Hyppää pääsisältöön

Onko sinulla Suomen karsein lapsiperheauto? Lähetä kuva MHL:n Pimp My Family Ride -kisaan!

Karsein kaara saa MHL:n tehotiimin siivouksen!

Lapsiperhearkea, osa 398. Sinulla oli ennen auto, jonka kehtasi näyttää muillekin. Sitten tuli lapsia, ja nyt autosi näyttää siltä, että siellä on riehunut lauma villi-ihmisiä. Tuttua? Lähetä Marja Hintikka Livelle nyt kuva kaarasi karmeasta kohtalosta ja avaudu parilla sanalla siitä, miten näin on päässyt käymään - luvassa on maineen ja kunnian lisäksi MHL:n tehotiimin täydellinen siivous autollesi!

Marja Hintikka: Ero pelastaa perheen

Onko lasten takia syytä pysytellä yhdessä?

Onko lasten takia syytä pysytellä huonommassakin liitossa? Eroavatko pikkulasten vanhemmat nykyään liian helposti? Marja Hintikan mielestä eron ympäriltä voisi ainakin poistaa tabun ja pelon käryn.

Psykologi Kari Kiianmaa: Ero ei pelasta mitään, ellet itse muutu

Kiianmaan mielestä monet eroavat liian helposti.

Moni kokee varhaisessa keski-iässä yleistä tyytymättömyyttä elämäänsä. Ilmiö liittyy henkiseen kasvuun, jolle halutaan tilaa. Muutoksen tavoittelu saattaa aiheuttaa parisuhteelle kovia eropaineita. Psykologi Kari Kiianmaan mukaan samaan ihmisen kanssa voi kuitenkin kasvaa henkisesti, kunhan on valmis paiskimaan töitä.

6 asiaa, joita eroavan parin läheisten ei kannata tehdä

Miten toimia eroavan läheisen kanssa?

Erotilanteessa tunteet kuohuvat suuntaan jos toiseenkin, eivätkä aina vähiten eroavalla pariskunnalla. Ero muuttaa myös lähipiirin elämää ja suunnitelmia. Miten toimia eroon päätyneiden läheisten kanssa? Asiantuntija vastaa.

MHL yllättää

Ruuhkavuositarinoita

Teemana vanhempien ulkonäköpaineet

Marja Hintikka: Häpeäisit, läski äiti!

Lopetetaan raskaana olevien ulkonäön arviointi. Nyt!

“Katselinkin, että miten olit noin lihonut! Posketkin olivat kummasti pyöristyneet.” Näin todettiin Marja Hintikalle, kun hän kertoi odottavansa kolmatta lastaan. Marjan mielestä nyt on tullut aika julistaa raskausrauha ja lopettaa odottavien äitien ulkonäön kommentointi!

Viikon vieraat ja tähtibloggari 17.10.

Radiojuontaja Hanna Kinnunen: Kun lapset eivät näe, kiroilen ja syön suklaata

Salkkareista tuttu Kinnunen on myös itkenyt vessassa.

MHL:n ensimmäisen lähetyksen vieras, Salkkareistakin tuttu Hanna Kinnunen nauttii lasten kanssa yhtälailla arjesta kuin lomasta. Kahden lapsen ja omakotitalotyömaan keskellä ei silti aina ole ollut helppoa – välillä äidin on täytynyt paeta vessaan itkemään. Parasta rentoutumista on miehen kainalossa sohvalla. Kinnunen on vieraana MHL:n ensimmäisen lähetyksessä.

Kahden lapsen isä Jupe Tuomola: Ärsyttää kun lapset tietävät asioita minua paremmin

Tv-tuottajan on vanhemmuudessa yllättänyt rakkauden määrä.

MHL:n ensimmäisen jakson vieras, tv-tuottaja Jupe Tuomola pelkää isänä maailman julmuutta. Hän haluaa, että lapset pystyvät puhumaan kaikesta eikä itsekään juuri piilottele tekemisiään lapsilta. Kahden lapsen isä ei tykkää tinkiä kiireen takia mistään, ei varsinkaan treenaamisesta. Tuomola on MHL:n ensimmäisen lähetyksen vieraana.

Fitness-tähti Mari Valosaari: Minut yllätti se, kuinka paljon lapsiin kuluu aikaa

Suosittu bloggari ei kieltäisi lapseltaan silikoneja.

Fitness-ammattilaisena Mari Valosaaren elämä pyöri oman ulkonäön ja vartalon ympärillä. Nyt äitiyslomalaisen päivät täyttyvät vauvan- ja taaperonhoidosta, eikä aikaa tahdo aina löytyä edes hiusten harjaamiselle. Valosaari aikoo kuitenkin vielä treenata itsensä entiselleen ja haluaa, että myös äideillä on oikeus olla hyvässä kunnossa. Valosaari on MHL:n viikon tähtibloggari.

MHL purkaa vanhempien pelkoja

Äidit pelkäävät enemmän kuin isät - miehet naisia huolestuneempia vain yhdestä asiasta

MHL selvitti suomalaisvanhempien pahimmat pelot

Lapsen vahingoittaminen, kuolema, sairaus, kiusaaminen ja teini-iän kauhut. Näitä asioita suomalaisvanhemmat pelkäävät. Erityisen paljon tätä kaikkea pelkäävät naiset, paljastui Marja Hintikka Liven Taloustutkimuksella teettämässä tutkimuksessa. Naisten pelkoja helpottaisi se, että kasvatukseen saisi enemmän tukea, ei syyllistämistä tai median pelottelua. Miehiä helpottaisi vakaampi taloudellinen tilanne.

Tule yleisöksi Marja Hintikka Liveen

10 suoraa lähetystä Pasilasta maanantaisin 17.10. alkaen.

Valoa ruuhkavuositunnelin päässä näkyvissä! Marja Hintikka Live elää kanssasi arjessa myös tänä syksynä. Luvassa on kymmenen viikon ajan keskustelua ruuhkavuosissa rämpivien elämää kutkuttavista teemoista. Tule mukaan studioyleisöön - suora lähetys Pasilan studioilta maanantaisin!

Marja Hintikka elokuvissa

Marja Hintikka Live: Tarvitsetko apua?

Apua ruuhkavuosiin on tarjolla - tässä MHL:n vinkit

Tarvitsetko apua perheen ja parisuhteen ruuhkavuosissa? Marja Hintikka Live listaa auttajia, joilta löytyy täsmäapua perheen ja parisuhteen erilaisiin pulmatilanteisiin ja kriiseihin.

Uusimmat sisällöt - Marja Hintikka Live

  • Eronnut bloggari Esko Kyrö: En koskaan uskonut sanovani lapselle, että "tämä on isin koti"

    Alkuvuodesta eronnut Kyrö kävi eron jälkeen pohjalla.

    Vielä vuosi sitten Esko Kyrö kirjoitti suosittua Kolmistaan-blogia yhdessä vaimonsa Karoliina Sallisen kanssa. Alkuvuodesta pariskunta erosi ja Kyrön elämä romahti. Kyrö on kuvaillut eron jälkeistä pohjakosketustaan avoimesti uudessa E20-blogissaan. Synkimpinä hetkinä Kyrö sai ammattiapua ja puhui itsensä ylös pohjalta. Kyrö on Marja Hintikka Liven viikon tähtibloggari.

  • Laulaja Mira Luoti: Arjessa on mahdoton muistaa kaikkea

    Kolmen lapsen äidille lapset tulevat aina ykkösenä.

    Laulaja Mira Luoti on jämpti, mutta hauska äiti. Seitsemän hengen uusperheen arki ja soololaulajan ura takaavat sen, että arki on täynnä elämää. Ensimmäisestä avioliitostaan Luoti oppi, että arkea ei kuitenkaan kannata vetää vuorovedoin, vaan nauttia siitä yhdessä koko perheen voimin. Luoti on Marja Hintikka Liven vieraana TV2:lla maanantaina 24.10. klo 21, kun aiheena on ero lapsiperheessä.