktiivisesti, mutta kesästä lähtien on terveysongelmien vuoksi ilmeisesti ollut estynyt http://www.dailymail.co.uk/news/article-3738656/One-Foot-Grave-s-Richard-Wilson-80-fighting-life-hospital-suffering-severe-head-injury-heart-attack.html

Lähettänyt käyttäjä

Valitettavasti tuo nuori Hyacinth ei itseäni sykäyttänyt. Onneksi kuitenkin saamme nähdä hulvattomat vanhat jaksot.

Lähettänyt käyttäjä

Onneksi nämä tulee taas! Osa jaksoista on DVD:llä, kaikki tallensin myös vanhalle digiboxille, mutta se hajosi. Nyt saan taas talteen kaikki jaksot!

Nuori Hyacinth oli ihan mukava special-jakso, mutta ei kyllä vedä vertoja alkuperäiselle sarjalle.

Lähettänyt käyttäjä

sarjasta. On hyvä että ees yksi katsottava sarja alkaa syksyn iloksi!
Vielä kun -Vielä virtaa- sarja tulisi, niin olisi taas TV-lläkin käyttöä.
Toivotan kaikille aurinkoista syksyä ja iloitaan ja viihdytään tämän hauskan perheen parissa.

Lähettänyt käyttäjä

Onneksi! Melkoinen tylsimys oli mielestäni tuo Nuoren Hyacinthin sarjapilottijakso ja BBC on päättänytkin, että siitä ei tehdä koko sarjaa http://www.radiotimes.com/news/2016-10-06/young-hyacinth-goodnight-sweetheart-and-are-you-being-served-will-not-get-full-series-says-bbc

Lähettänyt käyttäjä

Näitä vanhoja brittisarjoja jaksa katsoa uusintoinakin. Ne vain ovat niin hyviä. Täällä taas naukaisen sen "Vielä virtaa" -sarjan perään, koska ihan varmasti rouva H:n ystävät ovat myös ukkojen ystäviä.

Pokka pitää -fanit! Muistuttelen, että sarja on kolmen viikon ajan tauolla 7. - 21.1. Sarja palaa tutulle paikalleen lauantaina 28.1.
Ohjelmistossa on 7.1. Elossa 24 -sarjan päätösjakso, 14.1. tavallista pidempi luontodokumentti eli Juha Taskisen Järvihylkeen jäljillä ja 21.1. on vuorossa Meidän maamme -sarjan päätösjakso.

Päivi
verkkotoimittaja, Yle TV1

Lähettänyt käyttäjä

Luulin jo että nyt se ilo loppui, mutta onneksi tulin tarkistamaan! Tammikuun lopussa sitten taas jatketaan. Olen ihan koukussa tähän sarjaan.

Lähettänyt käyttäjä

No, eipä kyllä ole jatkettu. Sarja jäi näköjään vain muutamaan jaksoon. Ylellä on vara roikottaa katsojia viikosta toiseen koska on maksullinen pakkokanava.

Lähettänyt käyttäjä

Miten niin? Kyllä minä ainakin katselin Hyacinthin 17. jakson lauantaina 18.2.17 sen normi lähetyspaikalla klo 18.15 yle1ltä. Ja sitä paitsi, onhan tuo jakso nyt viikon ajan Areenassa: http://areena.yle.fi/1-2193774

Hei Taas tätä! Pokka pitää -sarjasta esitetään nyt kaikki mitä sarjasta on tehty. Sarjaa ei esitetty lauantaina 11.2.2017 Grantchester-sarjan erikoispitkän jakson vuoksi. Nyt jaksot rullaavat normaalisti. Jos esityksiin tulee muutoksia, niistä kyllä ilmoitamme.

Mukavaa maanantaipäivää kaikille!

Päivi
verkkotoimittaja, Yle TV1

Lähettänyt käyttäjä

Samaa vitsiä venytetään osasta toiseen ja vielä valmiiksi naurettuna. En ollenkaan ymmärrä, mikä siinä niin hauskaa on. Pääroolin esittäjä on kyllä todella kaunis nainen ja näyttelee ihan ok osansa. Hän on näytellyt myös mm. sympaattista yksityisetsivää (Hetty Winthorpe tms.) ja se olisi paljon kivempi nähdä telkussa kuin tämä puhkikulutettu "hauskuus".

Lähettänyt käyttäjä

Netistä löytyi hauska koontisivu, jolla kerrottiin mitä Pokka pitää-sarjan näyttelijät ovat tehneet sarjan päättymisen jälkeen:
https://www.seiska.fi/Telkkari/Nain-Pokka-pitaa-tahtien-elama-jatkui-hittisarjan-jalkeen/1119832?_ga=1.265441869.317123263.1489959171

 • Värikkäät, äänekkäät ja ovelat papukaijat ovat valtaamassa kaupunkeja eri puolilla maailmaa.

  Prisma: Papukaijaplaneetta

  Miksi papukaijat alkavat levitä kaupunkeihin?

  Värikkäät, äänekkäät ja ovelat papukaijat ovat valtaamassa kaupunkeja eri puolilla maailmaa.

 • Englannin tunnetuimman kuninkaan Henrik VIII:n hallituskausi on verisin, mitä maa on nähnyt.

  Historia: Henrik VIII:n hovissa

  Henrik VIII:n kausi on verisin, mitä Englanti on nähnyt.

  Englannin tunnetuimman kuninkaan Henrik VIII:n hallituskausi on verisin, mitä maa on nähnyt.

 • Kauppa ja posti olivat joen toisella puolen, lapsetkin olivat vaarassa. Oli tehtävä silta! Tarina pohjalaisten talkoohengestä.

  Muisti: Akat asialla

  Tarina pohjalaisten talkoohengestä.

  Kauppa ja posti olivat joen toisella puolen, lapsetkin olivat vaarassa. Oli tehtävä silta! Tarina pohjalaisten talkoohengestä.

 • tytär kurkistaa ovesta, äiti etualalla laittaa papiljotteja

  Dokumenttiprojekti: Olen jossain

  Elämä ilman lähimuistia ei ole helppoa.

  Elämä ilman lähimuistia ei ole helppoa. Toimittaja Tuula Rajavaara on taltioinut elämää muistisairautta sairastavan äitinsä kanssa.