Hyppää pääsisältöön

Viidakkoperhe

Stephen Tompkinson esittämä eläinlääkäri Danny Trevanion etsii haasteita Afrikasta. Sympaattinen brittidraamasarja kertoo eläinlääkäri Danny Trevanionin perheestä. Stephen Tompkinson,viidakkoperhe,yle tv1

TV1 maanantaista perjantaihin 29.12.2016 - 30.3.2017 klo 17.10 - 18.00, uusinta seuraavana arkipäivänä
Katsottavissa Yle Areenassa

Eläinlääkäri Danny Trevanion kyllästyy lemmikkieläinten hoitamiseen. Kun eteen tulee tilaisuus muuttaa Bristolin kaupungista savannimaisemiin, Danny, hänen vaimonsa Sarah ja kolme lasta pakkaavat tavaransa.

Perhe muuttaa Etelä-Afrikkaan, jonne on parhaillaan valmistumassa villieläinpuisto.

Ykkönen esittää uusintana sympaattisen brittiläisen draamasarjan Viidakkoperhe (7). Sarjasta nähdään kaikki seitsemän tuotantokautta. Päärooleja näyttelevät Stephen Tompkinson ja Amanda Holden.

Isä Danny (Stephen Tompkinson) ja äidi Sarah (Amanda Holden) sekä perheen lapset Olivia (Rafaella Hutchinson), Rosie (Lucy-Jo Hudson) ja Evan (Luke Ward-Wilkinson) muuttavat Afrikkaan. Sympaattinen brittidraamasarja kertoo eläinlääkäri Danny Trevanionin perheestä. viidakkoperhe,yle tv1

Afrikan luonto valloittaa

Eksoottinen elämänmuutos ei ole pelkkää ruusuilla tanssimista, ja villieläinpuiston omistaja Du Plessis on perin omalaatuinen mies.

Muutto tuntuu kuitenkin oikealta ratkaisulta, sillä Afrikka ja sen upea luonto valloittavat koko Trevanionin perheen.

Pääosissa ovat myös Rafaella Hutchinson, Lucy-Jo Hudson, Luke Ward-Wilkinson, Dawn Steele, Olivia Scott-Taylor, Hayley Mills, Deon Stewardson, Nomsa Xaba ja Thapelo Mokoena..

Wild at Heart. Alkuperäisidea: Ashley Pharoah. Tuotanto: Company Pictures, Britannia 2006 - 2011. Sarjaa on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuosina 2012 – 2013..

Lisää ohjelmasta

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Katsoin tätä silloin kun tuli eka kertaa ruudusta. Tällä ohjelmapaikalla näitä uusintoja riittää,
ei aina jaksa samoja sarjoja pällistellä :(
Olisi mukavaa kun töistä tulee ja heittäytyy vapaalle että olisi jotain ennen näkemätöntä katsottavaa tv:stä.
Muutenkin näitä uusintoja tuntuu olevan kaikilla kanavilla liian kanssa :(. Samat sarjat pyörii moneen kertaan!!

Lähettänyt käyttäjä

Siis hetkinen Yle!! Mihin joutui jo luvattu australialainen Piikkejä paratiisissa? Miksi taas uusintaa ja vielä koko kevään ajan? Eikö tämä ole suosittu ohjelmapaikka ja -aika vai miksi tässä on nyt siirrytty esittämään paljon uusintoja? Olen todella pettynyt. Olin jo odottanut, että tässä nähdään uutta keväällä.

Lähettänyt käyttäjä

Mitä ihmeen sotkuilua tämä nyt taas on? Suoraan sarjan esittelytekstistä: "Piikkejä paratiisissa -sarjasta nähdään kaksi tuotantokautta, yhteensä 24 jaksoa. Ennakkotiedoista poiketen sarja alkaa torstaina 29.12.2016." Ja esitysajaksi ilmoitettu klo 17.10 ihan kuten Viidakkoperhekin... Piikkejä paratiisissa-sarjan alkamispäivässä oli jo aiemmin syksyllä jotain häikkää, muistaakseni.

Lähettänyt käyttäjä

Ensin sarjan piti alkaa 18.10., mutta siihen tilalle tuli Takaisin kotiin (en valita, hyvä sarja ja odotan uusien jaksojen alkua pe 18.11.), Sen jälkeen aloituspäiväksi kerrottiin 29.12., jolloin sitten alkaakin Viidakkoperhe (vanha sarja, jota itse en välittänyt katsoa 1. kerrallakaan) ja nyt koko esittelyteksti http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/09/20/piikkeja-paratiisissa on poistettu. Miksi Piikkejä paratiisissa-sarjan aloitusta palloitellaan? Kuka tai mikä instanssi ei osaa tehdä päätöstä vai onko esittämisoikeusissa ongelmia (sarjan 2. kausi on juuri päättynyt Australiassa)? Niin tai näin, olen ihmeissäni ja pettynyt, sillä todella odotin tämän uuden sarjan alkamista.

Piikkejä paratiisissa -sarja on siirtynyt kesäohjelmistoon ja alkaa 1.6.2017. Pahoittelut aikataulun muuttumisesta! Sarjojen aloituksia on jouduttu muun muassa tuotannollisista syistä tuunaamaan. Tämä ei ole mitenkään tavatonta, sillä ohjelmistojen suunnittelu on melkoista palapeliä.
Kapulatar, juttu on kyllä ihan julkinen ja löytyy täältä. TV1:n etusivulla ovat esillä lähiaikojen ohjelmat, ja Piikkejä paratiisissa nousee kyllä esille aikanaan.
Laura, kanavalta tulee koko ajan uusia sarjoja ja aikaisemmin esitettyjen sarjojen uusia tuotantokausia. Vastaamme myös katsojien tarpeeseen, ja esitämme sarjoista uusintojakin.

Mukavaa maantaipäivää!

Päivi
verkkotoimittaja, Yle TV1

Lähettänyt käyttäjä

Todella odotettu uusinta, josta pitkään jo unelmoitu perheessäni. Sopii vielä niin hyvin talvisiin iltapäiviin. Kiitos, kiitos!

Lähettänyt käyttäjä

Näiden uusintojen aikaan, kysyisin seuraavaa; onkohan Ylellä oikeuksia esittää brittisarjaa uusintana, nimeä en muista, mutta kyseessä oli eläinlääkäriasema, ja aloituksessa vanha herra kuoli ja häneltä jäi nuori leski ja muutama aikuinen lapsi.. the chase?

Lähettänyt käyttäjä

Kun kerran jatkuvasti vaan uusintoja...niin missä viipyy Ihana Elisa-sarja?
Olisin ennemmin katsonut myös uutta eli Piikkejä paratiisissa.

Lähettänyt käyttäjä

Tämä on nyt kyllä paskinta koskaan. Miten tämmönen sarja on löydetty tähän parhaaseen talviseen katseluaikaan, jolloin ollaan tultu töistä, syöty ja totuttu ottaamaan ukon kanssa hetki rennosti, kun ulkona ei mitään näe tehdä? Näyttäkää jotain kunnollista, jolla voitte saada nuorempaakin polvea ruudun ääreen, ei pelkästään meitä viiskymppisiä (tai siis, just kadotitte meidät) Rintamäkeläiset, tankki täyteen, reinikainen, vaikka viisikkoa ja peppi pitkätossua.

Lähettänyt käyttäjä

No, mutta hei nyt voin hyvällä mielellä lähteä vaikka lenkille, ei viitsi tuota sarjaa kyllä toiseen kertaa katsoa.
Kolme kuukautta vielä tätä sarjaa, on se harmi kun tällä paikalla taas tällainen uusinta, olisi ollut vaikka joskus päivällä. Palataan sitten huhtikuulla, josko sitten jotain mielekkäänpää katsomista, soon moro!

Lähettänyt käyttäjä

Tylsä ja sentimaalinen, sokerihuurrutettu sarja hämmästyttävän tyhmästä perheestä, joka lähtee Afrikkaan täysin puskasta. 15 minuuttia riitti. Loppuajan voinkin katsoa uusintoja, uusintojen uusintoja ja uusintojen uusintojen uusintoja, jotka kaikki on esitetty uusintoina viimeisen vuoden sisällä.

Lähettänyt käyttäjä

Onko missään kerrottu miten esim. ampumiskohtaukset on tehty? Minusta ne näyttävät eläinrääkkäykseltä vaikka olisivatkin vain tainnutusammuksia.

Lähettänyt käyttäjä

Imdb:n mukaan eläimiä ei vahingoitettua sarjaa tehtäessä, sillä kuvauspaikalla oli aina The South African Animal Anti-Cruelty League -järjestö (http://www.imdb.com/title/tt0757127/trivia?ref_=tt_trv_trv).

Lähettänyt käyttäjä

Meitä on paljon, jotka emme viimeisen vuosikymmenen aikana ole joka hetki katsoneet Suomen TV:tä. Meille uusinnat ovat erittäin tervetulleita.

Osa meistä on jäänyt eläkkeelle, osa jäänyt muuten pois työelämästä esim. sairauden tai työttömyyden vuoksi. Paljon on lapsia ja nuoria, jotka ovat kasvaneet siihen ikään, että voivat nyt katsoa K7-elokuvia. Nähtyäni muutaman jakson olettaisin, että Viidakkoperhettä voivat lapsetkin katsoa. Ainakin vakioaiheet, nimittäin silmitön väkivalta ja muut lasten silmille sopimattomat aiheet näyttäisivät puuttuvan.

Telkkaria voi katsoa valikoiden. Jos Viidakkoperhe on nähty, voi hakea toisen kanavan.

Lähettänyt käyttäjä

Mikä ihmeen viidakkoperhe? Lähinkin viidakko sijaitsee jokseenkin kaukana tuolta. Tuollainen asioiden vääristely loukkaa katsojien älyä. Ja tänään (13.1.) lapsi oli isoäitinsä mukaan kasvanut viidakossa, vaikka alkukielinen sana oli "bush".

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos hyväntuulisesta ohjelmasta! Rentouttavaa katsottavaa, jota koko perhe seuraa. On ihanaa kun ohjelma ei sisällä pahansuopaista juonittelua, seksiä ym. mitä suurin osa kanavista nykyisin on pullollaan. Kiitos YLE!

Lähettänyt käyttäjä

Voisiko typerää typerämmän viidakkoperheen lopettaa ja lähettää kaiken sitä koskevan materiaalin maata kiertävälle radalle.
Iltapäivisin klo viiden maissa on tullut laadukkaita sarjoja, mutta viidakko ei kuulu niihin. Hankkikaa nyt jotain laatua tilalle. Muutenkin kritisoin jatkuvia uusinnan uusintoja, uutta matskua tuuttiin ja sassiin.

Lähettänyt käyttäjä

Näkyyhän Finnpanelin katsojatuloksista, että Viidakkoperhe jää kauaksi Yle1:n suosituimmista ipv-sarjoista, kuten esim. Kotiin takaisin ja Doc Martin, joita seurasi 800 000+ henkilöä per jakso per sarja, kun taasen Viidakkoperhettä seuraa keskimäärin vain noin puolet noista luvuista eli alle puoli miljoonaa katsojaa. Mutta ei auta, kärsivällisenä on odotettava Aprillipäivään saakka, josko silloin alkava yle1:n iltapäiväsarja olisi taas jotain mukavaa seurattavaa? Siihen saakka täytynee kokeilla jonkun mainitsemaa vinkkiä ylimääräisestä vapaatunnista ja lähteä vaikka lenkille tunniksi :).

Lähettänyt käyttäjä

ei ole mitään vikaa. Hyväntahtoinen ohjelma ja tunnelma maisemineen viehättävä. ennemmin sitä katsoo kuin jotain salapoliisijuttua menneiltä vuosisadoilta.

Lähettänyt käyttäjä

Uusinta kierros tämänkin sarjan kohdalla menossa. Sarjoja uusitaan aivan liikaa, olisi kiva saada ruutuun jotain uutta. Viidakkoperhe on kohtuullisen hyvä.

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos viihdyttävästä sarjasta. Odotan aina suurella ilolla joka ilta Viidakkoperhettä. On erittäin hyvin tehty ja upeat näyttelijät ja mahtavat maisemat. Kiitos Yle!

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos että esitätte Viidakkoperhettä! Minua ei haittaa vaikka onkin uusinta, sillä en ole aiemmin nähnyt tätä ohjelmaa. Tämä on oikea hyvänmielen sarja.

Lähettänyt käyttäjä

Lässy, ja Tompkinson on aika kauhea näyttelijä.

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos sarjasta, jota en ole aikaisemmin nähnyt. Nyt eläkkeellä aikaa katsoa ja juuri sopivaan aikaan tulee.

Lähettänyt käyttäjä

"Lässy, ja Tompkinson on aika kauhea näyttelijä." No niin on, ei jaksa tuon naamaa katella ainakaan uusintana.

Lähettänyt käyttäjä

Minäkin haluaisin, että tämä lastenohjelma loppuisi pian, niin ja Tompkinson ei osaa kyllä yhtään näytellä .....

Lähettänyt käyttäjä

En myöskään aiemmin katsonut sarjaa, joten nyt ihan koukussa. Jopa päivärytmi järjestettävä esitysajan mukaan ja jos ei onnistu niin Areenaan on kiire. Hauska sarja ja mielestäni ihan hyvin tehty.

Lähettänyt käyttäjä

Vaikka tulee uusintana, en ole aiemmin katsonut. Nyt kuitenkin mieheni kanssa innolla katsomme, leppoisa
sarja, osaavat näyttelijät, kovasti pidän myös Tompkinsonista ja maisema varsinkin meille Afrikan nähneille
luo kaipauksen näkemään ja aistimaan tuon maanosan tunnelmia ja tuoksuja.
Kiitos!