Hyppää pääsisältöön

Viidakkoperhe

Stephen Tompkinson esittämä eläinlääkäri Danny Trevanion etsii haasteita Afrikasta. Sympaattinen brittidraamasarja kertoo eläinlääkäri Danny Trevanionin perheestä. Stephen Tompkinson,viidakkoperhe,yle tv1

TV1 maanantaista perjantaihin 29.12.2016 - 30.3.2017 klo 17.10 - 18.00, uusinta seuraavana arkipäivänä
Katsottavissa Yle Areenassa

Eläinlääkäri Danny Trevanion kyllästyy lemmikkieläinten hoitamiseen. Kun eteen tulee tilaisuus muuttaa Bristolin kaupungista savannimaisemiin, Danny, hänen vaimonsa Sarah ja kolme lasta pakkaavat tavaransa.

Perhe muuttaa Etelä-Afrikkaan, jonne on parhaillaan valmistumassa villieläinpuisto.

Ykkönen esittää uusintana sympaattisen brittiläisen draamasarjan Viidakkoperhe (7). Sarjasta nähdään kaikki seitsemän tuotantokautta. Päärooleja näyttelevät Stephen Tompkinson ja Amanda Holden.

Isä Danny (Stephen Tompkinson) ja äidi Sarah (Amanda Holden) sekä perheen lapset Olivia (Rafaella Hutchinson), Rosie (Lucy-Jo Hudson) ja Evan (Luke Ward-Wilkinson) muuttavat Afrikkaan. Sympaattinen brittidraamasarja kertoo eläinlääkäri Danny Trevanionin perheestä. viidakkoperhe,yle tv1

Afrikan luonto valloittaa

Eksoottinen elämänmuutos ei ole pelkkää ruusuilla tanssimista, ja villieläinpuiston omistaja Du Plessis on perin omalaatuinen mies.

Muutto tuntuu kuitenkin oikealta ratkaisulta, sillä Afrikka ja sen upea luonto valloittavat koko Trevanionin perheen.

Pääosissa ovat myös Rafaella Hutchinson, Lucy-Jo Hudson, Luke Ward-Wilkinson, Dawn Steele, Olivia Scott-Taylor, Hayley Mills, Deon Stewardson, Nomsa Xaba ja Thapelo Mokoena..

Wild at Heart. Alkuperäisidea: Ashley Pharoah. Tuotanto: Company Pictures, Britannia 2006 - 2011. Sarjaa on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuosina 2012 – 2013..

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Katsoin tätä silloin kun tuli eka kertaa ruudusta. Tällä ohjelmapaikalla näitä uusintoja riittää,
ei aina jaksa samoja sarjoja pällistellä :(
Olisi mukavaa kun töistä tulee ja heittäytyy vapaalle että olisi jotain ennen näkemätöntä katsottavaa tv:stä.
Muutenkin näitä uusintoja tuntuu olevan kaikilla kanavilla liian kanssa :(. Samat sarjat pyörii moneen kertaan!!

Lähettänyt käyttäjä

Siis hetkinen Yle!! Mihin joutui jo luvattu australialainen Piikkejä paratiisissa? Miksi taas uusintaa ja vielä koko kevään ajan? Eikö tämä ole suosittu ohjelmapaikka ja -aika vai miksi tässä on nyt siirrytty esittämään paljon uusintoja? Olen todella pettynyt. Olin jo odottanut, että tässä nähdään uutta keväällä.

Lähettänyt käyttäjä

Mitä ihmeen sotkuilua tämä nyt taas on? Suoraan sarjan esittelytekstistä: "Piikkejä paratiisissa -sarjasta nähdään kaksi tuotantokautta, yhteensä 24 jaksoa. Ennakkotiedoista poiketen sarja alkaa torstaina 29.12.2016." Ja esitysajaksi ilmoitettu klo 17.10 ihan kuten Viidakkoperhekin... Piikkejä paratiisissa-sarjan alkamispäivässä oli jo aiemmin syksyllä jotain häikkää, muistaakseni.

Lähettänyt käyttäjä

Ensin sarjan piti alkaa 18.10., mutta siihen tilalle tuli Takaisin kotiin (en valita, hyvä sarja ja odotan uusien jaksojen alkua pe 18.11.), Sen jälkeen aloituspäiväksi kerrottiin 29.12., jolloin sitten alkaakin Viidakkoperhe (vanha sarja, jota itse en välittänyt katsoa 1. kerrallakaan) ja nyt koko esittelyteksti http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/09/20/piikkeja-paratiisissa on poistettu. Miksi Piikkejä paratiisissa-sarjan aloitusta palloitellaan? Kuka tai mikä instanssi ei osaa tehdä päätöstä vai onko esittämisoikeusissa ongelmia (sarjan 2. kausi on juuri päättynyt Australiassa)? Niin tai näin, olen ihmeissäni ja pettynyt, sillä todella odotin tämän uuden sarjan alkamista.

Piikkejä paratiisissa -sarja on siirtynyt kesäohjelmistoon ja alkaa 1.6.2017. Pahoittelut aikataulun muuttumisesta! Sarjojen aloituksia on jouduttu muun muassa tuotannollisista syistä tuunaamaan. Tämä ei ole mitenkään tavatonta, sillä ohjelmistojen suunnittelu on melkoista palapeliä.
Kapulatar, juttu on kyllä ihan julkinen ja löytyy täältä. TV1:n etusivulla ovat esillä lähiaikojen ohjelmat, ja Piikkejä paratiisissa nousee kyllä esille aikanaan.
Laura, kanavalta tulee koko ajan uusia sarjoja ja aikaisemmin esitettyjen sarjojen uusia tuotantokausia. Vastaamme myös katsojien tarpeeseen, ja esitämme sarjoista uusintojakin.

Mukavaa maantaipäivää!

Päivi
verkkotoimittaja, Yle TV1

Lähettänyt käyttäjä

Todella odotettu uusinta, josta pitkään jo unelmoitu perheessäni. Sopii vielä niin hyvin talvisiin iltapäiviin. Kiitos, kiitos!

Lähettänyt käyttäjä

Näiden uusintojen aikaan, kysyisin seuraavaa; onkohan Ylellä oikeuksia esittää brittisarjaa uusintana, nimeä en muista, mutta kyseessä oli eläinlääkäriasema, ja aloituksessa vanha herra kuoli ja häneltä jäi nuori leski ja muutama aikuinen lapsi.. the chase?

Lähettänyt käyttäjä

Kun kerran jatkuvasti vaan uusintoja...niin missä viipyy Ihana Elisa-sarja?
Olisin ennemmin katsonut myös uutta eli Piikkejä paratiisissa.

Lähettänyt käyttäjä

Tämä on nyt kyllä paskinta koskaan. Miten tämmönen sarja on löydetty tähän parhaaseen talviseen katseluaikaan, jolloin ollaan tultu töistä, syöty ja totuttu ottaamaan ukon kanssa hetki rennosti, kun ulkona ei mitään näe tehdä? Näyttäkää jotain kunnollista, jolla voitte saada nuorempaakin polvea ruudun ääreen, ei pelkästään meitä viiskymppisiä (tai siis, just kadotitte meidät) Rintamäkeläiset, tankki täyteen, reinikainen, vaikka viisikkoa ja peppi pitkätossua.

Lähettänyt käyttäjä

No, mutta hei nyt voin hyvällä mielellä lähteä vaikka lenkille, ei viitsi tuota sarjaa kyllä toiseen kertaa katsoa.
Kolme kuukautta vielä tätä sarjaa, on se harmi kun tällä paikalla taas tällainen uusinta, olisi ollut vaikka joskus päivällä. Palataan sitten huhtikuulla, josko sitten jotain mielekkäänpää katsomista, soon moro!

Lähettänyt käyttäjä

Tylsä ja sentimaalinen, sokerihuurrutettu sarja hämmästyttävän tyhmästä perheestä, joka lähtee Afrikkaan täysin puskasta. 15 minuuttia riitti. Loppuajan voinkin katsoa uusintoja, uusintojen uusintoja ja uusintojen uusintojen uusintoja, jotka kaikki on esitetty uusintoina viimeisen vuoden sisällä.

Lähettänyt käyttäjä

Onko missään kerrottu miten esim. ampumiskohtaukset on tehty? Minusta ne näyttävät eläinrääkkäykseltä vaikka olisivatkin vain tainnutusammuksia.

Lähettänyt käyttäjä

Imdb:n mukaan eläimiä ei vahingoitettua sarjaa tehtäessä, sillä kuvauspaikalla oli aina The South African Animal Anti-Cruelty League -järjestö (http://www.imdb.com/title/tt0757127/trivia?ref_=tt_trv_trv).

Lähettänyt käyttäjä

Meitä on paljon, jotka emme viimeisen vuosikymmenen aikana ole joka hetki katsoneet Suomen TV:tä. Meille uusinnat ovat erittäin tervetulleita.

Osa meistä on jäänyt eläkkeelle, osa jäänyt muuten pois työelämästä esim. sairauden tai työttömyyden vuoksi. Paljon on lapsia ja nuoria, jotka ovat kasvaneet siihen ikään, että voivat nyt katsoa K7-elokuvia. Nähtyäni muutaman jakson olettaisin, että Viidakkoperhettä voivat lapsetkin katsoa. Ainakin vakioaiheet, nimittäin silmitön väkivalta ja muut lasten silmille sopimattomat aiheet näyttäisivät puuttuvan.

Telkkaria voi katsoa valikoiden. Jos Viidakkoperhe on nähty, voi hakea toisen kanavan.

Lähettänyt käyttäjä

Mikä ihmeen viidakkoperhe? Lähinkin viidakko sijaitsee jokseenkin kaukana tuolta. Tuollainen asioiden vääristely loukkaa katsojien älyä. Ja tänään (13.1.) lapsi oli isoäitinsä mukaan kasvanut viidakossa, vaikka alkukielinen sana oli "bush".

 • Southcliffen tragedia

  Neliosaisessa draamasarjassa kaupunki herää laukauksiin..

  Neliosaisessa draamasarjassa pikkukaupunki herää laukausten ääneen. Mistä ampumistapaus johtui?

 • Thomas

  Thomas elää eristäytynyttä elämää.

  Thomas on ensimmäinen kotimainen kokoillan fiktioelokuva, jossa Lasse Pöysti ja Pentti Siimes näyttelevät yhdessä.

 • Kotikatsomo: Vadelmavenepakolainen

  Komedia suomalaisesta, joka haluaa olla ruotsalainen.

  Miika Nousiaisen romaaniin perustuva komedia kertoo suomalaisesta Mikko Virtasesta, joka haluaisi olla aivan tavallinen ruotsalainen mies.