Hyppää pääsisältöön

Viidakkoperhe

Sympaattinen brittidraamasarja kertoo eläinlääkäri Danny Trevanionin perheestä.
Stephen Tompkinson esittämä eläinlääkäri Danny Trevanion etsii haasteita Afrikasta. Sympaattinen brittidraamasarja kertoo eläinlääkäri Danny Trevanionin perheestä. Stephen Tompkinson,viidakkoperhe,yle tv1

TV1 maanantaista perjantaihin 29.12.2016 - 30.3.2017 klo 17.10 - 18.00, uusinta seuraavana arkipäivänä
Katsottavissa Yle Areenassa

Eläinlääkäri Danny Trevanion kyllästyy lemmikkieläinten hoitamiseen. Kun eteen tulee tilaisuus muuttaa Bristolin kaupungista savannimaisemiin, Danny, hänen vaimonsa Sarah ja kolme lasta pakkaavat tavaransa.

Perhe muuttaa Etelä-Afrikkaan, jonne on parhaillaan valmistumassa villieläinpuisto.

Ykkönen esittää uusintana sympaattisen brittiläisen draamasarjan Viidakkoperhe (7). Sarjasta nähdään kaikki seitsemän tuotantokautta sekä päätteeksi kaksiosainen erikoisjakso. Päärooleja näyttelevät Stephen Tompkinson ja Amanda Holden.

Sympaattinen brittidraamasarja kertoo eläinlääkäri Danny Trevanionin perheestä.
Isä Danny (Stephen Tompkinson) ja äidi Sarah (Amanda Holden) sekä perheen lapset Olivia (Rafaella Hutchinson), Rosie (Lucy-Jo Hudson) ja Evan (Luke Ward-Wilkinson) muuttavat Afrikkaan. Sympaattinen brittidraamasarja kertoo eläinlääkäri Danny Trevanionin perheestä. viidakkoperhe,yle tv1

Afrikan luonto valloittaa

Eksoottinen elämänmuutos ei ole pelkkää ruusuilla tanssimista, ja villieläinpuiston omistaja Du Plessis on perin omalaatuinen mies.

Muutto tuntuu kuitenkin oikealta ratkaisulta, sillä Afrikka ja sen upea luonto valloittavat koko Trevanionin perheen.

Pääosissa ovat myös Rafaella Hutchinson, Lucy-Jo Hudson, Luke Ward-Wilkinson, Dawn Steele, Olivia Scott-Taylor, Hayley Mills, Deon Stewardson, Nomsa Xaba ja Thapelo Mokoena..

Wild at Heart. Alkuperäisidea: Ashley Pharoah. Tuotanto: Company Pictures, Britannia 2006 - 2011. Sarjaa on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuosina 2012 - 2013..

Lisää ohjelmasta

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Katsoin tätä silloin kun tuli eka kertaa ruudusta. Tällä ohjelmapaikalla näitä uusintoja riittää,
ei aina jaksa samoja sarjoja pällistellä :(
Olisi mukavaa kun töistä tulee ja heittäytyy vapaalle että olisi jotain ennen näkemätöntä katsottavaa tv:stä.
Muutenkin näitä uusintoja tuntuu olevan kaikilla kanavilla liian kanssa :(. Samat sarjat pyörii moneen kertaan!!

Lähettänyt käyttäjä

Siis hetkinen Yle!! Mihin joutui jo luvattu australialainen Piikkejä paratiisissa? Miksi taas uusintaa ja vielä koko kevään ajan? Eikö tämä ole suosittu ohjelmapaikka ja -aika vai miksi tässä on nyt siirrytty esittämään paljon uusintoja? Olen todella pettynyt. Olin jo odottanut, että tässä nähdään uutta keväällä.

Lähettänyt käyttäjä

Mitä ihmeen sotkuilua tämä nyt taas on? Suoraan sarjan esittelytekstistä: "Piikkejä paratiisissa -sarjasta nähdään kaksi tuotantokautta, yhteensä 24 jaksoa. Ennakkotiedoista poiketen sarja alkaa torstaina 29.12.2016." Ja esitysajaksi ilmoitettu klo 17.10 ihan kuten Viidakkoperhekin... Piikkejä paratiisissa-sarjan alkamispäivässä oli jo aiemmin syksyllä jotain häikkää, muistaakseni.

Lähettänyt käyttäjä

Ensin sarjan piti alkaa 18.10., mutta siihen tilalle tuli Takaisin kotiin (en valita, hyvä sarja ja odotan uusien jaksojen alkua pe 18.11.), Sen jälkeen aloituspäiväksi kerrottiin 29.12., jolloin sitten alkaakin Viidakkoperhe (vanha sarja, jota itse en välittänyt katsoa 1. kerrallakaan) ja nyt koko esittelyteksti http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/09/20/piikkeja-paratiisissa on poistettu. Miksi Piikkejä paratiisissa-sarjan aloitusta palloitellaan? Kuka tai mikä instanssi ei osaa tehdä päätöstä vai onko esittämisoikeusissa ongelmia (sarjan 2. kausi on juuri päättynyt Australiassa)? Niin tai näin, olen ihmeissäni ja pettynyt, sillä todella odotin tämän uuden sarjan alkamista.

Piikkejä paratiisissa -sarja on siirtynyt kesäohjelmistoon ja alkaa 1.6.2017. Pahoittelut aikataulun muuttumisesta! Sarjojen aloituksia on jouduttu muun muassa tuotannollisista syistä tuunaamaan. Tämä ei ole mitenkään tavatonta, sillä ohjelmistojen suunnittelu on melkoista palapeliä.
Kapulatar, juttu on kyllä ihan julkinen ja löytyy täältä. TV1:n etusivulla ovat esillä lähiaikojen ohjelmat, ja Piikkejä paratiisissa nousee kyllä esille aikanaan.
Laura, kanavalta tulee koko ajan uusia sarjoja ja aikaisemmin esitettyjen sarjojen uusia tuotantokausia. Vastaamme myös katsojien tarpeeseen, ja esitämme sarjoista uusintojakin.

Mukavaa maantaipäivää!

Päivi
verkkotoimittaja, Yle TV1

Lähettänyt käyttäjä

Todella odotettu uusinta, josta pitkään jo unelmoitu perheessäni. Sopii vielä niin hyvin talvisiin iltapäiviin. Kiitos, kiitos!

Lähettänyt käyttäjä

Näiden uusintojen aikaan, kysyisin seuraavaa; onkohan Ylellä oikeuksia esittää brittisarjaa uusintana, nimeä en muista, mutta kyseessä oli eläinlääkäriasema, ja aloituksessa vanha herra kuoli ja häneltä jäi nuori leski ja muutama aikuinen lapsi.. the chase?

Lähettänyt käyttäjä

Kun kerran jatkuvasti vaan uusintoja...niin missä viipyy Ihana Elisa-sarja?
Olisin ennemmin katsonut myös uutta eli Piikkejä paratiisissa.

Lähettänyt käyttäjä

Tämä on nyt kyllä paskinta koskaan. Miten tämmönen sarja on löydetty tähän parhaaseen talviseen katseluaikaan, jolloin ollaan tultu töistä, syöty ja totuttu ottaamaan ukon kanssa hetki rennosti, kun ulkona ei mitään näe tehdä? Näyttäkää jotain kunnollista, jolla voitte saada nuorempaakin polvea ruudun ääreen, ei pelkästään meitä viiskymppisiä (tai siis, just kadotitte meidät) Rintamäkeläiset, tankki täyteen, reinikainen, vaikka viisikkoa ja peppi pitkätossua.

Lähettänyt käyttäjä

No, mutta hei nyt voin hyvällä mielellä lähteä vaikka lenkille, ei viitsi tuota sarjaa kyllä toiseen kertaa katsoa.
Kolme kuukautta vielä tätä sarjaa, on se harmi kun tällä paikalla taas tällainen uusinta, olisi ollut vaikka joskus päivällä. Palataan sitten huhtikuulla, josko sitten jotain mielekkäänpää katsomista, soon moro!

Lähettänyt käyttäjä

Tylsä ja sentimaalinen, sokerihuurrutettu sarja hämmästyttävän tyhmästä perheestä, joka lähtee Afrikkaan täysin puskasta. 15 minuuttia riitti. Loppuajan voinkin katsoa uusintoja, uusintojen uusintoja ja uusintojen uusintojen uusintoja, jotka kaikki on esitetty uusintoina viimeisen vuoden sisällä.

Lähettänyt käyttäjä

Onko missään kerrottu miten esim. ampumiskohtaukset on tehty? Minusta ne näyttävät eläinrääkkäykseltä vaikka olisivatkin vain tainnutusammuksia.

Lähettänyt käyttäjä

Imdb:n mukaan eläimiä ei vahingoitettua sarjaa tehtäessä, sillä kuvauspaikalla oli aina The South African Animal Anti-Cruelty League -järjestö (http://www.imdb.com/title/tt0757127/trivia?ref_=tt_trv_trv).

Lähettänyt käyttäjä

Meitä on paljon, jotka emme viimeisen vuosikymmenen aikana ole joka hetki katsoneet Suomen TV:tä. Meille uusinnat ovat erittäin tervetulleita.

Osa meistä on jäänyt eläkkeelle, osa jäänyt muuten pois työelämästä esim. sairauden tai työttömyyden vuoksi. Paljon on lapsia ja nuoria, jotka ovat kasvaneet siihen ikään, että voivat nyt katsoa K7-elokuvia. Nähtyäni muutaman jakson olettaisin, että Viidakkoperhettä voivat lapsetkin katsoa. Ainakin vakioaiheet, nimittäin silmitön väkivalta ja muut lasten silmille sopimattomat aiheet näyttäisivät puuttuvan.

Telkkaria voi katsoa valikoiden. Jos Viidakkoperhe on nähty, voi hakea toisen kanavan.

Lähettänyt käyttäjä

Mikä ihmeen viidakkoperhe? Lähinkin viidakko sijaitsee jokseenkin kaukana tuolta. Tuollainen asioiden vääristely loukkaa katsojien älyä. Ja tänään (13.1.) lapsi oli isoäitinsä mukaan kasvanut viidakossa, vaikka alkukielinen sana oli "bush".

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos hyväntuulisesta ohjelmasta! Rentouttavaa katsottavaa, jota koko perhe seuraa. On ihanaa kun ohjelma ei sisällä pahansuopaista juonittelua, seksiä ym. mitä suurin osa kanavista nykyisin on pullollaan. Kiitos YLE!

Lähettänyt käyttäjä

Voisiko typerää typerämmän viidakkoperheen lopettaa ja lähettää kaiken sitä koskevan materiaalin maata kiertävälle radalle.
Iltapäivisin klo viiden maissa on tullut laadukkaita sarjoja, mutta viidakko ei kuulu niihin. Hankkikaa nyt jotain laatua tilalle. Muutenkin kritisoin jatkuvia uusinnan uusintoja, uutta matskua tuuttiin ja sassiin.

Lähettänyt käyttäjä

Näkyyhän Finnpanelin katsojatuloksista, että Viidakkoperhe jää kauaksi Yle1:n suosituimmista ipv-sarjoista, kuten esim. Kotiin takaisin ja Doc Martin, joita seurasi 800 000+ henkilöä per jakso per sarja, kun taasen Viidakkoperhettä seuraa keskimäärin vain noin puolet noista luvuista eli alle puoli miljoonaa katsojaa. Mutta ei auta, kärsivällisenä on odotettava Aprillipäivään saakka, josko silloin alkava yle1:n iltapäiväsarja olisi taas jotain mukavaa seurattavaa? Siihen saakka täytynee kokeilla jonkun mainitsemaa vinkkiä ylimääräisestä vapaatunnista ja lähteä vaikka lenkille tunniksi :).

Lähettänyt käyttäjä

ei ole mitään vikaa. Hyväntahtoinen ohjelma ja tunnelma maisemineen viehättävä. ennemmin sitä katsoo kuin jotain salapoliisijuttua menneiltä vuosisadoilta.

Lähettänyt käyttäjä

Uusinta kierros tämänkin sarjan kohdalla menossa. Sarjoja uusitaan aivan liikaa, olisi kiva saada ruutuun jotain uutta. Viidakkoperhe on kohtuullisen hyvä.

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos viihdyttävästä sarjasta. Odotan aina suurella ilolla joka ilta Viidakkoperhettä. On erittäin hyvin tehty ja upeat näyttelijät ja mahtavat maisemat. Kiitos Yle!

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos että esitätte Viidakkoperhettä! Minua ei haittaa vaikka onkin uusinta, sillä en ole aiemmin nähnyt tätä ohjelmaa. Tämä on oikea hyvänmielen sarja.

Lähettänyt käyttäjä

Lässy, ja Tompkinson on aika kauhea näyttelijä.

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos sarjasta, jota en ole aikaisemmin nähnyt. Nyt eläkkeellä aikaa katsoa ja juuri sopivaan aikaan tulee.

Lähettänyt käyttäjä

"Lässy, ja Tompkinson on aika kauhea näyttelijä." No niin on, ei jaksa tuon naamaa katella ainakaan uusintana.

Lähettänyt käyttäjä

Minäkin haluaisin, että tämä lastenohjelma loppuisi pian, niin ja Tompkinson ei osaa kyllä yhtään näytellä .....

Lähettänyt käyttäjä

En myöskään aiemmin katsonut sarjaa, joten nyt ihan koukussa. Jopa päivärytmi järjestettävä esitysajan mukaan ja jos ei onnistu niin Areenaan on kiire. Hauska sarja ja mielestäni ihan hyvin tehty.

Lähettänyt käyttäjä

Vaikka tulee uusintana, en ole aiemmin katsonut. Nyt kuitenkin mieheni kanssa innolla katsomme, leppoisa
sarja, osaavat näyttelijät, kovasti pidän myös Tompkinsonista ja maisema varsinkin meille Afrikan nähneille
luo kaipauksen näkemään ja aistimaan tuon maanosan tunnelmia ja tuoksuja.
Kiitos!

Lähettänyt käyttäjä

Voi pian tämä kärvistely ja odottelu loppuu, sillä päivärutiini on ollut koko alkuvuoden hukassa yle1n hyvän klo 17.10 sarjan puutteessa! Mikä onkaan seuraava alkuillan sarja 3.4. lähtien? Josko se toisi ratkaisun...

P.s. Briteissä alkoi eilen Epäilyksen polttopiste 1973, joka seuraa Jane Tennysonin poliisiuran alkua samaan tyyliin kuin Endeavour sepittää Morsen työuran ensimmäiset tapaukset *wink, wink*.

Kapulatar, yritetään jaksaa! Huhtikuun 3. päivä alkaa kanadalainen sarja Sydämen kutsumus (Whern Calls The Heart), jossa seurataan nuoren opettajattaren elämää kaivoskaupungissa. Mainitsemasi sarja Epäilyksen polttopiste 1973 on parhaillaan harkinnassa. Kiitos vinkistä!

Mukavaa perjantaipäivää!

Päivi
verkkotoimittaja, Yle TV1

Lähettänyt käyttäjä

Ok, näkyykin olevan tuollainen "Pieni talo preerialla"-tyylinen sarja tämä Sydämen kutsumus/When Calls The Heart eli varmaan ihan hyvää perheviihdettä, jota pystyvät kaiken ikäiset seuraamaan. Hyvät imdb-arviot (8,6), joten toivottavasti ihan katsottava on. Ingalsin perhe oli aikoinaan lemppari...

Tuo minun Epäilyksen polttopiste 1973/Prime Suspect 1973 -ehdotus taitaa olla enempi iltasarjaksi sopiva.

Lähettänyt käyttäjä

että Viidakkoperheen loppu jo häämöttää. Juoppoja, ruokkoamattomia ukkoja näkee riittävästi livenäkin. Ei niitä enää telkusta viitsisi katsoa.

Lähettänyt käyttäjä

Ihana sarja. Tosi mukava katsella onnellista elämää ja eläimiä. Kiitos YLE.

Lähettänyt käyttäjä

Ihana leppoisa sarja juuri oikeaan aikaan. ja tuo ruokkoamaton Du Blessis on ihana..:)
Ei jaksa noita murhia seurata.
Kiitos kiitos :)

Lähettänyt käyttäjä

Työpäivän jälkeen olisi mukava rentotua jonkin hieman aikuisemman ohjelman parissa. Viidakkoperhe tuntuu nuorisosarjalta, eikä sarjaa jaksa katsella. Tylsää, kun samaa sarjaa näytetään liian monta kautta peräkkäin, varsinkin kun kyse on uusintojen uusinnoista.

Lähettänyt käyttäjä

Ihan hyvä sarja ja katson toista kertaa Areenasta ei ole TV.
Minua ihmetyttää, kun täällä on henkilöautoissa oltava turvakaaret, jos auto pyörii kolarissa ympäri!? Missään ei näy autoja joissa olisi suoja villieläimiä vastaan mitä nyt Australiassa etupuskuri kenguruiden vuoksi.. Mielestäni pitäisi olla turvakaari ja siinä villieläimen pitävä verkko.
Pitäisi palauttaa laki, jolla murha sarjat ja alle 12 v. kielletyt sarja pitäisi lähettää klo 21.00 jälkeen.

Lähettänyt käyttäjä

Haikeaa kun sarja päättyy! Mukavaa katsoa koko perheen kanssa. Luonto, eläimet ja sympaattiset näyttelijät parasta sarjassa. Lisää tällaista!

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos ihanasta sarjasta. surullista kun se päättyy. Tätä voi katsoa lastenkin kansssa. Kiitos !

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos parhaasta tv-sarjasta pitkään aikaan, on ollut mukava katsella iltaisin koko perheen voimin! Sydämen kutsumus kuulostaa myös hyvältä- lieneeköhän samantapainen kuin Tohtori tuli kaupunkiin (senkin voisi taas "uusintoida", kiitos!) ?

Lähettänyt käyttäjä

Ihana paikka, koko kööri ja varsinkin Dup !!! En ole aikaisemmin nähnyt, joten kiva aihe ja opettavaisia tarinoita kaikille ja toimii vieläkin nyt 2017!

Lähettänyt käyttäjä

Miksi Viidakkoperheen ensimmäisen tuotantokauden kaksi ensimmäistä jaksoa eivät ole katsottavissa?

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos ihanasta sarjasta Viidakkoperhe.
Lastenkin kanssa voitiin katsoa. Tällaisia enemmän.

 • Kai Lehtisen ohjaama elokuva Umur kertoo nuoresta miehestä, joka tapaa matkalla pohjoiseen naisen.

  Umur

  Nuori mies tapaa matkallaan pohjoiseen naisen.

  Elokuva Umur kertoo nuoresta miehestä, joka tapaa matkallaan pohjoiseen naisen.

 • Karismaattisen laulajan Olavi Uusivirran keikka taltioitiin Ruisrockissa.

  Yle Live: Olavi Uusivirta

  Karismaattisen laulajan keikka taltioitiin Ruisrockissa.

  Karismaattisen laulajan Olavi Uusivirran keikka taltioitiin Ruisrockissa.

 • Parikymppinen Mikko aloittaa työnsä Pelson vankilan vanginvartijana parin päivän koulutuksen jälkeen.

  Dokumenttiprojekti: Kesävartija

  Mikko aloittaa työnsä Pelson vankilan kesävartijana.

  Parikymppinen Mikko aloittaa työnsä Pelson vankilan vanginvartijana parin päivän koulutuksen jälkeen.

 • Lenita Airisto on ollut julkisuudessa seitsemällä vuosikymmenellä.

  Itse asiassa kuultuna: Lenita Airisto

  Mitä Lenita ajattelee elämästään ja Suomesta nyt?

  Lenita Airisto on ollut julkisuudessa seitsemällä vuosikymmenellä. Mitä hän ajattelee elämästään ja Suomesta nyt?